אהבה שלי

Bad life1

New member
אהבה שלי

מחר אתה קטן שלי אולי עובר למשפחה אחרת זה נשמע קצת מוזר אבל אני מתכוונת אלייך ווילי חתול יפה שלי לקחתי אותך מהרחוב האכלתי אותך בבקבוק כיסיתי אותך שלא יהיה לך קר הרדמתי אותך עלי כי רק עלי הסכמת לישון אתה הדבר הכי חשוב לי בעולם ועכשיו אתה עוזב. זה ממש מפגר אבל אני לא מפסיקה לבכות אני חושבת מה אתה הייתה אומר אם הייתה יודע שאני מעבירה אותך למשפחה אחרת בטח הייתה כועס עלי אבל זה לא אשמתי אני רוצה שתישאר לא יכולה בלעדייך אבל ההורים לא מרשים רוצים שתעזוב קיוויתי שלא ירצו לאמץ אותך אבל זה לא קרה התקשרו ואמרו שרוצים אותך שובב קטן שלי מצד אחד שמחתי כי ידעתי שאם לא יאמצו אותך אתה תחייה ברחוב ומצד שני רציתי שתישאר איתי תלקק אותי תקפוץ משמחה שאני מתקרבת אלייך ותאהב אותי כמו שאני אוהבת אותך. אני מרגישה ממש סתומה שאני כותבת לחתול כמו לבן אדם אבל אני לא יכולה אני רק בוכה מהרגע שאמרו לי שמחר באים בשבילך ורציתי קצת לפרוק

לאבד

אני כל מבינה איך זה לאבד בעיקר שזה חיה דבר שנותן אהבה ללא גבולות מבין ואוהב ללא גבולות לא משנה מה הוא תמיד שם בשבילך ואתה מרגיש מחויבות להיות שם בשבילו.. לראות איך היצור גדל לך בין הידיים....
האובדן שלו הוא כל כך קשה כמו חבר שנוסע ולא יחזור..
אני ממש מקווה שתהיה בסדר גם זה יכאב וזה בסדר..
אני ממש מאחלת לך בהצלחה

פרידה

הי יקרה,
עצוב להיפרד ממישהו שאנחנו אוהבים, אבל אני חושבת שאת יכולה להיות גאה בעצמך על שהצלת את חייו ועל זה שמצאת לו משפחה חמה ואוהבת. בעידן הפייסבוק קל מאד להישאר בקשר ואני מאמינה שתוכלי להמשיך ולקבל עדכונים ודרישות שלום ממנו מהמשפחה שאימצה אותו.
רותם

Bad life1

New member
רותם...

אם היית יודעת כל מה שעובר עליי הפרידה הזאת הייתה בשבילי קשה מאוד אבל זה לא היה הכל... יש דברים שאני לא יכולה להגיד כי אני לא רוצה שתלחצו עוד פעם. בהפוך יודעים על זה ומנסים לחשוב מה לעשות... את האמת רציתי לדבר עם גולן באותו יום שזה קרה אבל לא יודעת לא נעים וגם אין לי את המספר שלו אז זה עבר בשלום עכשיו הכל בסדר אני ונועה דיברנו על זה סיכמנו משהו אני מאמינה שיהיה בסדר

למעלה