אהבה שלי

ירח34

New member
אהבה שלי ../images/Emo23.gif

שוב אני כותבת לך כשאת כבר ישנה...לוקחת הפסקה מכל העולם המטורף הזה. עוד כמה שעות אנחנו נפגשות ואני, החלטתי לתת לך ללכת.לשחרר אותך. וזה הורס אותי מבפנים. המצפון מכביד עליי ואני כבר לא יכולה לשאת אותו בתוכי.אני כורעת תחת המשא הזה. המשא שאת אפילו לא יודעת שהוא קיים. ואני כועסת על עצמי שאני לא משתנה בשבילך! ואת יודעת, יש ימים שאני גם קצת כועסת עלייך שהסכמת לקבל אותי כמו שאני.
אהבה, אני מקווה שכשאני אתבגר את עדיין תהיי שם בשבילי ותרצי אותי. ונכון, אני יודעת שזה לא פייר לבקש את זה ממך. אז אני לא . אני רק מקווה , בפנים, בלב ...במקומות החשוכים האלו שאיש לא מגיע אליהם. אני רק מקווה שמתישהוא החיים האלה יהיו טובים אליי ויתנו לי עוד הזדמנות לחוות את זה איתך. אני דועכת, אהבה. והחיוך שלך והחיבוק שלך והריח שלך מעניקים לי ביטחון. אבל המצפון מכביד עליי היום, יותר מתמיד. ואני יודעת שאת לא מבינה.ואני יודעת שאת חושבת שאני טיפשה שנותנת לך ללכת.שאני עושה טעות ושאני אתחרט.ולך אהבה שלי אני יכולה להגיד שאת פשוט צודקת!! אני יודעת את זה. אבל כרגע, אני לא מסוגלת אחרת. אהבה, הייתי רוצה לאחל לך שתמצאי את האחת, שתבני בית, שתתאהבי בה בטירוף ועוד ועוד ועוד....אבל את יודעת, אני לא באמת חושבת שיש מישהי בעולם הזה שמסוגלת לראות את האהבה שלה מקימה בית עם אחרת. כי בסופו של דבר כולנו אגואיסטים!!! וזה כואב לי לחשוב שתהיי עם אחרת! הכי כואב לי בעולם. אז אני רק אאחל לך שתהיי מאושרת. כי את זה אני באמת רוצה בשבילך.
את אהבת חיי צעקתי

פאמקי

New member
כל כך מוכר לי...

אך מהצד השני. יכולה לומר לך שעצוב שאת "משחררת אותה"- כי אין לה צורך בכך. היא נשארת כי רוצה, היא נשארת כי מאמינה בך, היא נשארת כי היא בוחרת בכך. ומה איתך?? התשובה שלך לעשייה שלה מגיעה בצורת- כעס על כך שהיא מקבלת אותך כמו שאת, תקווה שהיא תהיה שם כשתתפכחי, דעיכה של האשה שהיא אוהבת, ממש למול עיניה ולה אין מה לעשות, כי כל מה שהיא עושה אינו מספיק. מה שהיא צריכה ממך, הוא שתפסיקי להיות "תבוסתנית" שלא "תשחררי אותה"- שתילחמי עליה! שתתחילי לעשות במקום לוותר. עליה... עליכן... עלייך! שתביני שמגיע לך לחיות את חייך במודעות, בשלמות, בקבלה עצמית... מקווה בשבילך שתתעוררי 'אתמול', כי מגיע לך הטוב ביותר. וגם לה. ואולי את לא רוצה לחשוב שהיא תהיה עם אחרת, אך שתינו יודעות, שבמוקדם או במאוחר זה יקרה. אז למה לחכות לזה כדי להתעורר? כדי להילחם? אז עשי זאת בשבילך- איתה או בלעדיה. כי אולי זו קלישאה, אך "יום שעובר אינו חוזר". לא חבל? בהצלחה יקרה.

אפקט הפרפר

ההודעה שלך סימנה אותי. אני מהצד מסתכלת ותוהה אם זה עבורי.כי ישנם כמה פרטים שלא מסתדרים לי וקראתי הודעות אחרות שלך, בטח כמו עוד הרבה... אז...בכל זאת: "כשהפסיק אוהב את הנקודה תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה שהוא פסיק על ידה....ורק אני מרוב אהבה שותק. ורק אני מרוב אהבה שותק." אם זו את אז אני פה, ממש לא רחוק כמו שאת חושבת.מוכנה לדבר, להקשיב מחכה לביחד. מאמינה שאהבה אמיתית מנצחת כל פחד.

ריגשת אותי

מזכיר לי אותי לפני כ-6 שנים שוויתרתי על האקסית שלי... כי גם לא יכולתי... ועד הים אני אוהבת אותה ומאוד רוצה ליפגוש בה/ לשמוע אותה/ לדעת שטוב לה... אבל , היא נעלמה לה.... מאז.. עוד לא מצאתי את האחת... מאחלת לך שתחלימי במהרה ותצליחי בדרך שבה את בוחרת... והכי חשוב- שתיהי מאושרת...

למעלה