אהבה שלי

ירח34

New member
אהבה שלי ../images/Emo23.gif

אני לא נרדמת הלילה. את כבר ישנה, נראית שלווה. אבל אני בטוחה שגם אצלך קצת מבולבל. תוהה מה אני רוצה, לא מבינה את כל מה שאני עושה. ואני, אני לא מחפשת להכאיב או להכעיס, מנסה למצוא תשובות בתוכי שיניחו את הדעת לך ולי. ההגיון והלב אומרים לי אותך. והסקרנות שבי אומרת אותה. היא לא עולה עלייך ביופי או בחדות,היא לא תתן לי את השלווה או את האהבה שאני מחפשת. והיא מסוכנת לי ברמות הכי מפחידות שיש! ועדיין, משהו מושך. והוא כ"כ מסוכן,אני יודעת!! משחק של כן ולא, של גבולות.אתגר שכבר מומש וכאילו כל פעם הוא מתריס בי ותוהה אם אוכל להשיג אותו שוב. הלוואי ויכולתי להיות אחרת.טובה יותר לאהבות שלי.מתמקדת רק בהם.אבל תמיד הרוחות שבחוץ מפריעות לי.ואפילו שאף פעם לא בגדתי בך פיזית, כל מחשבה עליה, כל שיחה איתה או עם אחרת גורמת לי לכאב בלב, לתחושת בגידה.ליסורי מצפון. אהבה שלי, אני הולכת לאיבוד לפעמים.ולא טוב לי במקום הזה. ועדיין, לא יכולה לשנות את החלק הזה שבי שאת מקבלת בשתיקה! ואני רוצה לפעמים שתרעידי את העולם שלי בצעקות!שתצעקי עד שאני אשמע באמת!ואבין! כי אני יודעת!!! ואני גם יודעת שאת נמנעת מלעשות את זה כי אני אלך.ואת כל כך אוהבת אותי ולא תמיד ברור לי למה.. שאלתי אותך מה את חושבת שיהיה איתי בעתיד.אם תהיה לי סוג של "תקנה". אם אני אצליח להתיישר מהמקום הזה שאני נמצאת בו ולא לחפש לקטוף את כל העולם.את שתקת וחייכת. אולי גם את לא ממש מאמינה בי
אהבה שלי, אני מחפשת את השלווה להעניק לך.כי אחרי הכל (והיו מספיק מהכל) היא מגיעה לך.ואני משתדלת.באמת. ואני יודעת שלפעמים לך זה מעט.אבל בעולם שלי זה הרבה.

גמני לא אצעק בשביל שלא תברחי

אבל מגיע לך שתי סטירות, שאולי אולי תקבלי אותם ומהם תלמדי, לפעמים צריך ללמוד בדרך הקשה... להרגיש את ההפסד צורב לנו בנשמה ואז מבינים הכי טוב. הניחי לה היא לא אמורה לחנך אותך או לצעוק עלייך. המודעות היא חצי מהדרך, ואת בדרך, אבל יקירה שלא תלכי לאיבוד, אם הנושא הזה כל כך חשוב לך ואת לא רוצה לפגוע בדבר הטוב שקיים אצלכן, אולי תלכי לכמה שיחות טובות שיעזרו לך להבין את שורש הבעיה למה את פועלת כפי שאת פועל. מפני שלא נראה לי שיהיה לסיפור כזה סוף טוב. אולי את כזאת כי את זקוקה לריגושים אבל אני לא הולכת להיות פסיכולוגית בגרוש מכאן, התשובות נמצאות בתוכך ואם קשה להגיע אליהן יש איש מקצוע. מגיע לשתיכן שלווה!

ירח34

New member
אני רוצה סוף טוב איתה!

אבל אולי את צודקת והיא לא אמורה "לחנך"אותי. ורק אני יכולה לעשות את זה בשבילי. אבל כל יום זאת התמודדות חדשה שכנראה שמי שלא שם לא אמור להבין. וזה לא הריגוש שהבגידה תביא איתה- כי ברור לי שאחרי היא תביא הרבה כאב. אבל יש בי את הרצון לאכול את העולם הזה ולא להפסיד שום דבר מהעולם החדש הזה שגיליתי לפני שנה.כי כמי שחיה כל חייה עם גברים, המעבר לנשים עשה לי רק טוב
אבל הוא גם הביא איתו הרבה כוח שמדהים אותי (עם כל הטוב והרע שלו) כל יום מחדש...

אם כך... אני מאמינה שזה יעבור לך עם הזמן...

אני מאמינה שזהו תהליך שתתבגרי בו, כניראה שצפויים פצועים בשטח :) עד שתרגישי רגועה יותר ושהכל בסדר, ושאת לא מפסידה בעצם שום דבר אם את לא גם עם ההיא, אני מאמינה שאת מכירה את המושג יצאת קירח מכאן ומכאן... יותר יפה לך עם שיער
תשתדלי להנות ממה שיש ולא להפוך את הבת זוגה שלך למחנכת היא גם ככה סבלנית איתך... תרחמי עליה... תהני מהדרך...

וואהו את מרגשתתתתתתת!

את פשוט מקסימה! כל מילה שאוסיף אולי יכולה לגרוע אז אעדיף לשתוק!

למעלה