אהבה שחורה - פרק 5

AdiBaba

New member
אהבה שחורה - פרק 5

אני שוכבת לי היום במיטה עם ספר לימוד, הטלויזיה דלוקה לי ברקע ואני כרגיל לא מביטה בה. בדר"כ היא על איזה ערוץ מוזיקה, אבל משום מה היא היתה לי על ערוץ יס פלוס. פתאום אני שומעת מישהי שרה את "יו אווטה נו". בשנייה הראשונה חשבתי שיש הופעה של אלאניס ואף אחד לא אמר לי. באינסטינקט ראשוני קפצתי כדי להכניס קלטת לוידאו. אך מיד נוכחתי לדעת שלא אלאניס ולא בטיח. זאת היתה זמרת אחרת ולא מוכרת שביצעה רצח בשיר. בקיצר זאת היתה סדרה שאף פעם לא יצא לי לראות שקוראים לה "אהבה שחורה". מין סדרה תעודית כזאת. הראו בה זוג של מוזיקאים שחיים ביחד. בקיצר קיבלתי רושם מהתוכנית שהזמרת הזאת שקוראים לה פונט עושה בעיקר קאברים לשירים של אלאניס (הרושם התקבל כי חוץ מ"יו אוטה נו", היא שרה גם את "איירוניק" ואת "אנד אין מיי פוקט"). בקיצר תשמעו איזה חוצפנית, היא קוראת לשירים של אלאניס השירים שלה, המראיין שאל אותה למה היא קוראת להם ככה, אם היא לא יצרה אותם. לא זוכרת מה היא ענתה לא בדיוק. אבל בקטע לפני היא אומרת משהו כמו: "אני לקחתי רק את המילים והמנגינה מהאישה הקטנה (כן, ככה היא כינתה את אלאניס), ופיתחתי אותם בעצמי". לא הבנתי בדיוק למה היא התכוונה שהיא אמרה שהיא פיתחה אותם. כי לפי איך שהיא שרה רואים שיש נסיון לחקות את המוכר. שמישהו בבקשה יגיד לה שאלאניס יש רק אחת. בקיצר סתם רציתי לספר לכם. זה קצת הפתיע אותי שאני אף פעם לא רואה יס פלוס ופתאום שאני רואה יש משהו שקשור לאלאניס.

Rוית

New member
../images/Emo46.gif

איזה ערוץ זה היה?? "השירים שלה"?! זו ממש חוצפה! ו"אישה קטנה"?! מעניין אותי לדעת איך נראת הפונט הזו... ולפונט-אלאניס יש רק אחת

AdiBaba

New member
תיקון טעות : מוכר=מקור. ותשובה

בערוץ 12 בי, ואם זה מסקרן מישהו לראות את הפוצה הזאת, אז השידור החוזר מחר ב-14:40

למעלה