אהבה רחוקה...

שון33

New member
אהבה רחוקה...

קשים החיים במיוחד בלילות ברגעים של לבד לפני ואחרי או במקום ... אם אינני איתך. כואבים הם המבטים של פרידה הקודמים את עליתי לאוטובוס אחרי לילה ביחד לקראת לילה לחוד. כמעט בלתי נסבלים המרחקים המפרידים בינינו הנמדדים בקילומטרים אך הנספרים בגעגועים. הלילות המבטים המרחקים... אך הקשה ביותר הוא הפחד מאפשרות אי פעם להיות לא איתך. ק.ב.

שון .... כמה מילים על אהבה מרחוק.

בעלי כתב לי את זה על ספר שהוא קנה לי במתנה. אני גרתי רחוק מאוד ממנו. ``את רחוקה ממני , אבל קרובה לליבי. אני רחוק ממך , אבל את קרובה לליבי. הלוואי וזה ישאר כך לעולמי עולמים.....`` היום אנחנו נשואים באושר ואושר המרחק זה לא מה ששבר אותנו ... מאחלת לך רק אהבה שלך שרון

שון33

New member
תגובתך מחממת את ליבי...

זה שיר שנכתב לפני שנים.... והיא כבר בנתה חיים אחרים... בלעדי. גם אני. בכל זאת כשנמצאים בתוך מערבולת היחסים... הכל נראה סובייקטיבי וקיצוני... ככה אנחנו אוהבים את זה לא? ק.ב.

מה זאת אהבה??????

שון 33, ------ להגיד לך את האמת , אחרי שקראתי עכשיו מה שכתבת , כאב לי . כאב לי לא כל האהבות שלנו הם אלה שאנחנו בסוף גומרים איתם . כאב לי שאתה והיא לא ביחד. אני יודעת שאני קצת נאיבית אבל.... אני מאמינה לסופים טובים. מאחלת לך אהבה של עכשיו כמו האהבה של אז. מכל הלב. שלך שרון

למעלה