אהבה ראשונה..

KבתאלK

New member
אהבה ראשונה..

יש לי חבר כבר 9 חודשים הדבר הכי נפלא בעולם.. האהבה הראשונה החזקה והיפה שלי.. אבל(תמיד יש אבל) בזמן האחרון אנחנו לא מפסיקים לריב כמעט על כול דבר.. וזה הורג אותנו הינו בהפסקה שבועים לא ראינו אחד את השני וזה גם הרג שנינו מתגעגעים ומתים לראות אחד את השני והאהבה חזקה מתמיד.. היום אנחנו ניפגש אני מתה כבר לחבק אותו הוא חזר אלי..וזה משמח אותי אבל יש בי פחד ששוב נתחיל לריב ואז זה יגמר לתמיד... אני לא יכולה ולא רוצה להיות בלעדיו הוא האהבה שלי.. לא חושבת שאני יאהב מישהו אחר כמו שאני אוהבת אותו

אם לא עשיתם דבר כדי לפתור את הריבים-

אין סיבה שהם יגמרו... ההפסקה החזירה אולי את הרגשות בעוצמה אחרת, אך לא פתרו את הבעיה עצמה. אני מציעה לשבת ולדבר על מה שקורה במקום להמנע מזה ע"י הפסקות למיניהן. מעבר לזה, עם כל ההבנה שלי לגבי המשפט האחרון שכתבת (גם אני הרגשתי כך לא פעם) אני חושבת שהתחושה הזו עשויה לגרום להרבה בעיות בתקשורת...

KבתאלK

New member
..

ניסינו לפתור אבל זה לא עזר.. הינה חזרנו וכבר רבנו.. אני נוצר בי חור שאני לא מאמינה בו וזה מעלה חשדות וכול מיני דברים שעברנו שעולים "תיבות פנדורה" הוא חלק מהחיים שלי ואמרתי לו את זה והוא אמר שזה לא טוב..

אז למה באמת שמשהו ישתנה?

הרי כבר ברור לך (אני מקווה) שההפסקות לא משנות את המצב הקיים. לא הבנתי את המשפט האחרון שלך-אנא הסבירי אותו. וגם, אם את יכולה, ספרי יותר על הבעיות ועל הנסיונות לפתרון.

KבתאלK

New member
היי..

זה נגמר.. אי אפשר ככה.. דיברתי איתו והוא התחיל לצרוח שאני לא בסדר ושאני הבעיה ושאני יעזוב אותו בשקט שאני יתן לו ללכת.. הוא מנצל את הרגישות שלי.. די כבר דיייי.. אני רק סובלת בגללו והוא אמר שזה לא קשור אליו שגם בלעדיו היתי סובלת. אני עברתי הרבה בחיים.. מוות של סבא שלי ז"ל, שיברון לב שמותט אותי אבל התגברתי, גיליתי שיש לי צליאק, ואחותי היה לה סרטן העור, ועכשיו הוא מה עוד בן אדם יכול לעבור בחיים.. לגבי זה שהוא חלק מהחיים שלי.. הוא חדר לי ללב הפך להיות חלק ממני משהו שקשה לתת לו ללכת בקלות..זה כמו זוג נשוי. הבעיות היו הרבה אי אמון מצידי שהתברר גם כנכון כי הוא רצה להיפגש עם איזה ידידה מהצבא אבל הוא לא עשה את זה.."מה את רוצה לכלוא אותי בעולם שלך.."רק מהתגובה שלו קבלתי גננה אבל הוא לא יגע בה הוא לא כלום הוא רק יפגש ואיך זה נקרא.. לא בגידה? אני מרגעשה כול כך רע בא לי לצרוחח..

פשוט תלמדו לתקשר

במקום לריב, לדבר ברוגע בזמן שאתם לא כועסים, לבדוק בדיוק מה מפריע לכם ואיך אפשר לשפר וכל פעם שבא לכם חשק לצעוק לחזור הביתה ולהירגע בנפרד ואז לדבר על זה בזמן שאתם רגועים

תגובה

גם בזמן הפסקה כדאי לשמור על קשר רחוק. נסו להפוך את הריבים לוכוחים חיוביים ומועילים, מצאו ביחד את הסבה לעמותים ופתרו אותה ביחד בדיון. השתדלו להשקיע בקשר ולתת אהבה זה זה במעשים טובים.

Noam S

New member
ריבים הם חלק אינטגרלי מכל קשר

אהבה ללא ריבים היא לא אהבה ריאלית. צריך לדעת לתקשר ולעבור את אותם ריבים בשלום, זה הכל. אני אישית מאמין שאין טוב בלי רע. אם כל הקשר יהיה טוב, פשוט לא תדעו להעריך אותו, הוא יהיה מונוטוני ומשעמם. דוגמא מהחיים - מי לא מכיר זוג זקנים שנשואים למעלה מ50 שנה, אין יום שהם לא מחליפים "מהלומות", רק כדי לזכות זה בזו לקראת סופו של יום
(מזכיר לי קצת את הסרט "50 דייטים ראשונים").

למעלה