אהבה ראשונה

אלדד26

New member
שוב פעם, אלי, דיברתי עליך כי

מילא אם היית משתמש בגוף ראשון יחיד, אבל אתה משתמש בגוף שלישי רבים, וכיוון שאתה עלול בטעות להתפרש כאוטוריטה בענייני גברים (מעצם היותך שייך למיננו) אתה עלול להטעות בחורות צעירות ותמות, שלא יודעות עדיין שלא כל הגברים משחקים משחקים. ועל שום ההכללה שנקטת בה, הגעתי למסקנה החד משמעית שאתה כזה בעצמך. אמרת "תראי לי בחור ש...", כאילו בחורים נורמליים שאינם משחקים משחקים בכלל לא קיימים. רבאק.

voguemaster

New member
מעניין

אבל כבר היה דיון על משחקי חיזור, וכולם משחקים אותם. אם אתה מאמין באמת ובתמים שאתה לא, אתה משלה את עצמך. ושום בחורה מיושבת בדעתה כמה תמימה שלא תהיה תסתמך באופן בלעדי רק על דעתי. ושוב לא מובן לי איך הגעת לזה שאני כזה, ואני ממש לא יודע מאיפה לקחת את הציטוט שלך. ושוב, בחורים נורמליים שלא משחקים משחקים ? אף פעם ? בחורות נורמליות שלא משחקות משחקים ? אף פעם ? עשה לי טובה. אלי

אלדד26

New member
להגדרותיי,

אנשים נורמליים יכולים לחזר יפה מאוד גם בלי לשחק משחקים מטופשים שרק גורמים לכאבי לב. כנראה שההגדרה שלך לאנשים נורמליים היא אחרת. סבבה לך, תיהנה. אני רק מקווה שהבחורות שאכפת לי מהן לא יתקלו בנורמה שלך.

voguemaster

New member
למה ללכלך על הנורמה

כשלא פגשת אותי במציאות אפילו ? אני דיברתי על משחקים מטומטמים ? עשה לי טובה.. אף פעם לא נתתי לזה לגיטימציה. אבל משחקים תמיד יש. אלי

אלדד26

New member
אנחנו בתדרים אחרים לגמרי.

רגע,רגע. אתה אומר שתמיד יהיו משחקים, אבל לא "משחקים מטומטמים". מבחינתי, משחקים = משחקים מטומטמים. בוא תסביר לי איזה משחקים הם לא מטומטמים בעיניך, איזה משחקים לגיטימיים בעיניך, וכו´. כי אני *באמת* לא מצליח להבין אותך. אתה מבין, אלי, להגדרתי - משחק בהגדרה זה דבר מטופש. אני באמת מנסה להבין אותך, ולא מצליח. אולי אתה פשוט הרבה יותר אינטליגנטי ומתוחכם ממני. לא מבין אותך.

orit74

New member
לא כל כך מסכימה

לפי מה שאתה אורמ , אנחנו מתעסקים כאן בכל מיני אתגרים שלא ממש מוסיפים עיניין . מה זה בחורה קשה להשגה ?.אם אני מעוניינת במישהו , אני אגיד לו את זה , ואם הוא יזמין אותי , אני אלך , זה אומר שאני קשה להשגה ? זה אומר שאני הולכת עם מה שאני מרגישה , אם על כל צעד שלי אצטרך לחשוב על דרכי פעולה , חבל על כל העיניין . זה כל היופי של להתאהב , לזרום עם הרגשות שלך ולא להפוך את זה למבצע . ככה זה נראה לי בכל אופן .

ליאן.

New member
אנשים שונים מתאהבים מסיבות שונות

ובגופנו יש לא מעט הורמונים, כימיקלים וחומציות למיניהם והרבה דברים גורמים להם לפעול בהזדמנויות שונות. אודה לך אם תוכל להביא לנו מידע קצת ברור לגבי אותו הורמון ואופן פעולתו בגוף, כי נדמה לי שהעובדות האלה נכונות חלקית (בעיקר בסוף).

orit74

New member
יש לך למה לצפות

לאהבה ראשונה יש משמעות בחיינו , זה משהו יפה , מרגש ומדהים , משהו שיילך איתנו לכל אורך חיינו . כמו כן , לפעמים נראה לנו שיותר לא נחווה אהבה כמו שהייתה לנו , מה שנכון , אבל האהבה תהיה גדולה יותר ממה שהייתה לנו ויותר יפה . אני גם חשבתי כמוך שאהבה ראשונה לא תחזור , אבל הופתעתי , כי הכרתי בחור שגרם לי להרגיש איתו בפגישה אחת כמו שלא הרגשתי כל התקופה עם האהבה שלי . יש תקווה , זה קיים , אני מאחלת לך שתיווכח בעצמך , אני מאמינה בעצם שכן !!!! בהצלחה

פ ז פ ז

New member
אהבה ראשונה תמיד תשאר

אהבה ראשונה. פעם ראשונה שמרגישים אהבה וחווים אהבה על כל הנובע מזה תמיד תשאר מיוחדת ושונה, ואולי גם בגלל עצם זה שהיא ראשונה. חוץ מזה, תמיד כשמסתכלים על העבר יש לנו נטייה להפוך אותו לאידיאלי ויפה יותר, במיוחד אם מדובר על התאהבות ו/או אהבה, זה אנושי. כל אהבה היא שונה. גם לאהוב/ה ולמערכת הגומלין בינך לבינו/ה יש השפעה גדולה על עוצמת ותחושת האהבה. כל אהבה שתחווה היא מעט שונה, במיוחד אם כל אהבה באה בחלק אחר של חייך. אהבה של גיל הנעורים היא אינה אהבה של אדם בוגר, למשל. ככל שחולפות השנים אדם עובר ומתנסה בדברים שמשפיעים עליו ומשנים אותו ואת הגישה שלו. תפסיק להשוות, תחיה את מה שיש ותהנה ממנו, תהיה פתוח ותן לדברים לקרות. אם אתה ממילא יוצא עם בחורה תהנה מהרגע, אל תלחיץ את עצמך, אם זאת עתידה להיות האהבה שלך, אתה כבר תדע.

אומנות האהבה

ראשית יש לי הרגשה שאתה מבלבל התאהבות ראשונה עם אהבה ראשונה. שנית, אני לא בטוח שלהשוות הכל לאהבה הראשונה שלך זה רעיון מוצלח במיוחד. הסיבה לכך, לדעתי, היא שאהבה בניגוד למה שמקובל משום מה לחשוב, זה לא איזה קסם שנפל עליך מהשמים כרעם ביום בהיר. השלב של ההתאהבות זה מין סימן שאומר לך שעם אותה בנאדם יש לך כרגע איזשהו ערוץ תקשורת פתוח, יש לך אפשרות לבסס עליו מערכת יחסים שתהיה בנויה על אמון ויושר (בלי זה חבל לך על הזמן). אהבה זה בעצם פיתוח של אותו ערוץ תקשורת, אם שני הצדדים משקיעים בזה אפשר להנות ולהיות מאושרים מאוד. אל תחפש את ההשוואות, אם התאהבת במישהי, נסה לפתח איתה תקשורת טובה (תקשורת היא המפתח לקשר) וצחוית את מה שיש לך - אל תחיה בעבר

ליאן.

New member
הוי, רק...

נו, איך ידעתי ? איך ידעתי שתכתוב משהו כל כך נכון ומקסים ?
כל כך שמחה שהגעת ומאוד מקווה שתהנה מהשהייה בפורום.. הערות, טענות, והארות על כל עניין יתקבלו בברכה . ליאן.

neXos

New member
תודה לכם

עכשו אני צריך לחשוב על זה עם המידע החדש שהבאתם לי.. :)

גלי25

New member
למה להשוות בעצם??

היי. טוב אז אני לךא מאמינה בשטויות האלה. קודם כל כי אהבה ראשונה לא חייבת להיות מתוקה. 2. כי לפעמים אהבה "לא ראשונה" היא הרבה יותר נפלאה. כשאתה אוהבת - תאהב - אל תעסוק בהשוואות. אין לזה סוף. תתרכז במה שיש לך, תשקיע. תחפש כל פעם ריגושים חדשים. תדאג לשמור על האהבה. אני לא חושבת שזו הגזמה אני רק חושבת שאתה חייב לצאת מהבועה הזאת ולהפסיק לנתח, תתחיל לזרום. זהו זה. אה, רק אוסיף כי לי יש אהבה נפלאה שנמשכת כבר 6 שנים. וכל יום לומדים משהו חדש. הרבה אהבה

kiticat

New member
אחרי אהבה ראשונה...

אני לא חושבת שזה משנה כמה פעמים כבר אהבת. אבל מה כן, אני חושבת שאחרי אהבה ראשונה, אתה נזהר, בבן אדם הבא שבו ליבך בחור כאהוב, מה שאומר שאם זה קורה לבסוף, האהבה יותר עמוקה, ואמיתית...

למעלה