אהבה ראשונה - אהבה של פעם בחיים

אהבה ראשונה - אהבה של פעם בחיים

פנים אל מול פנים , אולי רק פעם בחיים ..... התאהבתי בו במבט ראשון , הוא חיכה לי בתחנה המרכזית . לבוש מדים של קצין כל כך מקסים . אותו ערב הלכנו לשפת הים , טיילנו עד מאוחר בלילה. שם על סלע שבצבץ לו על החוף הוא תפס את פני ונישק אותי נשיקה של אהבה. נשיקה שלא רצתה להסתיים. חיבקתי אותו וידעתי , זהו הוא שלי . זהו רק שלי . והלב פעם בחוזקה ופרפרים בבטן השתוללו להם מבקשים לצאת מחלל הבטן, משתוללים , משתוללים. ישבנו על החוף , חלצנו נעלים. שחקנו בחולות, בנינו ארמונות. הוא כתב בחולות : ``אני אוהב אותך ילדה שלי``. ולי דימעה ירדה על הלחי. דמעה של אושר , ואושר גדול. לא רציתי שהלילה הזה יגמר לא רציתי שהלילה הזה יסתיים אבל בלי לשים לב השעה היתה כמעט שחרית השמש ביצבצה לה מהאופק צינת הבוקר גרמה לי לרעוד וזרועותיו הגנו עליי. היינו שנינו רעבים לאהבה רעבים אחד לשני רעבים לתת אהבה. רעבים לקבל אהבה ליוויתי אותו לתחנה מרכזית הוא עלה על האוטובוס לבסיס לא רצה להיפרד ממני רק נישק חיבק וליטף לי את הראש ``אני אוהב אותך`` - הוא לחש לי באוזן ``אני כבר מחכה בקוצר רוח ליום חמישי, תהי מוכנה אנחנו נוסעים לכנרת רק אני ואת``. ובטח שאני הסכמתי אוף עוד יומיים עד ליום חמישי אבל דבר אחד בטוח אני לעולם לא ישכח אתה היום הזה. את היום המיוחד הזה. את הפעם הראשונה בחיים שהרגשתי אהבה. אבל אהבה אמיתית כזאת שקוראים ורואים רק בספרים וסרטים. נ.ב יום חמישי הגיע נסענו לכינרת היה פשוט מעין פנטזיה עבורי והפנטזיה נמשכה 3 שנים עד שנגמרה חבל!!!!

למעלה