כן, לא ה"מה נשמע" נדמה לי
כי שם אם אני זוכרת נכון הוא לקח כל פעם אמן אחר וראיין אותו לאורך כל התוכנית.. במקרה הזה זה חמש במות כשבכל אחת אמן/ להקה אחרים וכל אחד שר שלושה שירים.. יש מן סבב כזה בין הבמות.. עם מאיר אני זוכרת שהיו סגול 59 (כי שאלו אותו והוא אמר שהוא לא מכיר ושאלו אותם ואחד מהם אמר שאבא שלו מת עליו..
), שמעון בוסקילה (כי היה קטע שלא שודר בתוכנית עצמה אבל שידרו אותו מתישהו במסגרת משהו שהוא הצטרף שם בספונטניות למאיר והם שרו יחד את שפשף.. ואז החלטתי שהוא חמוד
הוא נתן למאיר במון כבוד שם.. וחוץ מזה שאלו את מאיר והוא אמר על שמעון שהוא חושב שהוא לא יכול לשיר בלי לסלסל.. הוא לא אמר את זה אם זכור לי ספציפית על שמעון אלא בכלל על אמנים מסלסלים, הוא טען שהם לא יכולים אחרת והפירוש שלי לזה- זה לא באשמתם...
) ומשום מה אני לא זוכרת מי עוד היה, אני מבלבלת בין התוכנית שלו לזו של אביתר עם השאר.. אני זוכרת שעידן רייכל וגלי עטרי היו עם אביתר ודני סנדרסון אני חושבת שהוא היה עם אביתר כי הוא סיפר איזו בדיחה שקשורה אליו בהתחלה (משהו שלא הבנתי ובגלל זה אני גם לא זוכרת..) אז נראה לי שזה היה איתו אבל אולי זה היה עם מאיר.. ו.. קיצור לא זוכרת מי עוד
אה, נזכרתי הרגע, כשאין שכל אין דאגות.. לתוכנית קראו "הבמה המרכזית" (כמה מפתיע עכשיו אחרי התאור
) ואין לי מושג אם עדיין יש שידורים חוזרים אבל את יכולה לבדוק באתר של הערוץ..