אהבה קטנה.

Dark View

New member
אהבה קטנה.

נדמה לי שפתחו על זה שירשור...אבל לא מצאתי :| בכל מקרה... שמעתי את השיר. הוא חמוד והכל, אבל הוא לא ריגש אותי כל כך. אני שומע המון פופ אבל בכל זאת לא התרגשתי כל כך מהשיר הזה. אני מעדיף יותר את עד שתבין אותי, למרות שהשיר הזה הוא לא רע. גם הליווי לא היה כל כך נחמד.. סה"כ שיר חמוד מאוד אבל לא כמו הפוטנציאל האמיתי שלה.

זוננפלד

New member
צודק... ../images/Emo4.gif

גם אני קצת התאכזבתי, היא יכלה להגיע למשהו יותר גדול, אבל השיר מדהים! הוא הולך להיות להיט...

Avichai Dei

New member
סבבה, כל אחד ודעתו

ואם תקשיב טוב למילים אתה תרגיש את הכאב של הכותב , רק בגלל שזה פופ רוק כזה... אבל תקשיב טוב! בשביל שירי זה ביצוע מושלם ומביע את היכולות הקוליות שלה זה שיר מאוד מרגש לדעתי , הכותב מאוד מוכשר!!

זוננפלד

New member
נצל"ש: כתבה על שירי ב-nrg

וגם פרסום לאתר הרשמי.
אגב, זה רק חלק קטן מכתבה אבל בכולופן... http://www.nrg.co.il/online/5/ART/959/316.html#AAAMZdAAYAABGEtAAe

אורוש 14

New member
כל אחד ודעתו כי אני ממש אהבתייייי

שיר שממש קל להתחבררר אליווו שיר מדהים לפי דעתיי אבל השיר הכי יפה זה השקט שנשאר אין לו נמאס ממנו... הוא מרגש אותי כל פעם מחדששש כל ה-10000 ששמעתי אותווו

נועוW

New member
על טעם וריח אין מה להתווכח../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

משפט נדוש ונכון

nfkkv

New member
אהבה קטנה - שאלה

אני מכירה את השיר הז מלפני ששירי שרה אותו מהמצעד של 91 fm שם שרה אותו איזה חיילת מישהו זוכר???????????????? איך ששמעתי את שירי שרה אותו בפעם הראשונה שרתי איתה את כל המילים וזה היה מוזר עד שנזכרתי שאני מכירה את זה כבר...

Avichai Dei

New member
את צודקת ,

זמרת בשם "טליה גיחון" - שרה את זה לפני שירי השיר התגלגל , וכותב השיר הקליט את השיר עם טליה סתם ולא חשב שזה ככה יתגלגל לרדיו ,

Itzik200

New member
צודק... גם לפי דעתי

השקט שנשאר לעומתו בהרבה יותר טוב אין ספק שהשקט שנשאר זה שיר השנה

למעלה