אהבה עיקשת

אהבה עיקשת

הקשיבי אהבה עיקשת ואומר לך מדוע חוששת. יודעת כי לחוש בלעדי לא תוכלי בשארית ימיך. הקשיבי לי תשוקה נבערת ואגלה לך מדוע ניזהרת. בלעדייך מה כבר אהיה, רק אחמיץ ואהיה דווה. את אסירתי ,אהבה וחופן לי של תאווה. לא יודע עד מתי חלום וממתי מציאות את הלום. הנעור עימך לילה ויום וליבנו ימשיך להלום? את האור שבלילי ואת השקט של יומי ואני רק מפחד להחמיץ, לא רוצה להעמיס.

לורה..

New member
מרוץ לאהבה

במרוץ,ארבל,אחרי האהבה כשהיא מתחת לאפך ישובה, מישהו עלול ליפול ולהיפצע והכל בגלל תחושת ההחמצה... צריך להספיק להינות,זה נכון, אבל מה הוא הצעד הנבון?

חחחחחחח, התינוק בכה??

ולא הספקת לסיים את הנאום? לורה,עכשיו שהכל ברור קימעה אני לא בן 20 ואת לא נזירה נוכל כל אחד באהבתו לאחוז והעתיד יאמר אהבתו של מי תקרוס. האם אהבתך שלאיש נסמכת או אהבתי שחיים רודפת. נ.ב אפשרי גם שאני האיש ואת החיים את יכולה להישבע שלא?

לורה..

New member
הכל ברור לך.....לא לי.....ארבלי.

לא בן 20 מנטלית...? מי לא נזירה...? אהבתו של מי תקרוס... נחכה ונראה? ( ולמה בעצם...לחכות....שלא יקרה כדבר הזה...) לא נשבעת אף פעם... תגיד....אתה אף פעם לא נח???? צ`או לורה

הבהרה

אינני מכיר את לורה האמיתית אלא רק את זאת הוירטואלית ובתור שכזאת אני אוהב אותה כל בוקר בשיר,משיריה,ממה שאני מפנטז. לורה הוירטואלית שלי היא כבר לא נזירה כי היא בפעם הראשונה כתבה שיר אל או על מאהב וירטואלי ולא על אהבה לבעל.. אין לפרש מכך שום דבר לגבי לורה האמיתית שאיננו יודעים עליה כלום כמו שאין לפרש מאומה משירי על אחרות-החיים הפרטיים שלי נשארים חסויים וידועים למי שאני מעוניין שידע. כולנו מפנטזים וזאת הפריבילגיה של כו...לם כולל לורה ואני עצמי.

למעלה