אהבה נכזבת

gilshl

New member
אהבה נכזבת

תראי אני נפרדתי בצורה שלא רציתי מבחורה שרצינו להתחתן פשוט נעלמתי ולא הסברתי למה ולאחר שלושה חודשים ניסיתי לחזור כמובן שהיא לא רצתה. במהלך שמונת החודשים האחרונים התקשרתי ושאלתי: "האם יש לי על מה להילחם עוד או שפשוט להעלם מחדש?" הבחורה ענתה :"אני רוצה משהו חדש ואתה מחזיר אותי אחורה כך שאין על מה לדבר" את חפציה השארתי אצל השכנה השכנה התקשרה ואמרה לי שהיא שוחחה עימה והבחורה אומרת שהיא לא תשקר והיא אוהבת אותי אבל יש משהו קטן שמפריע לה אוקיי הבעיה נפתרה ממזמן אך כאשר אני מדבר עימה היא אמרה לי שאם וכאשר בעתיד נפגש פעם במקרה היא לא תלחם בזה אבל בפעם האחרונה שראיתיה היא התנהגה כמו ... (קשה לי לבטא) אז אני לא יודע מה לעשות למרות שאני מאוד רוצה אותה חזרה היא בת מזל טלה נולדה ב25-3-78 ואני בן מזל שור נולדתי ב25-4-76

כריסטין

New member
תגובה

אתה זה שחושש ממוסד הנישואין ובכלל מהקשר המחייב וזה הדבר שפשוט תוקע אותך ועושה לך בעיות בחיי הזוגיות וכל זה בגלל שאתה חושש ש"ימי הבילויים" שלך יפסקו בגלל שהקשר יתמסד . הקלפים צופים כי בחודשים הבאים שלך יהיו עם עליות וירידות אולם ללא קשר משמעותי ורציני עם אף אחת .

gilshl

New member
הבהרה ותגובה

אני זה שהצעתי את הנישואים והעלתי ראשון את הנושא אני באמת רוצה להתחתן איתה אני לא חושש מהנושא אבל עזבתי בגלל שבמוסד הנישואים חושבים יותר על לתת והיא רצתה כל הזמן רק לקבל בלי לתת אני חושב שהיא השתנתה ולכן השאלה שלי היא האם היא תחזור

למעלה