אהבה נכזבת

• פותח הנושא dobi
  • פורסם בתאריך

dobi

New member
אהבה נכזבת

שלום רב , יצאתי במשך 7 שנים פחות או יותר עם בחור שאהבתי אהבת אמת ולמען האמת הרגשתי שזה הדדי איני יודעת מה ! אך משום מה מעולם לא קיימנו יחסים מין זה לא שאני לא פעילה ואותו דבר לגביו לפחות כך הוא אומר לי ועכשיו השאלה העיקרית ... מדוע בחור בן 24 לא מוכן לקיים יחסים עם החברה שלו שלה הוא מחוייב בכול שאר הדברים זהו גבול שהוא אינו מוכן לעבור . אני אוהבת אותו עד מוות . כיום אנו פרודים כבר 3 חודשים . מה לעשות ?? ומדוע הוא לא מוכן לעשות אהבה איתי ? עוד פרט אחד - כן , יש ביננו משיכה לא נורמלית אנחנו לא יכולים להוריד את הידיים אחד מהשני אנחנו מגעים למצבים אבל תמיד עוצרים תודה דובי

שבע שנים בלי סקס ? סיסטר תרזה..

ללא ספק יש פה בעייה, של הבחור כמובן ולא שלך. מכיון שאני לא מכיר אותו, קשה לי לחוות דעה, אבל אולי יש פה פחד מהמין הנשי, ואולי מצוקה מסוג אחר. על כל פנים, אם הוא חשוב לך - למה לא יעצת לו ללכת לטיפול ? עצם זה שקיבלת את המצב כמו שהוא אולי יש לך גם חלק פסיבי כלשהו בו.. לא רוצה לשפוט, אבל זה מריח כבעייה מכל זוית, ובבעיה צריך לטפל ולזהות קודם כל. אין סיבה שתסבלי כל כך, וגם הוא.. שבע שנים, אלוהים אדירים !

epitaph

New member
זה הדבר הראשון שאתה חושב עליו?

אתה חושב רק על סקס (טוב מי שמדבר...גם אני חשבתי בעיקר על זה כשראיתי את ההודעה:))...ולדובי הייתי ממליץ לך לנסות לשכוח ממנו אםהוא לא מוכן לעלות דרגה ביחסים שבינכם (ושאף אחד לא יגיד לי שסקס זה לא עליית דרגה) אז עדיף לך בלעדיו (אלא אם את רוצה להיות ``תקועה`` במערכת יחסים לא מספקת. -עדי-

למעלה