אהבה נכזבת

סאלי

New member
אהבה נכזבת

ליאיר שלום, שמי סאלי רוטגולץ תאריך הלידה שלי הוא 27/09/78 , הייתי רוצה לדעת התאמה עם בחור ששמו דניאל נחמיאס 18/08/74 כרגע אנחנו לא בקשר ניתקנו קשר , הייתי רוצה לדעת האם שווה להמשיך ולנסות להשקיע או מאידך לחזר . שלח אותי אלייך גיל מערוץ המיסטיקה . יום כתום ונפלא של תפוז סאלי

שאלה קשה

בגדול, המדובר בבחירה אישית פנימית שלך, ואת השאלה אם את מרגישה ששווה להשקיע בקשר או לעזוב צריך להפנות ללב שלך, ולא אלי.. מה זאת אומרת `שווה` ? האם מדובר בעסק שאמור להצליח או לא ? אם את מרגישה שכן, אז קדימה. אף אחד לא יכול להבטיח לך שהקשר יתממש או לא, אם אכן תשקיעי, וגם אז - שהוא אכן יפרח לאורך זמן. אבל אפשר ביעוץ אישי להתבונן בפוטנציאל העמוק יותר של הקשר ביניכם בכלל, ואולי גם להבין מה בדיוק את פוגשת כאן לעומק עם עצמך, ומה מפעיל אותך מבפנים : בדרך כלל במצבים כאלה, זהו משהו עמוק וחזק יותר מהקשר עצמו, שאנו מזמנים את עצמנו לפגוש בו דרך הקשר הזה. ולפעמים, המשבר של הקשר הופך להיות טריגר לפגישה עם המקום הזה, ולמידה על עוד משהו, ותחילת התפתחות רגשית. אז ברמה הפשוטה - זה הלב שלך שקובע, ולא הכוכבים. בדרך כלל גם כשהכוכבים אומרים שכביכול `לא כדאי` - הלב ממשיך לעשות את העבודה שלו, והאנשים למרות הכל מרגישים בצורך לקחת יזמה. ברמה העמוקה יותר - אולי זה הזמן לבדק בית רגשי לכל נושא הזוגיות בכלל, שמביא איתו התבוננות על סוג האנשים אליהם את נמשכת, מה קורה בקשרים האלה, ועם מה באמת את נפגשת בהם..

למעלה