אהבה נכזבת

איריסiris

New member
אהבה נכזבת

שלום. היתה לי אהבה והיא נגמרה באופן חד סיטרי. קשה לי מאוד להתמודד עם זה. זו היתה אהבתי הראשונה וכבר שנה אני מרגישה שאני נובלת. מה לעשות?

מנורה

New member
אהבה ראשונה

אכזבה מאהבה ראשונה תמיד כואבת במיוחד בגיל צעיר חבל לבזבז את השנים היפות שלך כנראה הוא לא היה ראוי לך אין לי ספק שאי שם מחכה מישהוא שאת תהיי היחידה שלו אבל אם מסתגרי איך יגיע אליך? אם אינך יכולה לפרוץ בזכות עצמך כדאי לפנות ליעוץ החיים יפים כל כך נצלי את כל הטוב שבך בהצלחה מכל הלב

גרא.

New member
אחד הדברים הנפלאים באהבה,

כמו עוף החול, כאשר היא נגמרת משום מה,גם באופן חד סטרי, היא תמיד חוזרת ונוצרת מחדש,ותמיד עוד יותר מתוקה מהקודמת.תקופת הביניים, בין תחושת אובדן האהבה,לבין התחדשותה, שונה מאדם לאדם..אחדים,מתמודדים עם האובדן בצורה מהירה יותר, דרך חזרה כמעט טבעית לחח השגרה..ויש כאלה, הממשיכים לבכות את מר גורלם,וממשיכים ל"להשתעשע" ,למעשה לפנטז במחשבות,מהסוג של "אילו"...איריס,יכולת ההתמודדות שלך עם אובדן אהבתך הראשונה, תלוי רק בך, באיזה מדה את רוצה לחזור באמת להיות ככל נערה,נחשקת, אהובה ונאהבת.. רק חזרה לחיי שגרה, כלומר,למעגל החיים הרגילים שלך.אם לימודים, עבודה, חיי חברה, יציאות, או כל דבר אחר..ככל שתסגלי לעצמך את התחושה, שאהבה ראשונה, אינה בהכרח גם האחרונה,וכמו שזכית בה, ומה שחווית בה, עשוי לחזור אם רק תרצי בכך. אם את עדיין מכונסת בתחושה לך לחזור על מה שהיה אז, למרות שכבר עברה שנה...אכן תחושי יותר ויותר שאת כדברייך נובלת..אהבה נכזבת, אינה חוויה טראומטית,שאפשר להתמודד עימה רק דרך טיפול פסיכולוגי. גם אם אפשרות כזו קיימת. מרביתינו,כולל עבדך הנאמן,חווה חוויה כזו, לא פעם ולא פעמיים..אבל תמיד כשזה קרה,ידעתי..תמיד תהיה מישהיא נוספת שאוכל שנוכל לאהוב.

למעלה