אהבה נכזבת

קרני12

New member
אהבה נכזבת

ביתי בת 5 וחצי חווה בגן לראשונה אהבה נכזבת, בכל העוצמה. ביתי אוהבת ילד בגן וכל הזמן רודפת אחריו ומנשקת ומחבקת אותו, אותו ילד כניראה אינו מעוניין באהבתה ומרחיק אותה ע"י קללות והעלבות. ניסיתי להבהיר לה שאולי לא נעים לו שנוגעים ומנשקים אותו יותר מידי, ואז היא התפרצה בבכי ואמרה לי : "אז למה הוא נותן רק לעידן לנשק אותו". כאן כבר לא ידעתי מה מה עושים??? פשוט כאבתי את אכזבתה וחיבקתי אותה HELP!!!

vered4

New member
חלק מהחיים

קשה לראות מהצד של האמא את האכזבה של הבת, אבל אין לך מה לעשות חוץ מלקבל את זה שקשה לה ולנסות ולעזור לה להבין איך לגשת למישהו אחר. זו ההזדמנות להסביר בנוגע למגע כפוי על ידי מישהו שאנחנו לא מעונינים בו. ואלי גם לגבי סוג המגע. אולי אותו עידן נותן רק נשיקה קטנה והיא לעומת זאת "דורסת" אותו? זכותו של הילד להחליט שהוא לא רוצה שינשקו אותו, וגם היא, חשוב שתדע, שאסור לאף אחד לגעת בה כנגד רצונה.

נעה גל

New member
אני מסכימה עם ורד - את נהגת כמו

שאני הייתי נוהגת - לחבק ולתת תמיכה. אני מסכימה גם עם ההסבר שורד הציעה לתת אבל הייתי מעבירה אותו מנקודת המבט שלה -כלומר, הייתי מנסה למצוא מקרים שבהם היא נאלצה לדחות מגע ומתוך זה לנסות לגרום לה להבין את ההתנהגות של הילד שדחה אותה.

למעלה