אהבה משונה!!!

lovelylove

New member
אהבה משונה!!!

הוא אומר לי שהוא אוהב אותי שאני הדבר הכי חשוב לו בחיים הוא מחבק דואג ואכפתי אך בין רגע הוא מפיל הכל לתימהון... הוא מבטיח שאף פעם לא יבגוד בי אך כאשר רואה זוג רגליים יפות(ושלא שאין לי כאלה) הוא מיסתנוור ושוכח מהכל ...הוא רואה גוף מחוטב פנים חמודות(ולא שאין לי כאלה)הוא מיסתנוור מביט באותה האחת ולפתע זורק לה יציאה:"חמודה ....." כאילו שלא ההיתי שם. אך למרות זאת הוא אומר לי:"בחיים ,לעולם אני לא יבגוד בך אני אוהב אותך ורק אותך" אך כיצד אפשר לאהוב כך?האם זאת אהבה? האם הזוגיות הזאת נורמלית? אין לי תשובה....

habubnik

New member
הא?

לא נורמלי ולא מקובל. לא מעניין אותי כל הברבורים על טבע הגברים ושטויות שכאלה, בחור עם עיניים משוטטות, לטעמי, שלחי אותו לשוטט אחרי העיניים שלו (ועוד הוא הולך ודופק להן מחמאות לידך?). מה את צריכה אחד כזה? תמצאי אחד שלא יוריד ממך את העיניים, ושיסתנוור ממך. הוא במשבר גיל העמידה בגיל 17? אל "תמכרי" את עצמך בזול. תאמיני שאת שווה שמישהו לא יצליח להוריד את העיניים *ממך*.

../images/Emo45.gif

סליחה!!!! למה את צריכה לסבול את ההתנהגות הזו, הוא צריך לכבד אותך ולהתיחס אליך כאל מלכה, את לא צריכה את זה. אני הייתי מנהרת את הבחור מהר מאוד, ואם זה לא עוזר ממשיכה בדרכי, את צעירה, יפה למה את צריכה לקבל כזאת התנהגות ולהסכים לה. האמת שבשום גיל לא צרחך לקבל כזאת התנהגות. מקווה שעזרתי שרון

אחלה גבר

אל תדאגי אם הוא מסתכל על בחורה אחרת לידך ועוד מעז להגיד שהיא חמודה.. תתחילי לדאוג כשהוא יוריד את הראש ליד כל בחורה יפה,כשהוא יגיד לך "איככ מכוערת.." כשגלית גוטמן תהיה מול העניים שלו... לפי דעתי אלוקים נתן לכלונו עיניים בכדי להסתכל אומנם משפט נדוש אבל בחיית ראבק את לא מסתכלת??? אם לידך הוא אומר על בחורה "חמודה" אז מה..? הוא לא חושב שהוא צריך להסתיר מימך כלום ועד רבה הקשר טוב רק...אל תתני לו להיסחף כמו למשל.."חמודה הייתי עושה אותה" :))

habubnik

New member
../images/Emo31.gif

1. שום בחורה לא צריכה להרגיש ברת מזל שהחבר שלה מחמיא לאחרות מול הפרצוף שלה! 2. למה הוא בכלל מסתכל על אחרות? למה שלא יסתכל עליה ויחמיא לה? 3. אולי לך היה נעים ונחמד שהחברה שלך תסתכל על ישבנים של בחורים אחרים, ותספר לך כמה שהיא חושבת שהם שווים וחתיכים, אבל וואלה, יש אנשים שזה גורם להם להרגיש נורא, אז אתה אומר לה שיש לה מזל שמישהו גורם לה להרגיש חרא?

אני בתתתתתת

קודם כל דבר שני לא אמרתי שטוב שדהוא מתנהג חרא כי לפי דעתי זה שהוא עושה את זה מולה <ומי ישמע מה הוא עושה???!!!> זה אומר <לפחות לי> שהוא לא צבוע ולא מחפר....דעתי שלי!

למעלה