אהבה מעבר לפינה 3

אהבה מעבר לפינה 3

חזרתי לצפות בסידרה הזאת בימים האחרונים לאחר שגיליתי שהיא כבר התחילה לפני כמה שבועות. סידרה כמו כל הסדרות חלקה הרב בא שמן המציאות של החיים.. בסצנה של היום הופיע השאלה הזאת "דיוויד מה אתה אוהב בי?"..ואז שקט ושוב השאלה שנשאלה היתה .."לוקח לך הרבה זמן לחשוב"...אמממממממ האם באמת אנחנו יודעים על מה ולמה אנחנו אוהבים את בן הזוג שלנו? או בעצם מה אנחנו מחפשים בו כדי להרגיש שאנחנו אוהבים?? לפני שבוע בערך אמר לי מישהו "מזל אני אוהב אותך".."מזל את חשובה לי".."מזל כיף לי איתך"... אני מודה שזה הצחיק אותי. יש אנשים שיגידו כל דבר בזמן "לחץ"!

לביאה11

New member
ל"אני אוהב אותך"

יכולים להיות ים פרושים. וזו היא רק טלנובלה....... ובחיים המציאות עולה על כל דימיון.

magicwoman

New member
קל להם לומר כי המשמעות

של המילים הגדולות האלו שונה ומעטים לשאלה למה אתה אוהב אותי יענו לך בשליפה מהמותן

להסביר...

קשה מאוד להסביר כי המון דברים קטנים מתאספים ליחידה אחת כך שלשים את האצבע על דבר ספציצי אחד זה קשה וחוץ מזה מהנסיון שלי אהבה בכלל רגש זה משהו שאנחנו לא כל כך שולטים בו...הןא בא לבד והולך לבד. אז למה אוהב יש הרבה סיבות רק שלהסביר קשה ומי שאומר אוהב רק בגלל לחץ כהגדרתך או בשביל לקבל משהו זה אדם שישקר בעוד דברים.

למעלה