אהבה מעבר לדלת

justfreegirl

New member
אהבה מעבר לדלת

אהבה מעבר לדלת יום שישי הגיע ואני עומדת ליד שער הכניסה לבית ,עוצרת לרגע חושבת האם היא תהיה שם כמו כל יום שישי מן הימור שכזה שהפך להרגל.מורידה את הידית ונכנסת לבניין רואה אותה עומדת שם כמו תמיד עם הדלי וסמרטוט הריצפה.מחייכת אליה ואומרת שלום היא מחייכת לעברי ומחזירה לי ברכת שלום ,אני מדלגת קלות לפתח ביתי כדי לא ללכלך את המדרגות שניקתה רק עכשיו ,פותחת את הדלת ואומרת לה מצטערת ונעלמת אחורי הדלת.יושבת בביתי ומתעסקת בענייני לא מקדישה מחשבה נוספת על אותה אישה שראיתי כרגע .אני יודעת ששמה אולגה שהיא גרה באותו בניין ויש לה ילד והיא אם חד הורית והיא גרה דלת לידי אבל לא יותר מזה. ממשיכה לחיות את חיי כשהיא מן דמות ברקע לפעמים פוגשת אותה בסופר ומברכת אותה לשלום.יום אחד לאחר בילוי של יום שישי אני חוזרת לביתי ושומעת קולות בכי של אישה הבוקעות מדלתה מפאת השעה המאוחרת לא דפקתי על דלתה אבל יכולתי לשמוע את בכייה מחלוני הצמוד לשלה .למחרת כאילו יד הגורל הפגישה אותנו ושאלתי אותה לשלומה וסיפרתי לה ששמעתי אותה בוכה .היא חייכה במבוכה ושאלה אותי עם ארצה לבוא אליה לשתות קפה והיא תוכל להסביר לי מה היה .השבתי לה שאני חייבת להיפגש עם חברה אבל לאחר מיכן אבוא אליה,היא חייכה ואמרה שהיא מצפה לקראתי.לאחר כשעתיים של פטפוט עם החברה ושמיעת מוזיקה חזרתי אליה ודפקתי על דלתה ,היא פתחה את הדלת והזמינה אותי להיכנס .מבטיי סקרו את הדירה הדלה שלה ,צבע ישן שלא חודש.קילוף של צבע,רהיטים ישנים,דלות גדולה אבל הבית היה נקי ומסודר.ישבנו בסלון מרגישות מן מבוכה מחפשות מילים שיתחילו את השיחה .לפתע היא קמה ושאלה אותי : עם כמה סוכר את אוהבת? השבתי לה שתיים בבקשה והיא נעלמה במטבח הקטן משירה אותי להביט יותר על מה שיש בסלון וחושבת על מה שיש לי בחדרי וכמה הוא עשיר בדברים מאשר סלונה. היא חזרה עם שתי הכוסות הניחה אותן על השולחן ואמרה: אני חושבת שאני רוצה להסביר את מה ששמעת ,כולי נדרכתי מצפה לשמוע את סיפורה ,היא החלה לספר לי שהיא בארץ חמש שנים קושי הקליטה השפיע עליה למרות שברוסיה לא היה לה קל יותר אבל היא מרוצה ממה שיש לה היום אבל חסרה לה אהבה. שהיא רוצה לחבק ולאהוב שהיא רוצה להרגיש נאהבת אבל קשיי היום יום והטיפול בילדה לא מאפשרים לה חיי חברה כמו שהייתה רוצה.לוגמת מהקפה שהכינה ומביטה בה אישה יפה וחטובה עם עיניים בוכות,עיניים עצובות,עיניים שמספרות שהיא רוצה אהבה.אני מביטה בה ושומעת את סיפורה ורואה את הדמעות זולגות מעינייה. מחבקת אותה ומנגבת את דמעותיה בידי.היא מתעשתת ואומרת לי סליחה שאני ככה אבל ליבי איתה. שתי את הקפה היא אומרת חבל שהוא יתקרר, אני שותה את הקפה ומביטה בה ואומרת לה אני תמיד כאן ואת יודעת איפה אז תרגישי בנוח לדפוק על דלתי ולהיכנס.היא חייכה והודתה לי ושאלה: האם זה אמר שאת חברה שלי? כן השבתי ללא היסוס ,תמיד אשמח לראות אותך.קמתי ונפרדתי ממנה לשלום ,חזרתי לביתי חושבת על סיפורה אבל צלצול טלפון מחברה השכיח אותה ממחשבותי.המשכתי את חיי רגיל כשהדמות שלה הייתה עכשיו יותר מוחשית לגבי אבל עדיין לא הייתי אומרת שהיא בראש מענייני ,עד אותו יום שישי ששוב עמדתי ליד שער הכניסה מנסה להמר עם היא נמצאת שם כמו תמיד ,פותחת את השער והיא ניצבה מולי יפה מתמיד חייכתי אליה והבטתי בה היא עמדה שם יפה מתמיד מחייכת,עינייה כבר לא עצובות כל כך מין ברק שכזה היה בעינייה ,אני עומדת ומתבוננת בה והיא שונה . היי היא אומרת לי מה שלומך? בסדר עניתי ועיניי לא משות ממנה מגלה פתאום כמה היא יפה ומושכת, את עסוקה היום היא שואלת? תלוי מתי אני עונה היום אחר הצהריים, אני פנוייה אני עונה ללא היסוס אז תוכלי לבוא אלי בחמש ? היא שואלת אני אהייה אצלך עונה לה ומבטי סוקר את גופה החטוב ואת פניה היפות.אז בחמש היא אומרת אני שומעת לפני שסגרתי את הדלת . אחרי ארוחת צהריים קלילה ושיחה במסנגר עם חברות הרגשתי טוב עם עצמי והלכתי להתקלח לקראת פגישתי עם אולגה ,התלבשתי ,התבסמתי ודפקתי על דלתה ,היא פתחה לי את הדלת עומדת שם בטרניג מחייכת לעברי ואומרת הקפה כבר מוכן. חייכתי והתיישבי בסלון אותו סלון דל אבל נקי ומסודר .איפה הבן ? שאלתי והיא ענתה אצל חבר ישן אצלו ואני שמחה על כך כי יהייה לי ערב אחד שלי לבד ,חייכתי ומה תעשי בערב הזה? שאלתי כמתוך נימוס והיא השיבה סתם אשב בבית ואקרא לי ספר אבל השקט הוא זה שחשוב .שתינו את קפה תוך כדי שהיא ממשיכה לספר לי על הגבר ששיש לה ילד ממנו וכמה היא שמחה שהוא לא איתה . הזמן עובר ואחותי קראה לי לארוחת ערב שאלתי אותה: אולגה את מוכנה להצטרף אלינו לארוחה ? היא חשבה שניות מעטות והשיבה בחיוב ,אני חייבת להתלבש קודם אמרה ,אני אחכה השבתי והיא נכנסה לחדר שינה ומבטי שוב עובר על הבית שלה ,ואז ראיתי אותה עומדת בחדר השינה עומדת רק עם תחתון וכל גופה חשוף לפניי ,אני יושבת ומביטה בה ולא יכולה להעתיק את מבטי ממנה ,גופה הלבן כאילו בהק באור יקרות שדיה האגסיים עמדו במין התרסה שכזו היא הסתכלה עלי וחייכה את יכולה לבוא אמרה לי, ואני כמו מהופנטת באתי לחדרה רואה את גופה העירום מולי עומדת ומסתכלת ומרגישה חום מתחלחל לו בגופי .נהייתי סמוקה והיא עומדת שם כאילו להרגיז עירומה ומושכת ומבטי סוקר את גופה .היא הוציאה את בגדיה מהארון והתלבשה במין איטיות מגרה .כולי הייתי רטובה רק מלהביט בה ,היא סיימה ואמרה נלך? כן עניתי חלושות וברגלים רועדות נכנסנו לארוחת הערב אצלי,הארוחה עברה והיא ישבה ודיברה עם הורי ואני כמו ילדה קטנה מקרקרת סביבה, דואגת לה והיא מחייכת לעברי כל הזמן .אחי הגדול יושב איתנו והוא מנסה למשוך את תשומת ליבה ואני שמרגישה זאת מקנאה כאילו היא רכושי הפרטי.אבל מבטיה מתרכזים בי והיא יושבת שם וכולה זורחת ומאושרת מספרת להוריי עלי כמה אני מתחשבת וכמה אני חברה ואני נבוכה אבל ליבי יוצא מגדרו מרישה כל נים בגוף זועק אליה, מרישה את הלחלוחית בן רגלי מופיעה שוב ,מרישה את פרפור הלב שדופק חזק כאילו רוצה לבשר על ריגשותיי לכולם.לפני שהלכה היא אמרה את רוצה לבוא אלי לעוד כוס קפה ?

justfreegirl

New member
המשך

בטח השבתי וכל תוכניותי נעלמו כלא היו רק להיות לידה לראות אותה שוב להיזכר בגופה העירום שעמד מולי.נכנסנו אליה והיא הציעה לי יין השבתי בשימחה ,היא מזגה לנו שתי כוסות ושאלה את מעוניינת לראות טלוויזיה או לשבת לדבר בסלון נשב בסלון השבתי .ישבנו והיא אמרה שהיא מעריכה את ההזמנה שלי לארוחת הערב ושהיא נהנתה מאד .היא הרימה כוסית לחיי ולהמשך חברותנו.מרוב התרגשות שנקשתי בכוסה הכוס נישברה והיין נישפך על שתינו.הרגשתי כמו לדה קטנה ורציתי לקבור את עצמי ,קמתי והתנצלתי על מה שקרה היא חיכה ואמרה : לא קרה כלום אני אחליף בגדים וגם את אוקיי השבתי,אז אחזור מיד היא אחזה בזרועי ואמרה אני יכולה לתת לך משלי אין צורך שתלכי, הסכמתי מיד רק לעצם העובדה שאהייה איתה בחדר שינה לבד ורואה אותה מחיפה את חולצתה ואוכל לראות את שדיה מקרוב.היא אחזה בידי והובילה אותי לחדרה ,מגע ידה העביר בי רטטעמוק ואותה רטיבות ניפלאה שבה והופיעה בין רגלי,היא פתחה את הארון שלה והורדה את בגדיה נשארה עומדת שם רק בתחתוניה ,עמדתי שם ומסתכלת על שדיה והיא ששמה לב למבטי חייכה לקחה את ידי והעבירה אותה על פיטמותיה .רעדה אחזה בי רגלי לא עמדו בזה והן רעדו ליבי פעם בחוזקה כאילו קורע את חזי הבטתי בה והיא בי ושפתינו ניפגשות ,מרגישה את רכותן המופלאה מרגישה את לשונה פוגשת בשלי וידי מלטפות את גבה היא נושקת לי בצווארי וכל כופי הופך להר געש מרגישה את דגדגני תופח ופיטמותי מזדקרות כל גופי עורג אליה.מנשקת אותה בצווארה ומעבירה את ידי על שדיה מרגישה את פיטמותיה מתקשות למגע ידי אצבעותי צובטות אותן קלות ואנקת הנאה בוקעת מפיה ראשה מוטה אחורה מפקירה את גופה לידי ולשוני אני מלקקת את פיטמותה ידי מלטפות את גופה ,מלטפת את ישבנה ואת רגליה .היא מרימה אותי ונושקת לי שוב מרישה את לשונה חזקה יותר מענגת יותר ,אנו עומדות שפ מתנשקות וחבוקות אני עדיין בבגדי המוכתמים והיא עירומה לגמרי ,עומדות שם ומסרבות להפרד.היא נפרדת ממני ומוליכה אותי למיטתה כל גופי רועד מצפייה למגעה בי, שדי כואבות וכולי רטובה כלכך רוצה להגיש את גופה על שלי .היא פורמת את כפתורי חולצתי ואני את מכנסי מעבירה את לשונה על חזי וכולי נאנקת מהנאה צרופה של תענוג לכל מגע של לשונה בי ,אנו עירומות שוכבות מתנשקות ידנו חוקרות אחת את גופה של השנייה ,היא משכיבה אותי על גבי עומדת על בירכה מעלי מנשקת אותי בפי ולשונה תחילה לעבור על גופי ,מוצאת את שדי ויונקת את פיטמותי שנענות לה בקשיחות אדירה ,ממשיכה לכיוון ביטני וכל גופי מתקמר למגע לשונה מחכה שתגיע לדגדגני אבל היא מתעכבת על טבורי מעבירה את לשונה סביבו וכולי ברצון עז שולטת ומצפה שולטת לא לתפוס את ראשה ולקרב אותו אל דגדגני שנפוח וכואב מרוב ציפייה לשונה מוצאת את קו שערות ערוותי מריחה אותו וידיה מפסקות את רגלי לשונה המענגת מוצאת את דגדגני ונוגעת לא נוגעת בו כולי בטירוף אני מפסקת יותר רוצה שתיקח אותו בפיה אבל היא במעיין משחק מלקקת אותו לאט ומסביב מרגישה את שפתייה יונקות את דגדגני וכולי רועדת מהנאה וקולות גניחה יוצאות מגרוני אצבעותיה חודרות אלי במען איטיות משוועת ולשונה ל דגדגני ההתפרצות לא איחרה לבוא והיא היגיעה בזעקה חזקה וברעידה בלתי נישלטת ידי אוחזות בראשה לא נותנות לה להתרחק ממני רוצה להרגיש אותה שוב ,ידיה מלטפות את חזי ושפתייה לא משות מדגדגני יונקת אותו ,נושכת בו קלות ולשונה נמצאת בתוכי.ההתפרצות הבאה לא מאחרת לבוא והיא הייתה מלווה בקולות רמים של הנאה ורעידות חזקות כולי הייתי בטרוף ללא שליטה. קולות ההנאה שנשמעו ממני העידו על הנאה נהדרת.חזי נשם בכבדות שהיא הפסיקה וכולי נשארתי ניגרת ,היא התקרבה עלי שהיא עדיין על בירכה וקרבה את גופה לפני .לשוני יצאה לקראתה וידי אוחזות בישבנה ,יכולה להרי את שיער ערוותה את מיצה שניגרו על רגליה ולשוני מוצאת את דגדגנה יונקת אותו מלקקת את כולה יכולה להרגיש את טעם התשוקה שלה ובולעת אותה ,מעבירה את לשוני לאורכה חודרת אליה וחוזרת לדגדנה ואצבעותי מפסקות את ישבנה מוצאות את אותו מקום קסום ונחבא . אני מרטיבה אותו בלשוני וחודרת אליו ,קולות של הנאה משמעות ממנה והיא מקרבת אותו אלי שאוכל לחדור עמוק יותר

justfreegirl

New member
המשך

אני מביטה בה כורעת מעלי ורואה שהיא חופנת את שדיה בידה ,היא נשענת אחורה ואני מרישה את אצבעותייה בתוכי חופרות עמוק כאילו אין לי סוף ולשוני בתוכה ואצבעותיי חודרות אלי מאחור היא זעקת ואומרת משהו ברוסית שנישמע כמו שירה ואצבעותי חופרות בה עמוק יותר דגדגנה בין שיניי ורטיבותה ניגרת על פני .זעקה אדירה מילאה את החדר כשגמרה רעידות גופה לא הפסיקו ולשוני שהיית בתוכה המשיכה והיא משפשפת את גופה על פני ברעידות אין סופיות .היא קמה ממני נשכבת לידי ואנו מתנשקות ומחובקות מסרבות להיפרד .נשארות ככה מלטפות ,מנשקות מביטות בעיניים ורוצות שלא יסתיים הרגע הזה. את הלילה נשארתי אצלה ובבוקר חזרתי הביתה ,התקלחתי וחזרתי אליה היא חיכתה לי עם ארוחת בוקר ישבנו שם בשקט מתבוננות אחת בשנייה ויודעות שחברות מולאה נרקמת

אלמרה

New member
האמת שמדי פעם נחמד לקרוא סיפור כזה

וארוטיקה היא נעימה גם כאשר ההתרחשויות קורות בין נשים. אבל: לא, אני לא חושב שזה לא הפורום המתאים, לי יש רק הערה קטנה הקשורה בעריכה: לפי דעתי אם את רוצה שקוראייך אכן יטיבו לקרוא את מה שאת כותבת בכשרון ובדמיון מפותחים, אני חייב לציין, אני מציע לך להעתיק את החומר בצורה נכונה ונוחה יותר לקריאה. למשל שימוש בפסקאות, והקפדה רווח בין מילים ועל פיסוק נכון (סימני-פיסוק כלומר) שצריך להיות צמוד למילה בסופה ולא לתחילת המילה הבאה. דבר נוסף, אישי, פרטי, אני מת שגם לי תהיה שכנה כזו, אין לי אפשרות להבטיח שלחלוחית תזרום בין רגלי, אבל אסתדר אני מניח.

טאKילה

New member
אלמרה חומד...

הניקוד הפסיקים זה פאקינג של תפוז לא של הכותב. צריך לכתוב שורות קצרות יותר. לדעתי צריך להתמקד בכתיבה למרות שהעימוד חשוב לא פחות.

אלמרה

New member
טאK יקרה אני בעד פאקינג שלי ולא של

ויש לי מושג ויכולות הבחנה מהיכן נובעות טעויות של הצמדת מילים והצמדת סימני פיסוק לראשית המילה הבאה ולא לסוף הקודמת, שאומר את כאן ובגלוי? לא נעים, זה עלול להציג את המעתיקים חומרים כתובים ממקורות שונים באור לא חיובי כל כך. לא! חלילה לי לטעון שמישהיא העתיקה משהו מהיכן שהוא אבל זה בהחלט יותר קריא כשכללים מסויימים נשמרים ועימוד בפיסקאות ממש עושה לי את הבדל בין הרצון והחשק לקרוא לבין... חדוות הנטישה של טקסט בלתי ערוך. באשר לתפוזים, יש לי משהו יפה כאן להציג מתוך מצגת שקיבלתי בדוא"ל עם הכותרת citnonen מה שמאותת על הקשר הגרמני ליוצר המצגת.

justfreegirl

New member
החומר הזה שלי

אלמרה היקר אתה סתם משמיץ אנשים שרוצים לפרסם את דבריהם הכל נכתב על ידי ולא מועתקת אף מילה אל תראה את טיפשותך ברבים עדיף לפעמים לשתוק דבר שני אם לא קריא לך החומר אנא ממך בפעם הבאה שאפרסם אל תטרח לקרוא ואם כן קראת אנא ממך שמור את הערותיך לעצמך

שמים1

New member
חייבת לאמר

שאלמרה לא השמיץ , ההפך , הוא רצה לקרוא את מה שכתבת וביקש שתנסי ליכתוב באופן שיקל על הקריאה. אנו מאוד מכבדים כאן אחד את השני ואנו כן מחווים דיעה ואומרים מה שאנחנו חושבים , בנועם ובכבוד הדדי.

טאKילה

New member
justfreegirl תקראי שוב את אלמרה..

אין בדברי אלמרה השמצה כלפייך, הוא העיר על דבר קיים בנט, לא הצביע עליך כמעתיקה. התלהמות ובוטות לא מובילים למקום נחמד, הפורום שמור מאלה אז בבקשה כבדי את חבריך לפורום זה יהיה הדדי. יום נעים

אלמרה

New member
אכן כתבתי למען ובעד ולא הובנתי

ומשום התגובה המתלהמת של הכותבת האלמונית, לא אסייע לה אפילו להבין.

למעלה