מאוד תלוי לאיזה בלגן את מתכוונת.. אני חושבת שאהבת אמת יכולה לעמוד בפני כמעט הכל. אני מאמינה גדולה בכוחות של אהבה, וחושבת שבלעדיה אין טעם לחיים. אני מסוג הבחורות שקשה שלהן לא להיות חלק מזוג. אולי זה לא הכי טוב בעולם, אבל למען אהבה הייתי עושה כמעט הכל.
רק לעיתים נדירות תמצאי אהבה שעומדת בפני מה שהחיים מזמנים לנו בחיוך. בהרבה מקרים האהבה מועדת בדרך, משתנה והופכת משהו אחר... אבל כמו שנאמר בסרט המקסים "הנסיכה הקסומה", אין דבר העומד בפני אהבת אמת, גם לא המוות עצמו... (ניסיתי להיות גם אופטימי
בואי בואי אני אספר לך סיפור שקרה לחברה שלי... אחת כוסית יפה עשירה חכמה אבל מה ...אבא שלה הסנוב הזה שלח אותו ללמוד בניו יורק ושם האנטישמים האלה לא שמרו לו טוב על הילדה אז היא נפלה ממדרגות שברה את עצם הזנב ונכנסה לכיסא גלגלים..עכשיו מה קרה?< היא חוזרת לארץ ופוגשת בחור חתיך אבל עני...אבל מה ...ההוא כבר יש לו חברה כוסית...מה זה כוסית..חבל"ז על המזמ"ז!!!...קייצר חברה שלי היא לא פראיירית...היא שמה עין על החתיך ההוא אז היא עושה לו עיניים הופכת אותו יענייי לידיד שלה ולאט לאט....ההוא כבר בטוח שהוא מאוהב בה ...קייצר עם הזמן ההיא יוצאת מכיסה גלגלים והופכת לחברה שלו ! נצחון האהבה מס´ 1! ________________________________________________________________ עכשיו בינתיים אבא שלה הסנוב...שם עין על אחותו הגדולה של הכוסון ההוא ...קייצר מפה לשם ...הכניס אותה למיטה ..<כבר אמרנו שהוא היה נשוי באושר ובעושר למכשפםה הרעה מהצפון>..קייצר בסוף הוא זרק את המכשפה והציע נישואין לההיא ...אגב היא הייתה ג´ינג´ית... נצחון אהבה מס´ 2!! _______________________________________________________________ קייצר האמת זה סיפור ארוך ועוד לא בדיוק נגמר וכמו שזה נראה עכשיו בסוף כולם ישתכרו וזה יגמר באורגיה אחת גדולה שלום אני יולי ואני מכורה ל"לחיי האהבה"
לא , אהבה כמה שהיא יכולה להיות חזקה , היא לא מנצחת הכל ! החיים לא כאלה ורודים כמו באגדות (...והם החיי באושר ובעושר). באהבה - צריך לדעת להתפשר, לוותר (וכמובן שזה צריך להיות הדדי) ואם כל זה לא עוזר , אז זה לא זה! אורטל
ישנם פחדים שיותר חזקים מכל רגש אחר, הפחדים הללו מנהלים את חיינו ולפעמים הם חוסמים את היכולת להרגיש אהבה. על הפחדים האלו צריכים לעבוד. אנשים שמפחדים מאינטמיות, מתלות, מלהרגיש חולשה יתחמקו מלאהוב ואם הם יתחילו להרגיש כך הם פשוט יברחו.
כי האהבה לא תנצח חוסר התאמה, או בגידה או שקרים או לקחת את בן הזוג כמובן מאליו או ....... וכד´ וכד´ וכד´. בשביל האהבה צריך להשקיע בזוגיות ולא תמיד רוצים בכך. דיי קשה לתת תשובה רצינית כשהשאלה כל כך כללית, אבל במילה אחת - לא.