אהבה מסובכת

liya3

New member
אהבה מסובכת../images/Emo4.gif

מה דעתכם? אהבה מנצחת הכל? לא משנה מה יש מסביב וכמה בלאגן יש אהבה מנצחת הכל בסוף? לא פתחתי דיון אני מחפשת תשובה רצינית!

virtual angel

New member
המ...

מאוד תלוי לאיזה בלגן את מתכוונת.. אני חושבת שאהבת אמת יכולה לעמוד בפני כמעט הכל. אני מאמינה גדולה בכוחות של אהבה, וחושבת שבלעדיה אין טעם לחיים. אני מסוג הבחורות שקשה שלהן לא להיות חלק מזוג. אולי זה לא הכי טוב בעולם, אבל למען אהבה הייתי עושה כמעט הכל.

dudusch

New member
אני די סקפטי לגבי זה...

רק לעיתים נדירות תמצאי אהבה שעומדת בפני מה שהחיים מזמנים לנו בחיוך. בהרבה מקרים האהבה מועדת בדרך, משתנה והופכת משהו אחר... אבל כמו שנאמר בסרט המקסים "הנסיכה הקסומה", אין דבר העומד בפני אהבת אמת, גם לא המוות עצמו... (ניסיתי להיות גם אופטימי
)

אופקקקק

New member
טוב שהוספת "ניסיתי להיות אופטימי"

כי פה זה לא סרט..לא נסיכה קסומה ולא בטיח!! החיים לא מושלמים אהבה לא מנצחת הכל בחיים האמיתיים. היא מנצחת הרבה אבל לא הכל

yulinka

New member
בטח בטח בטח אהבה מנצחת תמיד../images/Emo70.gif

בואי בואי אני אספר לך סיפור שקרה לחברה שלי... אחת כוסית יפה עשירה חכמה אבל מה ...אבא שלה הסנוב הזה שלח אותו ללמוד בניו יורק ושם האנטישמים האלה לא שמרו לו טוב על הילדה אז היא נפלה ממדרגות שברה את עצם הזנב ונכנסה לכיסא גלגלים..עכשיו מה קרה?< היא חוזרת לארץ ופוגשת בחור חתיך אבל עני...אבל מה ...ההוא כבר יש לו חברה כוסית...מה זה כוסית..חבל"ז על המזמ"ז!!!...קייצר חברה שלי היא לא פראיירית...היא שמה עין על החתיך ההוא אז היא עושה לו עיניים הופכת אותו יענייי לידיד שלה ולאט לאט....ההוא כבר בטוח שהוא מאוהב בה ...קייצר עם הזמן ההיא יוצאת מכיסה גלגלים והופכת לחברה שלו ! נצחון האהבה מס´ 1! ________________________________________________________________ עכשיו בינתיים אבא שלה הסנוב...שם עין על אחותו הגדולה של הכוסון ההוא ...קייצר מפה לשם ...הכניס אותה למיטה ..<כבר אמרנו שהוא היה נשוי באושר ובעושר למכשפםה הרעה מהצפון>..קייצר בסוף הוא זרק את המכשפה והציע נישואין לההיא ...אגב היא הייתה ג´ינג´ית... נצחון אהבה מס´ 2!! _______________________________________________________________ קייצר האמת זה סיפור ארוך ועוד לא בדיוק נגמר וכמו שזה נראה עכשיו בסוף כולם ישתכרו וזה יגמר באורגיה אחת גדולה :) שלום אני יולי ואני מכורה ל"לחיי האהבה"
נ.ב. אנחנו אוהבים אותך יולי אנחנו נעזור לך <חיבוק קבוצתי >

ortal_sh

New member
לפי דעתי .......

לא , אהבה כמה שהיא יכולה להיות חזקה , היא לא מנצחת הכל ! החיים לא כאלה ורודים כמו באגדות (...והם החיי באושר ובעושר). באהבה - צריך לדעת להתפשר, לוותר (וכמובן שזה צריך להיות הדדי) ואם כל זה לא עוזר , אז זה לא זה! אורטל

בסרטים כן

בחיים לא. כשהאהבה הדדית אכן היא יכולה לגבור על מכשולים אבל יש גבול לכל תעלול ואין ספק כי נסיבות רבות מחבלות בה.

zooey

New member
לא תמיד מנצחת פחדים

ישנם פחדים שיותר חזקים מכל רגש אחר, הפחדים הללו מנהלים את חיינו ולפעמים הם חוסמים את היכולת להרגיש אהבה. על הפחדים האלו צריכים לעבוד. אנשים שמפחדים מאינטמיות, מתלות, מלהרגיש חולשה יתחמקו מלאהוב ואם הם יתחילו להרגיש כך הם פשוט יברחו.

../images/Emo45.gif מסכימה איתך

ויש הרבה מאוד אנשים שתקועים בשלב הפחדים לצערנו.

ליאן.

New member
תלוי מה זה ´הכל´. נסי להגדיר בדיוק.

כי האהבה לא תנצח חוסר התאמה, או בגידה או שקרים או לקחת את בן הזוג כמובן מאליו או ....... וכד´ וכד´ וכד´. בשביל האהבה צריך להשקיע בזוגיות ולא תמיד רוצים בכך. דיי קשה לתת תשובה רצינית כשהשאלה כל כך כללית, אבל במילה אחת - לא.

למעלה