אהבה,מן הסוג האחר...

אהבה,מן הסוג האחר...

חמי,שהלך לפני יום לעולמו זכה בחייו….וגם עם לכתו במין אהבה-הקרבה מיוחדת בה אין שואלים,האם…משתלמת זוגתו,שתבדל לחיים ארוכים כבר שנים על שנים,אולי כעשרים סעדה היא אותו בכל צעד שעשה עמדה על משמרתו-גם… בשנתו אהבה עדינה עמוקה וזכה אהבה,שלא פסה,עם צאת הנשמה אינני יודע אם הדור בו אני או זה שיבוא,השני,השלישי ידע עוד כוחות נעלים שכאילו לתת,להקריב,בלי לשאול,בלי להשיג בלי להטיל הספק,על כל צעד ושעל בלי לחפש התמורה,בעדי או בנעל זו היתה-אהבה,מן הסוג האחר.

אני גם חושבת מרקי קקטוס

שאהבה כזאת של רומאו ויוליה כבר עברה מהעולם. גם במסגרת עבודתי,נתקלתי בהמון לקוחות שסיפרו כבדרך אגב את קורות חייהם ודווקא אז,כאשר בריאותם נפלה הם ננטשו על ידי בני בנות זוגם. שוב משתתפת בצער המשפחה.

גל ים..

New member
ושייקספיר העניק לעולם מתנה...

ושייקספיר העניק לעולם מתנה.. יצר את רומיאו ויולייה.. ואלוהיי הארץ הים והאדמה הביא לעולם את אדם וחווה אברהם ושרה והעניק גם כאב עצב ודמעה.. ליעקב לעבוד לאהובתו ארבע עשרה שנה... ושייקספיר הביא לעולם את הלילה השלושה עשרה ואלוהי השמיים הים והאדמה הביא עלינו את המבול ואת יציאת מצריים הארוכה... אך כשעיניי חולפות עוברות על ספר הספרים .. רק מחשבה אחת חולפת מול פניי הסמוקים.. שייקספיר הביא לעולם את רומיאו ויולייה ואלוהיי הים הארץ והאדמה יצר אדם ולצידו חווה והעניק לה שי פרי אהבה... העניק לה את הכח העוצמה להביא ילד וילדה לעולם שאותו ברא ובכל פעם שזעקה קטנה נשמעת מחייך הוא בידיעה על פרי נפלאותיו שיצר וברא... ושייקספיר הביא לעולם את רומיאו ויולייה וביאליק לחש לאהובתו הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות יקרה ועגנון חלם על תהילה ורות צעדה במדבר אחר אהובה.. וכשדמותך חולפת מול פניי מביטה אל השמיים כדי לומר מילה אחת קטנה ודיי.. לך ורק לך אלוהיי.. תודה שהבאת אל עולמך את אדם וחווה ויצרת את מחזור החיים המופלא.. ושייקספיר הביא לעולם את רומיאו ויולייה ואלוהי הארץ הים והאדמה לימד אותנו להעניק לתת לאהוב לכבד ולדעת אהבה... גל

חן (*_*)

New member
אהבה? מאיזה סוג?????????????

אמור לי רומיאו, מהי אהבה? האם היא זרד של ורד אדום שנתלש? או פרח נבול שאל אהבה נכזבת גלש... האם היא גילויי לב וכנות, או חוסר כבוד ושחצנות? האם היא צחוק קטן ושובב או לב שהולם בחוזקה עד כאב... האם היא אהבת נעורים יפה ותמימה או אהבה בוגרת בשלה, יציבה וחמה? האם היא סערת רגשות ותחושות ובלבול או אולי חלילה, לב דואב כפצע כואב וחבול האם היא הרצון העז להתראות ולהיפגש או עיניים מושפלות, מעיפות מבט גנוב וחושש? האם היא הרצון להיות קשורים בנפש ובנשמה, או כאב, על חלומות שלהגשמתם שניים מייחלים שניות, דקות, שעות, ימים ואפילו- שנים.... זו במסירות עד כיליון נפש, וזה באדישות חסרת אשמה אמור לי רומיאו שלי, האם גם זו אהבה?

חן,נשמה

ראשית-כל התשובות נכונות. אני כתבתי בהודעה הראשית על סוג של אהבה חד-צדדית אך,אולי גם הצד השני אהב רק לא ידע להביע זאת כראוי

חן (*_*)

New member
מרק ידידי

אכן התייחסתי לאשר כתבת על חמותך וחמך, לגבי אהבה חד צדדית- יודעת שיש "יצור" כזה, וידיעתי באה ממקור ראשון. אני מעריכה את חמותך, על שיכלה להתמיד באהבתה החד צדדית למרות שלא קיבלה היזון חוזר. אכן- אין רבים כאלה כיום, אם בכלל.

למעלה