אהבה מיום ליום

אהבה מיום ליום

היום שוב ראיתי אותה, כמו בכל ערב בשעה 9 בדיוק, בתחנת האוטובוס, וכמו תמיד, אני פשוט לא מסוגל להוריד ממנה עין... שיער חום כהה חלק, סיכה מקבצת אותם לקוקו נפוח ונחמד, די רזה, גובה ממוצע, אבל מה שגורם לי להיות מרותק זה הברק בעיניים המתוקות, העדינות, ה... אוי! אני מרגיש שהלב שלי פועם בקצב שלה, אני מרגיש שאני חולה, אם לא מת, על הבחורה הזאת, אני חייב, פשוט חייב

המשך

חייב לעשות משהו בעניין, היום היא בדיוק פגשה חברה, ולראשונה שמעתי את... קולה... הרגשתי שאני לא מסוגל יותר, רק זה היה חסר לי, הקול המטריף שירדוף אחרי ויזרה מלח על פצעי אהבתי, זהו מצב בלתי נסבל, אני מרגיש את כל גופי נמתח, מזיע מתשוקה, אבל... איך? איך אני מגיע אליה? זה סיפור שחייב להגמר לפני שאני נגמר ממנו! (רוצים המשך לסיפור? מצטער, גם אני רוצה...)

bugbuster

New member
רוצים.

ואם שומע לי? לא לגבי אם תשיג או לא תשיג את הנחשקת ההיא, שבינינו, כיצד כגבר אפרגן לך? אבל... וישנו אבל גדול. הפנטזיות! תפנטז לנו? כיצד הדברים מתרחשים בפנטזיה. בכל האפשרויות, אפשרות אלף,... אפשרות גימל, עד אין סוף אפשרויות, כיצד אתה מיתקרב, מנסה, וכמובן מגיע בסוף, ולא מפסיק. לזיין אותה.

הפנטזיות...

כן, הפנטזיות. אלו בדיוק הבעיות... נחמד מאד לפנטז עליה, לדמיין אותה לידי, לחבק אותה חזק במחשבתי, ולזיין אותה במוחי... אבל, וזה אבל גדול, פנטזיה היא לא יותר מפנטזיה. וכל כמה שאני מפנטז עליה זה יותר מחליא אותי, הורג אותי... עוד אראה אותה היום, מחר, מחרתיים. איך? איך אהפוך את הפנטזזזזיה לעובדה? או לחילופין, איך אעצור בעצמי שלא להתנפל עליה אי פעם, כנמר רעב...

אהבה מבעד לסורגים

כך קוראים לזה. היא קשה מאד, מייגעת ומתישה. אני מציע לך לפתוח איתה בשיחה, כמו "קו XX כבר עבר?" או אם אתה אמיץ יותר: "מה שמך" וכד´. לפעמים, החלפת מילה יוצרת קליק קטן בין המשוחחים, והשיחה, תוך כדי המתנה "משעממת" יכולה להתפתח ולהוביל אף להיכרות. אגב, אולי גם היא בעניין... אולי היא מצפה ליוזמה מצידך? סביר להניח שכן. תנסה. לא תפסיד. רק אל תהיה פזיז!

למעלה