אהבה מה זה בשבלי.

אהבה מה זה בשבלי.

היי בנות אני רוצה לספר לכן קצת על אהבה שלי,על אהבה שזה דבר מקסים,ולפעמיים זה קצת קללה...4 שנים המון זכרונות,ומה שהפך תאהבה הזאת לאהבה ענקית להתאהבות זה הדברים הקטנים שעשינו,הדברים שרק שלנו..אני לא יודעת כמה מכן אוהבות להיות עם הבנות זוג שלכן,אני אהבתי להיות איתה כול הזמן כול רגע איתה היה מדהים,הינו ביחד כול יום בשנה האחרונה,גרנו ביחד ולא היה משעמם היה כיף הינו מדברות וצוחקות אחת על השניה,פשוט השלמנו אחת את השניה,אנחנו דומות בהרבה מובנים,משלימות אחת לשניה תמשפטים,אני והאישה שלי שתמיד תיהיה האישה היחידה שלי אהבנו סתם לשבת ולהסתכל אחת על השניה,או שמגיעה השעה 8 ורבע והינו מחכות בהתלהבות שהשיר שלנו יתחיל,הינו 5 דקות לפני זה או אני או היא רצות להכין את השוקו,אם היא היתה מכינה אז לרוב היתה נשרפת ביד כי אני אוהבת לשתות חם ואז זה היה נשפך לה בדרך,היא תמיד היתה מנסה לא לשפוך..הינו הולכות ביחד לסופר חוויה ,זה היה אתגר וכיף וכואב לכיס!לאהוב מה לא אהבתי אצלה החיוך שלה כבש אותי,הומור שיש לשנינו,היא היתה מוקסמת מהחיוך שלי,ממני,אהבתי פשוט ללכת איתה יד ביד ברחוב ולהרגיש את תחום שיש לה ביד,אהבתי לצחצח שיניים איתה,ולראות אותה מתקלחת כול יום אחרי עבודה זה היה מרגיע אותי,אפילו שהיתה בשירותים היתה משאירה תדלת פתוחה והייתי יושבת לידה והינו מדברות,הבחורה היתה מוכנה לאכול בשבילי מרק במשך חצי שנה,כי אני עשיתי דיאטה,דברים גדולים וחשובים שעשינו ביחד זה היה לקנות סלון ב 5 דקות ב10000 שקל,לגור איתה,לישון איתה כול לילה זה היה מדהים יש לנו תנוחות מוזרות רק אז הינו נרדמות,לקום איתה לראות אותה מסטולה משינה עם השעיר שעומד,ואז להכין את השתיה לחבק אותה חזק ולנשק אותה ואז להפרד ליד תחנת האוטובוס..שהינו עשר דקות לפני עבודה היתה מתקשרת או אני..בימי שישי היא היתה השף מכינה אוכל מכול הלב ,אני אוהבת תאוכל שלה..אני יכולה להמשיך כול היום...עכשיו היה גם רע בכול קשר יש,אמון בנות לא משנה עם יש לה תחברות הכי כוסיות בעולם לא משנה עם היא נמשכת לאחת מהן,לאמין בה,באהבה שלה,בטחו בה כי רק אתן צריכות להאמין,קורה שמקנאים אני והיא הינו מקנאות אחת לשניה בטירוף,,לאט לאט עבר,לי לא הכי עבר הייתי תקועה על העבר שפטתי אנשים מבלי להכיר אותם,עכשיו אחרי חודש שהיא עזבה אותי אני מבינה שכול מה שהייתי צריכה זה לחשוב אחרת לאמין בה ,עכשיו מה שנשאר לי זה להאמין בה באהבה שלה בזה שהיא אוהבת רק אותי,אין אגו באהבה לא לשחק אחת עם השניה,לדבר על הכול לפתוח תפה ולהגיד מה שמרגישים ,תדברו על מה שמציק לכן ואם צריך לשנות תעשו את זה בשביל שיהיה לכן הכי טוב שבעולם,לדעת שיש לכן חיים חוץ מהבת זוג שלכן,יש חברים וחברות ומשפחה שצריך לתת להם גם זמן,לדעת לחיות לצידה ואיתה ולהיות תמיד שהיא צריכה אותכן ולאהוב בכול מקרה גם עם היא אמרה משהוא שלא אהבתן,תקשיבו קודם ואז תדברו,לדבר,להקשיב,להבין,לדעת ,לדעת בנות לעשות דברים נכונים לא חייבים תמיד להגיד דבר נכון אבל להקשיב,אין צורה חאהבה,אתן מכתיבות הכול ואת אהבה שלי אבדתי כי פקחתי את העיניים רק שזרקה אותי ,כן כנראה הייתי צריכה שהיא תזעזע אותי לחלוטין הנה אני מחכה ומחכה ואני אמשיך לחכות,מקווה שאהבה שלי תראה שאני שונה שהיא כן תרצה להיות איתי כי היא האחת והיחידה שאני רוצה לאהוב,היא הנשמה שלי,גורל הפגיש בנינו,שנינו מתות אחת על השניה,היא לא רוצה אותי עכשיו ואני מבינה למה,אני יודעת היום שלא משנה מה אני לא רוצה נשים אחרות אני רוצה רק אותה,אני אוהבת אותה,מה שכתבתי פה זה רק חלק ממה שעברנו השנה,אני ממשיכה לחיות אבל אוהבת רק אותה.זהו שפכתי את הלב,מה שכן מקווה שעזרתי אפילו עם זה רק למישהי אחת..תאהבו בנות הכול.

וואי... אז ככה...

בדיוק אני עוברת את אותו קטע עם הבת זוג שלי... כל הקטע של האמון... וכל זה... וזה באמת יכול להרוס הרבה... הרבה מאוד... וזה כמעט הוביל למצב של פרידה לא מזמן... ועכשיו שאני קוראת את מה שכתבת-אני אומרת לעצמי "וואלה"... ראסמי מה שכתבת עזר לי המון עכשיו... לא חשבתי על זה בצורה כזאת... ודבר שני את כותבת מדהים... באמת... הצלחת לרגש אותי... הצלחת לגרום לי להבין המון דברים... אפשר להשים את ההודעה שלך בהודעות נבחרות? :)

../images/Emo140.gif איזה יופי :)

הלוואי ותחזרו!! מחזיקה לכן חזק חזק אצבעות!

למעלה