אהבה מהי?????????

השינוי מתחיל

לדעתי השינוי בי מתחיל אני מרגישה פתאום הארה ופתאום חוזרת לתבניות הישנות המתסכלות כמו מחשבות על תקליט שנשרט. ואז אני מכריחה את עצמי לא לחשוב שלילי. כי כלום בעצם לא יצא מיזה ואז שוב הארה מגיעה .. את האמת קשה לשלב את זה בחיי היום יום.

1234ab

New member
שנטיפי קחי איתך משהו קטן לדרך....

אין כזה דבר חיובי או שלילי (מחשבות שליליות או חיוביות) הכל תלוי בהתיחסות שלנו לדברים. לילה טוב דרך צלחה

שליטה במחשבות

זה מאסטרי. רגש זאת תגובה למחשבה. אם מישהו היה אומר לך משהו "פוגע" בשפה שלא היית מבינה, לא היית נפגעת כי לא היה לך מושג מה הוא אמר. את קודם כל מבינה עם הראש, שואלת את עצמך מה המשמעות שלך לגבי זה, ואז בוחרת איך להגיב. רוב האנשים עושים את זה על טייס אוטומטי וזה קורה כל כך מהר כי הם כל כך מאומנים בזה שהם חושבים שזה "פשוט קורה להם". שורה תחתונה.. משלי במחשבותייך, ותמשלי במציאות חייך.

אהבה בשבילי היא...../images/Emo6.gif

המישור הרוחני אהבה בשבילי היא האלוהים, היא מציאת השקט השלום והשלווה בתוכנו. על פי הקבלה אהבה הינה ראשי תיבות של: א- אמון ה-הבנה ב-ביטחון ה-הדדיות. לפני שנתעסק במושג אהבה ביני והין בן זוגי אני אמורה קודם כל לבדוק את האהבה ביני ובין עצמי. אהבה ביני ובין גופי, ביני ובין נפשי, ביני ובין רוחי ביני ובין נישמתי. לאחר מכן שנגיע למסקנה שאנחנו באמת אוהבים את עצמנו ואת הניצוץ האלוהי שבאנו או אז יגיע המשפט: ,ואהבת לרעך כמוך"... זו כל התורה כולה. בהצלחה

אנילה1

New member
מיכל מדוע אהבה מרגישה רוחנית?

כי היא מעלה אותנו מעל המציאות היומיומית. התאהבות זה בכלל משהו שכמעט שמוציא אותנו מתוך המציאות.

למעלה