אהבה מהי?????????

אהבה מהי?????????../images/Emo23.gif

הרי אנחנו אוהבים את עצמנו נכון? (במידה זו או אחרת) אז למה אנשים מענישים את עצמם? למה אנשים נימצאים בכלא ריגשי אה? הרי נשמה באה לעולם בשביל לחוות אהבה, שמחה,צחוק,ואושר. אז למה<? כשאנחנו ניכנסים לכאן ולעכשיו כחווית גוף - חומר, אנחנו מתחילים להזיק לעצמנו. אם אפשר אחרת........ חשבתם פעם על השאלה הזאת על הלמה הזה? ובכן תינוק, היא החוויה, הכי מתוקה שיכולה להיות נכון? אנחנו פתאום רואים אותו מזיז יד,יוייייייי אנחנו מתפלאים, מעצם התנועה והוא מבין,שכך זה בסדר. מנקודת מבטו, הוא חושב מי זאת זאת,שמסתכלת עלי ועושה לי פרצופים, מה היא רוצה ממני בכלל? וכך אנחנו לאט לאט מתפלאים יותר ויותר. אך התינוק ,המופלא לא מבין כלל, מה קורה פה, תסתכלו פעם לתוך עינים של תינוק, ותוציאו את עצמכם לרגע. הוא במצוקה לא נורמלית, הוא חווה חוויה לא מוכרת,כשתינוק מחזיק את שערו וצורח אנחנו מנסים להוציא לו את היד, כי זה לא בסדר זה מכאיב לו נכון?? רק שהוא פתאום גילה את שערו. פתאום,מגלה את הידיים, מדהים,תחשבו על זה, פתאום אתם נמצאים במקום חדש, זורקים אותכם לאי בודד, איך תחושו????????????

אנילה1

New member
שנטיפי, אנחנו מגיעים לארץ בכדי

לעבוד על הנשמה. חיים את חיינו בכדי שנשמה תהיה ברמה יותר גבוהה של מודעות. בגילגול הבא היא תעלה עוד דרגה עד שלא תגלגל יותר. ואז תשאר בעולם הנשמות. אנחנו לאתמיד חווים אהבה, כי יש דברים שאנחנו חייבים לעבוד עליהם ולהתגבר בכדי להגיע לתובנות חדשות. לכל אדם יש דחף להשתפר. לא חשוב במה. הספורטאי רוצה להשיג תוצאות יותר טובות. המוסיקאי רוצה לחבר את השיר הכי מדהים. הסופר רוצה לכתוב את הספר הכי טוב שלו. כשכל אחד מתקדם בתחומו להכי טוב שהוא יכול, אז הוא חווה אהבה. אהבה, היא סוג של רוגע שקט. הכל נראה טוב, מרגישים בפנים שלמות מלאה. שום דבר לא מעצבן כי לא חושבים על כלום רק מרגשים את הנועם. אלה רגעים מופלאים. אנחנו חווים אותם מעט בחיים ובכמות קטנה.

sovlanit

New member
שנטיפי האחת ,מתוקונת,

מתי תזרקי אותי לאי בודד כדי שאמצא תשובה לשאלתך?
ואם כבר אי בודד אז עם הספר "סודות של אטלנטיס" וגם עם טייס +מטוס צמודים למקרה שאחליט לחזור לרגע כדי לענות לך.. בקשר לתינוק- חבל שהוא לא יכול לדווח ON LINE על גילוייו המרעישים ואיך זו שלא מבינה כלום [=אמא?] מתפעלת ועושה שטויות מולו... [סטייל-הסרט ,ששכחתי את שמו]... טוב,חדל קשקשת ברשת. אחלה בלוג. ושיהיו לך אחלה חיים.

חחחחחחחח חולה עליך סובלנית ../images/Emo24.gif

פשששששש אני מכורה לבלוגים ... מטריף כמה סיפורים רצים שם מענין לאללה. יש כתבת חדשה בבלוג שלי תהנו. איזה כיף יש לי לימודים היום ההילנג אני מחכה בקוצר רוח
.......... . אחלה יום שיהיה לכולכםםםםםםםם.

sovlanit

New member
שנטיפי,

אכן,יש בלוגים מעניינים . בקשר למחלה:זה יעבור...קצת אנטי-סובלנית ואת חוזרת לכושר. אגב,ניתן להשיג גם בתמציות טיבעיות ללא מרשם רופא. ועל כך אמרו רבותינו-העיקר הבריאות....
תהני בהילינג.

איל באש

New member
אהבה היא הכול ונמצאת בהכול../images/Emo23.gif

אהבה אוניברסלית קיימת בכולנו יחד ובכול אחד לחוד, כל אחד בוחר לחוות את האהבה בדרך שלו, לתת לאהבה פירוש משלו ועוד.. בעוד שנוצקנו מאהבה. זה דרכו של עולם וזו דרכם של בני אדם. שאנחנו מגלים את האהבה בלב שלנו פנימה אנחנו יכולים לאפשר לעצמנו לגלות את האהבה בזולת. אך כל עוד נהיה עסוקים באהבה אגואיסטית נחייה בכפילות של דבר שלא ממש קיים.

מה שלא מדוייק הוא

וזה מה שחסר לך במשוואה.. שאנחנו לא באים לכאן כדי לחוות אהבה שמחה אושר וצחוק. אנחנו באים לכאן כדי לחוות. נקודה. את כל סאקלת החוויה, מהנמוך לגבוה, מכאן לשם, מהשלילי לחיובי. והכל זה ביטויים של אהבה. של התנסות, ושל העצמי.

אין לי שם זה בסדר תשמע/י

לחוות יכולה לכלול גם שמחה אושר צחוק אנחנו יכולים לבחור את המציאות של חיינו אז למה אנשים נכלאים לכלא רגשי ?

את צודקת

וכשבן אדם נמצא במודעות מסויימת השליטה והבחירה היא שלו. אז מה מונע מאנשים לבחור? חוסר מודעות. מדוע קיימת בכלל סוג מודעות שכזאת? האם זה עיוות או "תקלה" ? ממש לא. זאת הבחירה של הנשמה שלו לחוות מצב מודעות שכזה. שהרי זה מה שמאפשר להם להתנסות במשהו מאוד מיוחד. לא כולם נמצאים במודעות שלך.. וזה ממש בסדר. ברכי את הבחירה שלהם להתנסות בזה.

1234ab

New member
בחירה יש אך ורק....

בהתנהגות.............. ברגש.....אין לנו שום אפשרות בחירה. ותחשבי על זה....

1234ab

New member
אנילה נסי לדמיין סיטואציה כזו....

חבר/בן זוג, מישהו קרוב מאוד אליך אומר לך מילה/משפט שגרם לך להרגיש כאב...(פגיעה) באותו רגע שהוא אמר את מה שאמר... את הרגשת את מה שהרגשת.... את זה את לא יכולה לשנות וגם לא יכולה לבחור להרגיש אחרת... מה כן.. את יכולה לצעוק...לבכות...להתעלם... את יכולה לבחור איזה התנהגות שתתאים לך להגיב באותו רגע. את חושבת שאם תבחרי "בצעקה" תרגישי אחרת... או אם תבחרי "בבכי" תרגישי אחרת?? לדעתי לא! בכל המצבים תרגישי את הכאב (הפגיעה) רק ההתנהגות/התייחסות לכך תהיה שונה. שימי לב אני מדברת על בחירה ולא על שינוי.

למעלה