אהבה ללא תלות

אהבה ללא תלות

זאת אולי בקשה קצת משונה... האמת שהתכוונתי לעבוד עם היועץ שלי על העניין הזה. אני תמיד איכשהו על סף להרוס קשרים שיש לי. חברותיים, לא רומנטים. הסיבה שאני הורסת לדעתי היא שאני פשוט נקשרת מדי, זקוקה לסימנים מהצד השני שגם הוא שם, כי אחרת אני פשוט מרגישה שאני לבד, כלומר, תחושת ה"אני מטומטמת". אז איך יוצרים קשרים בריאים? פעם ידידה שלי אמרה לי "עדי, הבעיה שלך היא שאת אוהבת מהר מדי ויותר מדי". אולי היא צודקת... אני יודעת שבהחלט יש כזה דבר לאהוב נכון, בריא. השאלה היא איך אני אוהב מבלי לבקש לא להיות לבד. זה עדיין מרגיש נורא רק המחשבה של לאהוב מישהו ושהוא לא יסבול אותי (וזה כבר קרה לי פעם, לקח לי 4 שנים להתאושש, לא רוצה שוב). מה לעשות עם זה? מגע הקסם, שיותר ויותר מוצאת את עצמה נחשפת ברמות שלא הורגלה להיחשף בהן באינטרנט. מה שחבורה של אנשים קסומים עושה לבן אדם.

איל באש

New member
סבלנות והעזה../images/Emo24.gif

עברו 4 שנים השתנית, הפעם זה יהיה שונה. אבל עם הכול את אומרת : "וזה כבר קרה לי פעם, לקח לי 4 שנים להתאושש, לא רוצה שוב" אם את לא רוצה , זה לא קורה אם את מפחדת, זה לא קורה. מה שיקרה זה ששוב תהיי לבד. האמונה שאהבה= לבד, היא זו שעוזרת לך לא להיות יחד. נסי את תרגיל "ביטול / שחרור אמונות מכשילות" שישנו במאמרי הפורום.

seeyou

New member
איך יוצרים קשרים בריאים?../images/Emo98.gif

קודם את צריכה לפנות את מקומך ממקום הראשון בחשיבות! לנסות להבין אותם אנשים שאת רוצה-מוכנה להכניסם לחיים שלך. מה באמת הם רוצים-צריכים ולא מה ה רווח שלך מהקשר החדש . את דומה קצת לדבורה אשר מקבלת את סיפוקה מרח ועוברת לפרח אחר...

סובלנית תודה על הקישור ../images/Emo24.gif

מגע הקסם 1 הנה לך קלף מקלפי הפנימיאלים תהניממנו.

למעלה