אהבה כחולה?

felomena

New member
אהבה כחולה?

בלו לאב? איפה אתה? אתה נכון?...ספר קצת על עצמך...יו אני מזה אשמח אם כל אחד יציג את עצמו לפחות אני אדע עם מי אני מדברת..

תרנגולת

New member
ממ.. כמה שאפשר

כתה י`, אין לי חיים.. יש לי איי סי (103331530). אני בתוך השטויות מעט זמן.. .. מה עוד אני? כלום.

t@gel

New member
תרנגולית האמיתית

אז ככה... תוגי, הלאו היא תרנגולת, הינה ילדונת בת 15 החושבת בצורה מדהימה...יש לה ראש של בת 30. היא חכמה ומציאותית, העוסקת באובסיביות בתולדות האנורקסיה... היא מושבניקית מהצפון, חובבת תרנגולים... יש לה אהבה עצומה לעולם, והיא לא סובלת מדיכאונות, אך כמו כולנו...תוהה על החיים מידי פעם. אני אישית מתה עליה...היא בתי הווירטואלית איך זה בתור הכרות עם תוגי?

תרנגולת

New member
לא מדוייק.. אבל אני לא אתקן הכל

.. תודה גולי. הבהרה- אני לא סובלת תרנגולים ותרנגולות. טפו. קישט.

blue love

New member
felomena...

היה לי נעים לקרא את התגובה שלך למה שכתבתי... כמו שכבר בטח שמת לב אני לא בן פורום קבוע כאן...ולמען האמת מבחינת מהות הפורום הזה אין לי מקום בו בכלל! אני אוהב לרחף מעל הפורום הזה בגלל עוצמת הרגשות שקיימת כאן .. ובגלל שזה הפורום היחיד שאפשר לראות את האמת (גם אם היא כועבת).. אני בן-אדם מאושר..באמת מאושר..שאוהב את החיים והחיים בדרך כלל אוהבים אותו.. לאחר שביקרתי כאן בפעם הראשונה (כדי לראות את תגל שהיא חברה טובה שלי..) ניפתח בפניי עולמכן הקסום..עולם מיוחד שלא ידעתי על קיומו כמעט כלום! ניסחפתי אחרי השירים והסיפורים האמיתיים ביותר שראיתי מעודי..ומאז אני מקפיד להיכנס מדי פעם ולראות מה עובר עליכן ...מלאכיות. ואם יש לי את האפשרות להגיב.. (כי בדרך כלל אני לא מוצא את המילים המתאימות)..אז אני מגיב. שיהיה לך יום מדהים..והעיקר..חייכי..פשוט חייכי לעולם! blue

למעלה