אהבה כואבת

אהבה כואבת

אני מאוהבת בבחור כבר שנתיים בהתחלה זו הייתה הידלקות אבל במשך הזמן התאהבתי בו ובגדול. אבל כבר אחרי חודש גיליתי שיש לו חברה כבר 7 שנים שבמהלכן הן נפרדו וחזרו הרבה פעמים, וכיום הוא בן 25 ואני בת 22. ההכרות שלנו הייתה במועדון בו הוא עובד וכל הסיפור מתרחש שם, ואני הייתי יוצאת לשם בקביעות אך רק לאחר חצי שנה שהייתי מבלה שם יצא לי להכיר אותו וזה היה במקרה. אני לא יודעת איך לתאר את ההרגשה שעוברת בי כשמבטינו נפגשים במשך שנה וחצי אכלתי את עצמי מבפנים, והבחור ידע שאני מאוהבת בו והיו תקופות שהייתי מנסה להוציא אותו מהראש ומהלב לא הייתי מתייחסת אליו ולא מסתכלת לכיוון שלו, ואז הוא היה עושה איזו שטות כדי שאני שוב אתייחס אליו.......עד שלבסוף הוא ניגש אלי במועדון והתנשקנו ,ואני לא יכולה לתאר את ההרגשה המדהימה הוא היה צריך לשתות כדי לאזור אומץ ולגשת אלי הוא אמר לי שהוא רוצה אותי ותמיד רצה והוא לא יכול לשלוט בזה וכששאלתי על החברה הוא ענה לי במבט עצוב``איך אני יכול לזרוק 7 שנים לפח?`` ידעתי שאחרי אותו ערב לא יקרה בינינו דבר ושהוא יתעלם וכך גם אני... החלטתי הפעם לשכוח אותו לתמיד וזה כל כך כואב כי אהבה כמו שאני חשה אליו אני לא חושבת שאני ארגיש שוב! הבעיה היא שאני יודעת שיש לו רגשות אלי ובזמן הזה שכבר כמעט חודשיים שלא ניגשתי אליו או התייחסתי אליו, הוא עושה כל מיני דברים כדי שאני אתייחס אליו אני מחזיקה את עצמי ומתעלמת ממנו אבל קשה לי כשאני רואה את המבט הכואב בעיניים אני צריכה עצה מה לעשות? אני חייבת לציין שהבחור מופנם מאוד ויש לו לב טוב הוא פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמו ולדעתי זה נובע מחוסר ביטחון והערכה עצמית נמוכה. הרבה אנשים שראו אותו וסיפרתי להם שאני מאוהבת בו לא הבינו מה אני מוצאת בו. אבל הם לא מבינים שזו אהבה אמיתית שבשבילי הוא האדם הכי יפה בעולם!!!!

למעלה