אהבה כואבת

אטיוד5

Active member
"צורכי סקס"

ביטוי מענין. יש בצרכניה על המדף, כך זה נשמע.

מאוהבת00

New member
אהבה כואבת ../images/Emo7.gif

אני מאוהבת בבחור שכנראה לא מאוהב בי לצערי ובטיפשותי עשיתי איתו כל מיני 'דברים' ונראה לי שהוא פשוט מנצל אותי למין אין לי אומץ להגיד לו שאני אוהבת אותו ובגלל הקטע של המין אני חושבת שהדבר הכי טוב זה לומר לו שאני לא רוצה שום קשר איתו אני רק כל כך מפחדת שאני אתחרט ואתמלא געגועים אליו מה עושים?

אטיוד5

Active member
תיראי ...

נעזוב לרגע את האומץ - אם תגידי לו שאת אוהבת אותו והוא יגיד לך שהוא גם אוהב אותך, שזה בעצם הדבר הכי טוב שיכול לקרות עכשיו, את ממילא לא תאמיני לו. נכון? אם זה נכון, אז אני אומר - בגלל חוסר האמון הזה כדאי לך לעזוב אותו. ואם זה לא נכון, ואת כן מאמינה לו, תישארי איתו. ואם, בתגובה, הוא לא יגיד שהוא אוהב, אז בכלל.

מאוהבת00

New member
אני לא יכולה לומר לו שאני אוהבת אותו

אין לי אומץ חוץ מזה שאני די בטוחה שהוא לא...

אטיוד5

Active member
אז די פשוט

אם את חושבת שכדאי להשאר בשביל המין בלבד, תשארי. זה ענין אישי. אני לא הייתי נשאר. ובקשר לגעגועים - תמצאי לך אהבה חדשה, הגעגועים יחלפו. אם לא תמצאי, הזמן יעשה את שלו. ו אם בכל זאת תתגעגעי, נראה לי שהוא ישמח להפגש איתך שוב, ולו בשביל המין בלבד.

מאוהבת00

New member
תודה לכולם על התגבות

בכל אופן זה לא הסקס, אני אפילו לא נהנית מהסקס,זה החיבוק המגע שלו, זה השיחות שלנו יחד זה נורא קשה, זה באמת קל להגיד אבל ממש קשה לעשות. אני צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמי ולהבין שעם כל זה, זה לא שוה. תודה לכולם.

למעלה