`אהבה`? יש חיה כזו?

`אהבה`? יש חיה כזו?

ובכן, אני שואל כאחד שהיה שם.. האם אתם מאמינים שקיימת אהבה ?.. מבחינתי, זה לא קיים כשאתה רווק.. הסיפור האישי שלי גרם להתפכחות.. הכרתי פעם בחורה חרדית מבית ליטאי, היה לה חבר שטס לחול.. הכרנו למטרת ידידות בלבד, אך כשנפגשנו הפגישות ביננו הפכו לארוכות יותר, פעם נסחפנו ל,12 שעות לילה שלם.. היא תמיד אמרה שאף פעם לא היה לה גבר כמוני, היא השתמשה בביטויי אהבה `אוהבת אותך` `חולה עליך` `מטורפת עליך` בקיצור, כל הבולשיט הזה.. היא היתה אומרת בדמעות, לא היתה סיבה לפקפוק בדבריה, ואז, הגיע הסיפור, החבר התגלה כנשוי שהוליך אותה שולל.. היא התקשרה דיברנו שעות, היא היתה בוכה.. היא הבטיחה שאני היחיד מבחינתה.. ואני, בתומי חשבתי, שהנה יש אהבה.. ואז, קרה משהו, סיפור ארוך.. והקשר ביננו נותק.. אני לקחתי זאת בקלות.. אך מאז הפנמתי דבר שיעזור לכולכם.. אל תאמינו באהבה, בכל המילים של הבן/בת זוג.. הכל קחו בערבון מוגבל

אין היום . . .

כזה דבר `אהבה` טהורה, אפילו לא בין בעל לאשתו... הכל בנוי על אינטרסים אישיים, תלוי כמה טוב -ל-י- איתה/ו ולפי זה נמדדת ה`אהבה` שלו כלפיה... שזה בעצם כלפי עצמו... אהבת עצמו. היחיד בתורה שאהב באמת ובאהבה טהורה שהתורה כותבת עליו זהו יעקב אבינו... ``ויאהב יעקב את רחל``.

19אריאל

New member
במיץ עגבניות!

מה בכלל אתה יודע על אהבה?! אתה עוד לא למדת להבדיל בין ריגוש לרגש, בין התאהבות לאהבה , אז אל תמהר לשלול את הרגש הכי חשוב בעולם ! לך תעשה שיעורי בית...

כן דוקטור. . .

האמן לי שהספקתי להבין ולדעת דברים ב4 שנים שאתה לא חולם לדעת אפילו, אני יכול ללמד אותך הרבה על החיים ומסביב אז בבקשה הרגע קצת....

כמה שזה נכון..

זה כוונת חזל `זכו , שכינה ביניהם`.. כשיש שכינה-רוחנית, יש אהבת אמת, אהבה בלתי תלויה בחומר, כי אלוקים האדם ואישתו, הם במשולש.. לכן בסוטה, נמחק שם ה` במים המאררים להורות על סילוק השכינה מהזוג, שהאישה נאפה..

חומד,

אתה מממממש לא מחדש משהו..(לי בכ``א) אין אמון באף אדם,גם באלו שבבדיקת D.M.A תואמים לך......! אהבה,זה מושג שקשור לחיי סרט..לאופוריה ורודה ביקום אחר!! כל אלו שחיים שם,וטוב להם,יגיע יום וגם להם יגמר מיכל החמצן ו..יאלצו לשוב ארצה,למציאות!!!..

משהו קטן

כמו שאמרה סמינריסטית... אהבה רוחנית מתקיימת . אהבה פיזית- הבל הבלים. בייי

19אריאל

New member
ועוד תיקון קטן...

אהבה פיזית, אין דבר כזה. קוראים לזה אגואיזם. זה כמו אהבה לגלידה, מי שאוהב את עצמו, מתפנק בגלידה (נוק אאוט שקדים...ממממ... סוף העולם! חחח)

בא נסכם,

א)שכולם צודקים! כל אחד בחלק שלו. ב)מה עם אהבה שאינה תלויה בדבר-סופה להתקיים..ושתלויה בדבר-סופה שלא תתקיים?... ברור שזה נכון!

גם אני נכוותי

אף אחד לא יכול להבין את זה אם הוא לא חווה דבר כזה. היום כבר אני לא מצליחה לאהוב כי אני לא מאמינה לאף אחד כולם נראים לי אנטרסנטים.

אני לדעתי

אם את רוצה אהבת אמת טהורה.. זה רק בשידוכים, כשהראש של הצדדים לא חושב על מגע, אלא על החיים המשותפים והאוהבים.. אבל, את בגילך, קטנה מידי.. אל תאמיני לאהבה מצד הבחור .

חברים......

שימו לב שקבעתם עובדה שלפי דעתכם היא נכונה אך ורק בהתבסס על מסקנות שנובעות מסיפוריכם האישיים...... המושג אהבה קיים ואין חולק על כך..... גם אהבה טהורה..... זה שנכוויתם ברותחין גורם לכם להסיק מסקנות נחפזות ונמהרות מדי. אם תפקחו את עיניכם תראו סביבכם המוני זוגות שנשואים שנים רבות באהבה עמוקה מאוד..... אהבה לא מתבטאת במילים או בנגיעות כאלו ואחרות...... זוהי התאהבות..... השלב הבא בלבד הוא האהבה שהיא רגש עמוק הרבה יותר. והוא קיים...... קשה למצוא אותו לפני חתונה. לפני הקמת בית..... ואולי לכן החלטתם את מה שהחלטתם. מקווה שבהמשך חייכם תזכו לטעום מטעם האהבה האמיתית.

למעלה