אהבה ישנה VS חדשה

yosef 30

New member
שבוע טוב וולף.

אם לקרוא בין השורות אז אני קורא שיש בך הרבה כעס. סה"כ בשרשור הזה כתבו ארבעה אנשים. אתה משוטט בדרכים אקסיומה ואנוכי. כך שכשאתה כותב "אולי מישהו פה תופס את זה אחרת" - למה אתה לא עונה באופן ישיר, אנו סה"כ מנהלים כאן דיון - לא מלחמה. ואחר כך אתה רושם "אני בז למי שיגיד אחרת" - למה לבוז לאנשים אחרים, למה הטון הזה, השפה הזאת.
אם מישהו לא חושב כמוך אתה בז לו
מצטער ידידי אני אישית לא רגיל לשפת תקשורת כזו. אם אנחנו רוצים שיקבלו אותנו כמו שאנחנו אולי כדאי שנתחיל להסתכל בעצמנו. שבוע טוב ומלא באהבה
יוסף.

equosia

New member
ריציתי להוסיף

ולהגיד לוולף שעלול לעבור עוד זמן רב לפני שתמצא זוגיות איתנה ואמיתית כי יש בך כמו שיוסף אמר הרבה כעס ותפיסה פולארית של זוגיות. שתדע שרוב האנשים לבד פשוט כי הם לא מוצאים בן אדם שהם יכולים להתחבר אליו. שילוב של חוסר בשלות ליחסים וחוסר מזל כנראה. לא כי הרוב סטוציונרים. יחסים ארוכי תווך זה משהו נורא מספק אבל בדרך כלל שיפוטיות, כעס וחוסר יכולת להתפשר ולראות את הצד החיובי שבכל דבר חונקים קשר עוד בתחילתו. באמת שיהיה לך בהצלחה גבר.

C r y W o l f

New member
ואני רוצה להוסיף לך, equosia

אנשים שלא מוצאים בנאדם שהם יכולים להתחבר אליו, אלה בדר"כ אנשים מאוד אינדבידואליים :) אתה יכול כמובן לשפוט אותי על ימין ועל שמאל, ולהגיד שאני מריר וכועס, אבל זכותך. הכי חשוב בעולם, זה מה אני חושב על עצמי - ועד כמה אני מכיר את עצמי. אבל מה שבטוח, זה שאני בדרך למצוא את האהבה שלי, והאהבה הזו בדרך אליי.

C r y W o l f

New member
יוסף, אתה יכול להישאר בדעה שלך...

למה הטון הזה, השפה הזאת? איזה טון? איזו שפה כזו ? דיברתי אידיש ומישהו לא קלט ? "אני בז למי שיגיד אחרת" - בז לאותם האנשים שיגידו אחרת, בדיוק לאותם הבהמות שלא יודעים לנהל חיי זוגיות. אל תתחילו פה לשפוט אותי, ולהגיד שבגלל משהו לא הייתה לי זוגיות - איזה מן דבר זה ?! ברור שלא הייתה לי זוגיות עד היום - כי אני בנאדם אמיתי וטהור. (זו אפילו לא מחמאה). אני לא הולך משוטט באתרים כדי למצוא לעצמי זיון ללילה או פרטנר למטרות האלה. ובגלל שהמדיה היום נגישה ומשתוללת בקרב הנוער והבוגרים, אנשים איבדו שליטה בעצמם, ואיבדו המון מעצמם כדי להעניק לאחר. יוסף יקירי, תסלח לי, אבל עם כל הכבוד, אתה בעשור ה-3 בחייך, ואני משום מה לא חושב שאתה בזוגיות טובה. וזה עם כל החכמה והתובנות שאתה משדר פה. אל תנסה להגיד לי שאני אדם מריר וכועס, כי את כמות האהבה שאני מעניק להרבה אנשים - אני לא מצפה לתת אותה למי שלא מגיע לו. אז אל תסכים איתי, ואתה יכול לא להתייחס אליי גם. זה בסדר.

yosef 30

New member
בוא נעשה סדר באי סדר - בסדר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בוא נתחיל בלקחת נשימה עמוקה. אף אחד לא תקוף אותך, אף אחד לא שופט אותך, אף אחד לא מבקר אותך. אני רק מראה לך שאתה ממהר להסיק מסקנות - ואכן תקוף. תקרא את התגובה שלך.... אני הסברתי לך בדיוק מה הרגשתי מההודעה שלך. סה"כ הייתה שם הזמנה לדיון יותר ממוקד. והמלצה לשחרר כלכך הרבה אנרגיה שלילית. נכון אנשים איבדו הרבה מהערכים שהלוואי והיו קיימים. אך צריך להתסכל גם על רוח התקופה ולא רק על ערכים שבהם גדלנו או היינו רוצים לגדול דרכם. אף אחד לא אמר שאין לך זוגיות בגלל משהו - באמת איזה מין דבר זה
אני מודה לך על המחמאות על מה שאני משדר כאן. אך זה האני המאמין שלי לא עוד כמה משפטים מאוד יפים. חוכמה לא מביאה זוגיות
הייתי עם הרבה אנשים חכמים, אך שוב אני לא יוצא עם תעודה על הקיר או משהו כזה. כך ש.... אני בטוח שאתה מכיר את הפורום וכבר מכיר את הרוח הנושבת כאן. לרוב מנהלים כאן דיון ואל שיפוטיות - למזלי הפורום הזה שומר על תרבות שיחה מאוד מאוד טובה ולא מתנהלים כאן דיוניום עוקצניים, בוטים ופוגעים. כך שאני רוצה שוב לומר ולהדגיש כי אני לא חושב שמישהו כאן רוצה לפגוע בך. נהפוכו - כל אחד מביא את דעתו ואתה מתוך המודעות והתובנה שלך תבחר לקחת רק מה שמתאים לך. בחברה אפשר לראות הרבה כעס, הרס עצמי, ייאוש, זנות, זילות ועוד הרבה הרבה דברים יחד עם זאת רואים גם הרבה יופי, חוכמה, סובלנות, זוגיות טובה וגאה עם ילדים, אמון ועדו הרבה דברים. לכל אחד יש את הסיפור שלו, שמוביל אותו להתנהגות כזו או אחרת. אני מאמין שאם אדם מעסיק את עצמו בלראות את השלישי ולשים אותו במרכז זה מה שהוא יזמן לעצמו לחיים. אם אדם ייראה את השלילי - וייבחר להמשיך להאמין במה שהוא מאמין מבפנים הוא ייראה את הטוב וייתחבר אליו. לפעמיים זה קורה כמו קסם ולפעמיים זה תהליך ארוך של מודעות - אך האמונה משרה באדם אנרגייה חיובית. אני לא ממליץ לשבת כל יום על אטרף למרות שזה ממכר. לא להיכנס כל יום לצ'אטים. זה מתכון להורדת הערך העצמי והביטחון של האדם. זה לפגוש כל יום את אותם תמונות, אנשים, מה שהם כותבים - שזה לא תמיד חיובי ובכך לאפשר לנפש שלנו מקום הכלה טוב יותר. אני מתייחס לכל אחד בפורום. גם בזה שאני אומר שסגנון כתיבה כזה או אחר לטעמי או שלא לטעמי. אולי תשלח גם אהבה לאלו שלדעתך הם "זונות" - אולי משהו בחיים שלהם הוביל אותם לשם. לא כל אחד זוכה למשפחה חמה ואוהבת, תומכת, מעודדת וכו' וכו'. "אל תשפוט אנשים עד שלא תעמוד במקומם" - שווה לבדוק זאת מדיי פעם בחיינו. אני מקווה שעכשיו אני הבהרתי את עצמי טוב יותר מאחל לך המשך יום קסום. יוסף

C r y W o l f

New member
יואווו נפגעת....יוסף זו בכלל לא הכוונה שלי!

כתבתי את זה רק בגלל שאתה באמת נראה לי בנאדם עם תובנות ואור שאתה משדר. אל תתייחס למה שאמרתי כהזדמנות לפגוע בך, כי זה הדבר האחרון שאני אעשה למישהו. (ואם כבר, אז לא בכוונה). אני יודע שיש הרבה יופי בהומואים...ואני מחפש לי חבר הומו. אני מאמין באהבה ובזוגיות מכל מיניות כזו או אחרת. ואולי באמת אני נשמע תוקפני וכועס...יכול להיות...אבל זה קורה בגלל חוסר הסובלנות שאני מגלה. ומי שחושב שאני מדבר, נטו, על הומואים - טועה. אני לרגע לא חושב שסטרייטים טובים יותר. לא חסר אצל שום אדם, מכל זהות מינית, את הזבל שלו. והלוואי שהיה אחרת. אני חושב שזה בא אצלי יותר מהמקום שאני רוצה לראות את ההומואים. כי מאז הילדות שלי חשבתי שאני משתייך לעולם של הומואים - והומואים זה עם נפלא. רק אחרי שהתבגרתי, ראיתי כמה חרא נמצא גם פה - וזה הוביל אותי לכזה כעס. אתה יודע, יוסף, אני חושב שזה בא מהמקום בו אני מחפש - אתרי היכרויות. בגלל קשה לראות את היופי והאור בצורה שונה. כל הזמן אותם פרצופים ואותם שיחות סרק שלא מעידים על התעניינות, על רגש, על שמחה כלשהי. הנה, סיפרתי על אותו בחור שהכרתי והזמנתי לראות סרט, מה אתם חושבים ? עם כל הטוב שעשיתי באותו מפגש: הסרט, השתייה והכיבוד שהכנתי, האירוח הספונטני והלא מחייב הזה, ואפילו לא קיבלתי "תודה" קטנה או SMS אחרי המפגש. סתם נטש אותי בסרט (שגם לא עברו בו 45 דקות) ובגלל שלא שכבתי איתו, הוא אפילו לא החזיר לי טלפון. ואתה יודע מה - אני אולי נשמע מתוסכל מזה, אבל אני לא. זה היה מבחן - כמו כל מבחן בחיים. כן - היה לא נעים, אבל אני מתגבר על שטויות. אני פשוט רוצה שימים יביאו לי בנאדם אחר - שאני אראה בו, קודם כל, חבר. חבר אמיתי. לפני שהוא יהפוך להיות בן-זוג. שהוא ישמש לי תיקון לכל מה שראיתי עד היום, ואני אשמש לו תיקון למה שהוא בטח רואה עד המפגש שלנו. אז יוסף, יקירי, בשום אופן לא רציתי לפגוע, ואני מקבל את ההודעה שלך בחיוב ובתודה. שיהיה לך ערב מקסים וחג שמח

yosef 30

New member
אוףףףףףף איזה באסה עם התפוז הזה לפעמיים

WOLF הייקר כתבתי לך הודעה ממש משוקעת וזה לא נשלח. כו.... אמ......
אני לא נפגעתי. באמת שלא. אני מצטער לשמוע שאתה חווה שהבחור מהסרט נטש אותך אחרי שהשקעת באותו ערב. האם אתה התקשרת אליו
שלחת לו SMS
אני חושב שכדאי שתבין שלא בכל דייט שתצא אליו תמצא בחור שיתאים לך. אתה יכול למצוא את עצמך בהרבה דייטים שלא ייצא מהם כלכך הרבה. זה לא אומר שכולם לא רציניים, אתה יודע יש לנו נטייה כבני אדם לעשות ישר הכללות גדולות. אני בטוח שאתה אדם טוב.שרוצה זוגיות, שרוצה קשר, אך אני חושב שיש לך כמה תפיסות מאוד נוקשות בנושא. וזה בסדר כל עוד אתה זה לא חוסם אותך מלהכיר ולהיכנס לקשר זוגי. אני חושב שכדאי לך לבדוק את הנושא הזה עם עצמך, מה עומד מאוחרי זה שאתה רוצה רק בחור בתול
האםבגיל 22 להיות בתול מראה על משהו מיוחד באדם
ידידי אני מאחל לך חג שמח אני שמח שהבנו אחד אתה שני בשיחה טובה ונעימה אפשר לפתור הרבה דברים. חיבוק גדול ואביב פורח לך ולנשמתך. יוסף.

למעלה