אהבה טוטאלית

jongler

New member
אהבה טוטאלית

"כשמשהו מזויף אתה מודע לו. אתה מרגיש לא נוח. כשמשהו אמיתי, אתה פשוט שוכח אותו. האם אתה זוכר שאתה נושם? אם משתבש משהו, כן..." "...כשהנעל מתאימה , הרגל נשכחת. כשאתה בטוח, הביטחון נשכח...." "...אתה אומר:אני אוהב אותך לגמרי. מה זה לגמרי? שמעת פעם על אהבה שהיא לא לגמרי? האהבה היא טוטאלית. למה אתה חוזר על אותה מילה פעמיים? בתוך תוכך אתה יודע שהיא לא טוטאלית, ואם אתה לא תגיד את זה מי יגיד? אף אחד לא יוכל לדעת אם אתה לא תגיד, משום שאילו זה היה טוטאלי, כולם היו יודעים. אהבה טוטאלית היא שינוי. אהבה טוטאלית היא מוות וחיים חדשים. אהבה טוטאלית לא זקוקה לאף אחד שידבר עליה." כשהנעל מתאימה/אושו

מלאווח

New member
כשאתה חי בחברה עם קודים

מסויימים, כשתוכנתת לאהוב על תנאי, לאהוב מתוך אינטרסים, למדו אותך שיש אהבה לגמרי ולא לגמרי, אתה לא מכיר אהבה אחרת. כמו שעם פינגווין לא ניתן לדבר על מידבר. הוא ינסה לדמיין חיי מדבר, ינסה להבין, אבל עד שהוא לא יהיה שם הוא לא ידע באמת מה זה מדבר. המילים של אושו נשמעות יפה, אבל אם אתה לא חי אותן, אתה לא יכול להבין אותן, הן כמו טיפות מים שהחליקו על גופך, אבל לא נספגו בך ...

jongler

New member
נכון, ואני ממשיך ברשותך

ישנם רגעים שחווית, ישנם רגעים שנגעת אך שכחת וכמו קונכיה שצמודה לאוזן, לפעמים רק רעש עמום ולפעמים שקט ואך לפעמים שאון הגלים של הים עם שחפים מצווחים - הכל תלוי עד כמה אני רגיש ופתוח לקלוט את השדר. מים... תינוק שאינו צמא לא ישתה והמים ינזלו מפיו וסנטרו ישירות לצווארו ואילו תינוק צמא יבכה כשיגמר הבקבוק... באהבה ויום מדליק JonGler

R2

New member
אבל אומרים שאושו מת, מה אומר

ממלא המקום שלו..? יש לי עור משובח למכור לאלה שרוצים לעשות מעצמם נעליים האם נעל כזאת אפשר לשכוח, במיוחד אם נחשוב הפוך שהנעל ממלאת מקום של הרגל ואושו היה ממלא מקום של.....

urifelsher

New member
על קיברו של אושו כתוב:

עזב את גופו בתאריך שנת 93 נדמה לי.

urifelsher

New member
אם זה מה שעושה לך טוב,צדקת

אושו מת למרות שמה שכתוב על קיברו זה: לא נולד לא מת רק ביקר כאן

jongler

New member
אושו,מושו,לאו צה,בודהה,משה וכל מיני

כולם מתו, אז?! הם השאירו מתנה צנועה, פיסה קטנה , בקושי מצבה... לא עור ולא נעליים אז?!

הם השאירו לנו ניצוץ מהתובנות האדירו

האדירות שלהם... הם באו לפקוח לנו את חושנוה החיצוניים והפנימיים גם יחד. הם היו נכס לאנושות. אשרנו שזכינו לשמוע עליהם. אור ואהבה אין סופית מיכל

למעלה