אהבה חשאית

אני (בת)

New member
אהבה חשאית

אני מאוהבת כבר חצי שנה בילד מהכיתה שלי, אבל הוא מחבב ילדה אחרת. הוא לא יודע שאני אוהבת אותו. אני רוצה להתקרב עליו כדי שהוא יתעניין בי אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה בלי שהוא יבין איך אני מרגישה, כי אני מפחדת שזה יהרוס את המעט שיש בנינו. אנחנו לא ידידים אבל יותר מסתם שני לידים באותה כיתה. (אנחנו בכיתה ט`). בבקשה תציעו לי מה לעשות. אני)בת(

תשובה אמיצה של אדם פחדן:

תתקרבי אליו בלי לפחוד שהוא יגלה מה את מרגישה כלפיו. אם אתם יותר מסתאם ילדים בכיתה זה כבר טוב, את פשוט צריכה למצוא משהו לדבר עליו איתו, ולנסות להתקרב אליו. כל עוד את לא לחוצה או אומרת שטויות - הוא לא יחשוד בך. לא שזה כזה סוף העולם אם הוא יקלוט אותך, סה``כ את רוצה שיהיה משהו ביניכם, והמצב הקיים ביניכם לא מוצא חן בעיניך. תקחי תעוזה, תקומי ותדברי איתו. תחזרי איתו פעם ביחד מהבי``ס (בהנחה שאתם גרים באותו איזור). תנסי להתחבר עם ידידים שלו, להיות בסביבתו עם תירוץ טוב... ובסופו של דבר תגידי לו איך את מרגישה, כשתרגישי שהגיע הזמן ואין יותר מה להפסיד. זה נראה כמו מעצור מאין כמוהו, אבל בזמן הנכון זה יחליק לך בין השיניים בפול-טאקט. (חבל שהזמנים הנכונים תמיד מחליקים מיידי...) והכי חשוב, תעשי הכל בדרכך, ואיך שאת מאמינה שזה נכון. אל תשתני בשבילו ובשביל אף אחד, תמיד תישארי עצמך. פושע.

למעלה