אהבה חד צדדית :-(

אהבה חד צדדית :-(

איך בך כך התאהבתי, עם הרגשות נסחפתי, בגללך אני לא אוכלת, כל היום כה מבולבלת... האם אתה כל כך תמים? אולי תיקח ויטמין, האם אתה לא שם לב? שתפסת לי פינה בלב... אולי אתה יודע אך לא מגיב, אולי אתה חושש איך אני אגיב, אם לא תנסה אז לא תדע, אם תרצה אין זו אגדה! נמאס לי כבר מהמצב, אולי אפנה למשה קצב, אין לי כח כבר לצחוק, וגם לא כדי לצעוק... אם בך אני מתעללת, זה בגלל שאני מאומללת, אם אתה אותי לא רוצה, אז אין טעם שננסה... אז אם לא תיתן סימן, אני פשוט אאבד עיניין, כי בחיי לי כבר נמאס, אני פשוט אשים עליך פס... לסיום: בתימני כה מאוהבת, נסגר חלון נפתחת דלת, כל היום עליו חושבת, ובלילה לא יושנת 8-(

ואזמר בחזרה ......זימור על אהבה

מלאך האהבה מלאך האהבה שלו מעופף מחפש לו חץ משלו בכל מבט חופף רוצה אהבה משלו שתהיה אך ורק למענו רוצה אותה לצידו שלא תהיה לאחר ולא רק לו רוצה את חיוכה על פניה לראות ושלא ימחק לאלפי דורות חיוך ממיס לבבות שיקח אותו לארץ הלבבות אי שם בלב השממה איפה שליבו פסק מפעימה מי לו תלב תחזיר ועמו כל אשר יאיר רוצה אותה את האחת עם ורד אדום לוהט מבט צדדי לעבר החיק רוצה חיבוק רוצה נשיקה רוצה אותך פה ליד הלב הפועם בחוזקה ליבי בפרח נפתח לשמש מחפש אותך ולא אחרת רוצה אותך לעולמים כדי שנהיה כל כך מאושרים

למעלה