שלום לכולן וכולם יש לי אהבה חדשה. נראה לי שאני צריך לערוך כמה שינויים בביתי כדי להתאים עצמי למצב החדש במיוחד בחדר השינה. מה לעשות?!! היא פריקית של עיצוב ואיכות. ואני רווק צעיר ללא מושג בשום דבר. תודה מראש
מסכים איתך לחלוטין. זה שיש לי אהבה למרות איך שהחדר שלי נראה מסביר הכול. אבל זאת נראית לי הזדמנות לשינוי (זה חבר אמר לי..) את חושבת שהמיטה עליה אנחנו ישנים שומרת את האנרגיה של כל הנשים שישנו איתי שם? אולי צריך להחליף מיטה כשמגיעה האהבה האמיתית?
תודה על השאלות. זה גורם לי לחשוב. אני מוטרד כי כשאני נכנס לחדר השינה יש לי תחושה מוזרה. הוא מרגיש לי לא נקי במובן הרחב של המילה (אני דווקא מנקה לא רע..) חבר שלי קנה עכשיו מזרן ומיטה חדשים והוא מרוצה מאוד מהשינוי על מה כדאי לשים דגשים כמו שאת אומרת במרחב?
ואפילו מיטה שלמה. הסתכל על חדרך ומצא מה אפשר לזרוק כי הוא מלא באבק/סדוק/שבור/ל עובד/מעצבן/לא יפה בעיניך/מזכיר דברים לא נעימים/שייך למערכות בעבר. איזה מסרים יש מהתמונות שנמצאות במרחב השינה שלך?
אף פעם לא חשבתי על זה..ותודה על שאלותייך.. מכל חברה לשעבר יש לי מזכרת הנמצאת בחדר השינה (תמונה, כיסא, שעון) והמיטה והמזרון קיבלתי מזוג חברים שהתגרש. לא חשבתי אז שיכול להיות לזה משמעות. מה את אומרת?
תודה, תודה ..תודה כבר אמרתי? הפלת לי אסימון. מסרתי את המיטה והמזרון לנזקקים. רכשתי לעצמי מזרון חדש ומעולה - את הפורסט החדש של עמינח ומיטה חדשה. צבעתי את החדר (הספקתי הרבה לא?) החברה החדשה שלי מאוד אוהבת את השינוי. וגם אני. אז שוב תודה.
לא מזמן חשבתי שכל העניינים האלו הם שטויות במיץ. היום אני מגלה כמה כח יש בחפצים,ואיך הדבר הזה שנקרא אנרגיות ואין שום דרך מדעית להוכיחו נמצא באופן ממשי אצל כל אחד. תודה לאביבה שעוזרת לי לגלות מה יש מעבר לחומר.