אהבה חדשה

העיוור

New member
אהבה חדשה

פעם הייתי מאוהב ב-ח'. זה נמשך בערך חצי שנה. כשזה התחיל להעיק התאהבתי ב-ש'. ש' לא אהב אותי אבל אהב מאוד את זה שאהבתי אותו ואחרי שהאשליה נמוגה גם זה נהיה כבר כואב. אני אוהב אותו כבר בערך עשרה חודשים ורק רוצה שייגמר כבר. ועכשיו מגיע א'. אם אפתח לו את הדלת הוא יכנס ואולי ש' יכאיב פחות.
האם כל החיים נגזר עליי לעבור ככה מהתמכרות אחת לאחרת? :p

ItsikH

Member
זמן, גיל, סבלנות תמשיך לעבוד על זה, נשמע תהליך תקין לגמרי, זכור לי עד כדי כאב. אם בעוד חמש-עשר שנים עדיין תרגיש ככה, תחזור אלינו

העיוור

New member
גרמת לי להרגיש מאוד לא מיוחד :p

אבל אני מניח שזה חלק מתהליך התבגרות...
תודה!

ItsikH

Member
מחדד מה שנרמז בשרשור, שאתה עדיין לא יודע בדיוק מה זאת אהבה - אבל אין דרך ללמוד מה זאת אהבה עבורך אלא בדרך של התנסות. ממש כמו במתמטיקה או באמנות, יש כאלו שנולדו גאונים והכל בא להם בקלות, ויש מנגד כאלו שלעולם לא ילמדו, עדיין לרובנו זו הדרך המקובלת, להתנסות בכדי ללמוד.

white star

New member
נשמע לי כמו בלאגן אחד גדול

מה דעתך לעשות סדר?
תתחיל בלסיים קשר רע שהוא למעשה גופה לא מוכרזת ותפנה קצת זמן לעצמך לפני שאתה נכנס לזוגיות חדשה

העיוור

New member
הממ... הבעיה היא שלא מדובר בקשרים אמיתיים

אין מה להיפרד או לסיים את הקשרים האלה מכיוון שממילא לא מדובר בזוגיות אמיתית - הכל נמצא בראש שלי.
אני מודה שלפחות יש שיפור - ה"זוגיות" הראשונה שלי הייתה לגמרי וירטואלית (לא היה שום סיכוי בעולם שנהיה ביחד), השנייה מעט יותר רלוונטית והחדשה - אולי, יום אחד.

למעלה