אהבה זה כואב האם יש תכנון לאפשר לצפות בפרקי הסדרה "אהבה זה כואב" בשירות ה-HOT VOD? תודה רבה שיר
K KuKi RuLeZ New member 4/8/05 #1 אהבה זה כואב האם יש תכנון לאפשר לצפות בפרקי הסדרה "אהבה זה כואב" בשירות ה-HOT VOD? תודה רבה שיר
O orsong rulz New member 4/8/05 #2 לא שידוע לי בהמשך. אך תוכל להתקשר למוקד שירות הלקוחות של HOT ולשאול.
H HOT VOD New member 4/8/05 #3 המוקד לא יעזור דווקא פה הפורום רלוונטי והעובדה שיש לכם קו ישיר אלי. יש דיבורים על אהבה זה כואב ועוד תכנים מערוץ 10, אבל אין שומדבר סגור וחתום. אם יהיה מה לעדכן, אעדכן.
המוקד לא יעזור דווקא פה הפורום רלוונטי והעובדה שיש לכם קו ישיר אלי. יש דיבורים על אהבה זה כואב ועוד תכנים מערוץ 10, אבל אין שומדבר סגור וחתום. אם יהיה מה לעדכן, אעדכן.
B Ben Zak New member 4/8/05 #4 רק לא "פיק אפ" ../images/Emo8.gif זה כזה טראש ש"אהבה מעבר לפינה" זה פנינה ליד זה. אבל מה אני מבין בכלל.
רק לא "פיק אפ" ../images/Emo8.gif זה כזה טראש ש"אהבה מעבר לפינה" זה פנינה ליד זה. אבל מה אני מבין בכלל.
D DIGIPOPOO New member 4/8/05 #5 פיק אפ משוד בשירות HOT VOD מיום חמישי ועד ראשון בבוקר ניתן להזמין את התוכנית בHOT VOD. זהו הסכם התוכן הראשון של HOT עם ערוץ 10. בשבוע הראשון שבו עלתה התוכנית היו לכ14,000 הזמנות
פיק אפ משוד בשירות HOT VOD מיום חמישי ועד ראשון בבוקר ניתן להזמין את התוכנית בHOT VOD. זהו הסכם התוכן הראשון של HOT עם ערוץ 10. בשבוע הראשון שבו עלתה התוכנית היו לכ14,000 הזמנות