אהבה זה כואב

maya71

New member
אהבה זה כואב

שלום לכולם יצא לי לראות כמה פרקים ויש לי הערות לבמאי: למה אין רואים את האהבה בסרט? אלא רק בתמונות רוטטות. למה הפרדוקס {שאת אומרת לא למה את מתכוונת?}ל לא!!!! האם לאשה אין דעה,רצון משלה,מילה ? זוהי סידרה שובניסטית שמציגה את ציבור הנשים כפתיות וניתן לכפות את רצון הגבר עליהם בכל מקום וזמן. מגי

y e g e r

New member
בשתי מילים:מה הקשר../images/Emo35.gif

היי לך,מה משמעות כמה פרקים?היו עד כה רק 3 את בטוחה שראית את "אהבה זה כואב"...כי לא מצאתי שם שובניזם,ולא התגלו לעיניי כפייה של רצון גבר על האישה,ותאמיני לי העיניים שלי רואות טוב!! בכל אופן לדעתי,את קצת לא בפוקוס על הכוונות של הסדרה שבאה ממש מכוונה טובה,אמיתית ומרגשת מהחיים וכל מילה נוספת מיותר! נ"ב-הערות לבמאי? לא חושבת שהוא חבר בפורום הזה.. אבל זכותך להביע דעה...אז שייבושם לך ושבת שלום אוהבת

flymy

New member
הקטע עם התמונות הוא מבריק

הם הביאו סדרה של תמונות עם סיטואציות של אהבה, וזה פשוט יפה כי קשה לנצור כאלו רגעים בסרט נע

flymy

New member
ובנוגע לשובניסטיות ...

הפרק האחרון הראה כמה פגוע אורן (אסי כהן) מדנה, איך שהוא הלך אליה וביקש שתסלח לו ותהיה איתו. וזה הראה איך אהבה פגעה בשניהם, רק שיש להם דרכים שונות להביע את זה.

ד נ ע

New member
../images/Emo12.gif oh my...

דנה מודן הייתה שותפה ביותר ממחצית האחוזים של עשיית הסדרה בכל הנוגע לתסריט והבימוי כך שהערות על שוביניזם זה קצת מיותר לדעתי :) ודווקא הסדרה מייצגת את הדמויות בכבוד לדעתי, לדנה בסדרה יש כוח אדיר, כמו לרוב הנשים בחיים.. היא נתקלת בבעיה שהיא לווא דווקא הגברים בחייה אלא הקונפליקט שנעשה בתוכה. ולא כל כך הבנתי את כוונתך ב"לכפות את רצון הגבר עליהן" כי הדיאלוג ההומוריסטי התמידי בין "אורן" ל"דנה" הוא בהחלט מלא בציניות ורמיזות ברורות. יש סיכוי שלא כל כך הבנת את הרעיון מאחורי הסדרה, סך הכל סדרה באמת מצויינת מבחינה מעשית ויש לה עומק ישראלי מיוחד. אני ממליצה לך בחום לראות עוד כמה פרקים בראש פתוח

למעלה