אהבה ותסכול

t x o

New member
אהבה ותסכול

אני מתחיל לחשוב שהדבר שאני צריך הוא אהבה. אבל איפה מכירים? איפה משיגים את האהבה? אתרי האינטרנט הם בלוף אחד גדול, ואני לא אחד שמחפש סטוצים או שיכול לבוא ולפלרטט עם בנות ולעשות להן מניפולציות של סוויט-טוק, כמו כמה אנשים שאני מכיר. לא יכול. לא מסוגל לשקר. ככה אני. אז איפה מוצאים אתכן, בנות? איפה אפשר למצוא אתכן? איפה אפשר למצוא בחורה שתהיה בת-שיחה נהדרת, שתהיה אינטלקטואלית, שתהיה טיפה איכותית. אני לא מבקש הרבה. רק מישהי שמבינה עניין. מישהי שיודעת מה היא רוצה מהחיים. מישהי שיודעת מי היא ומה היא. מישהי בוגרת, לא ילדה שמשחקת משחקים. ואני יודע שהן לא נמצאות רק בסרטים, כי כבר התאהבתי בעבר. כבר מצאתי כמה מחטים בערמת השחת הענקית שאנחנו קוראים לה חיים. אז איפה המחט שאני מחפש עכשיו?... איפה?... יש כ"כ הרבה נשים שטוענות שהגבר שלהן לא רגיש, לא בר-שיחה, לא רומנטי... וכשהן פוגשות מישהו כמוני, רגיש, בר-שיחה, רומנטי... הן פתאום מקפלות ת'זנב בין הרגליים וטוענות שזה מלחיץ אותן... והכל בגלל פרח... או ישיבה על חוף הים בלילה... או סרנדה... והן לעולם לא חושבות על הגבר הפגוע שהן משאירות מאחור. אולי זו הסיבה שאני מתוסכל.

Rנבוני

New member
למתוסכל

את ההתחלה כבר יש לך. אתה יודע איזו בחורה אתה מחפש וזה טוב. אתה לא צריך לעשות מניפולציות כדי לרכוש את לב הבחורות ובודאי לא לשקר. אין בזה כל צורך וזה אף מזיק. בחורות הן בני (בנות) אדם כמוני וכמוך. האיכותיות שבהן, אלו שאתה מעונין בהן מעריכות כנות. אבל - שים לב - הן מעדיפות גם בחורים עם קצת קלילות. לא קלות דעת אלא קלילות שנובעת מבטחון עצמי ומהכרה בערך עצמך. רומנטיות יתר היא לא נעימה וגורמת כנראה לבנות להתרחק ממך. אולי בנות שהיית בחברתן קלטו שאינך נוהג בטבעיות וזה הלחיץ אותן... תהיה אתה עצמך, שוחח על נושאים כפי שאתה משוחח עם חברים שלך ותראה שהאהבה בוא תבוא. הסוד הוא לא להתיאש ולהכיר כמה שיותר בנות. סירוב מבחורה או שתיים אין פרושו שגם הבאה תסרב. אחרי הכל, הן רוצות אהבה בדיוק כמוך....
Rנבוני

ברוך הבא TXO ../images/Emo24.gif

כל אחד זקוק לאהבה, זה ברור אתה טוען שאתה לא מחפש הרבה בבחורה, אבל למעשה אתה מחפש המון וזו זכותך כמובן אין טעם להתפשר על דברים עקרוניים ולהתחרט מאוחר יותר... אבל התמונה שאתה מצייר היא של ייאוש ואתה רק בן 22! נשים אמנם מחפשות מישהו רגיש ורומנטי אבל לעתים ההתנהגות הזו, כשהיא מופיעה מוקדם מדי בקשר, מעט מלחיצה... נסה לבדוק את עצמך...לראות מה בהתנהגות שלך לא מאפשר לך למצוא את אותה אחת... אל תצא מנקודת הנחה שאין בחורות איכותיים, נעימות, בוגרות. זה פשוט לא נכון... אל תראה לנגד עיניך רק את המטרה של מציאת בת זוג עצם החיפוש הוא המטרה התהליך של ללמוד את עצמך להבין את התנהלות הדברים... אל תהיה מתוסכל! ואל תוותר... אני מאחלת לך המון הנאה בחיפוש והצלחה באהבה.

למעלה