אהבה ומריבות...

shanel3

New member
אהבה ומריבות...

אני רוצה לספר לכם פה כמה דברים אישיים אולי אתם מבינים אותי ויכולים לייעץ לי... אני וחבר שלי בזמן האחרון מתווכחים הרבה, על כל דבר קטן מריבה וויכוח ועולה מחשבה של פרידה.... אם זה על זה שהוא עובד לילות וזה לא מסתדר עם המסגרת שבה אני נמצאת (צבא)...ואם זה על השטות הכי קטנה...ואנחנו הכי אוהבים שבעולם...ולא יודעים מה לעשות יש למישהו רעיון? ועוד משהו אנחנו יוצאים כמעט כל פעם בסופ"ש וכבר היינו בכל מיני מקומות מכל מיני סוגים כבר לא מצואים מקומות בילוי אטרקטיביים ומעניינים היינו בבאולינג, בקולנוע, מסעדות, קניון, שופינג פאבים, בתי קפה, צימרים, ספא... היינו בכל חור יש לכם הצעות למקומות שונים ומהנים? תודה:)

elena20

New member
אם כבר הייתם בכל חור, אולי תישארו

פשוט בבית, תעשו לכם איזו ארוחה רומנטית או סתם תשבו תראו איזה סרט, לא חייבים לצאת כל הזמן.

infatuation

New member
בהחלט כיף!

או ללכת לטייל בפארק, השבת הקרובה תהיה יפפה, לכו לטייל וקחו איתכם סל פיקניק עם שמיכה לשכב עליה

תגובה

הכי חשוב לדבר ולא הבלוי. נסו לשמור קצת מרחק זה מזה, להפגש פחות וגם לשמור על קשר רחוק יותר. בהמשך תחזרו, כשתרגישו נוח. נסו לדבר על הדברים המפריעים לכם, למצוא את הבעיות ולפתרן בהגיון.

shanel3

New member
אז זהו שאנחנו לא נפגשים כל הזמן

אנחנו נפגשים רק בסופ"שים כי אני בצבא והוא עובד במשמרות לילות ואנחנו לא גרים באותה העיר... אז עד שנפגשים רוצים להנות יחד.........וכמו שהבנת עשינו כבר הכל, אבל לפני שבילינו ככה היינו גם בבית ראינו גם סרטים והיו לנו בילויים סולידיים בבית וכבר אין רעיונות מה לעשות חחח בכל אופן תודה על העזרה שלכם...

amitk80

New member
אם יש לכם מריבות

קודם כל כדאי שתדברו על זה. אם זה לא הולך אז כנראה שאתם לא מתאימים. גם אני הייתי במצב שרבתי בזמנו עם האקסית שלי עד שהחלטתי לחתוך את זה. עדיף להיות לבד ולא לסבול.. עמית

נראה שכבר הייתם בכל מקום.

אולי כדאי לצאת ביחד לטיול או פשוט לצאת גם קצת עם חברים. זה יכול להיות מאוד נחמד

למעלה