אהבה ומיסטיקה!
אז ככה..
אני מאוד מאמינה במיסטיקנים וכ'ו..
הפעם גייסתי כסף, חיכיתי, ודיברתי עם אחד התותחים בתחום (שהדהים אותי בכמות הפרטים שידע עליי)
הוא הזכיר משבר שעברתי, המשפיע על מצבי הנוכחי
כששאלתי על תחום הזוגיות הוא אמר שכרגע לא כדאי לחשוב על זוגיות בכלל כי אם תהיה לי אכזבה זה עלול לדרדר את המצב הנפשי שלי..שזה גם כמו כל מה שהוא אמר- נכון
אני נאלצת להסכים איתו למרות שזה מעציב אותי מאוד
עד היום לא היה לי חבר ולא התנסיתי בכלום כמעט..
וזה לא הקטע המיני, יש אופציות בשפע
פשוט בא לי באמת- לאהוב, אהבה אמיתית, להרגיש אותה בכל מיתרי לבי.
מעבר לזה שאני בררנית בטירוף, ועוד עם כל מה שהוא אמר לי, זה פשוט ממש הוריד לי את המוטיבציה לחפש קשר
אם עד היום הייתי מיואשת מחיפושים ללא מוצא-עכשיו עוד יותר
הרי זה ברור, לפחות לי, שלא אצא עם מישהו סתם "בשביל הכיף"
א. כי לא כיף לי אם אני לא רואה עתיד משותף
ב. אני לא כזאת כנראה, או, כמו שהוא השכיל להגיד "את אישה של גבר אחד, תחכי, פשוט תחכי.."
בקיצור, אם נסגור עניין ורק בגיל 25 אכיר את אהוב לבי, זה אומר שאני בפיגור של 10 שנים בערך חחח..
-מבאס- טוב נו, אולי לפחות אני אספיק לעשות תואר שני ולהתחתן עם מקצוע לעניין.
וגם אם אנסה להתעלם מכל מה שהוא אמר- אני פשוט לא מוצאת בחורים שמוצאים חן בעיני, פשוט לא, ומי שכן, נראה לי טו מאצ' שווה בשבילי..או פוזאיסט או וואט אבר איך שלא תקראו לזה..
בנוסף, אגדיל לעשות ואציין כי אני חיה אורח חיים דתי(מבחירה לגמרי) מה שמגביל עוד יותר את בחירת בן הזוג..
שמעתי שישראל הם "מעל המזל"- וגם אם כן כתוב בכוכבים, במזלו של האדם x.y ע"י תפילות הוא יכול לשנות זאת
אי לכך ובהתאם לזאת- מרוב שנלחצתי ממה שהנומרולוג אמר, פשוט סיימתי את כל ספר תהילים לבדי בשבת.!
האם התפילות יעזרו? מה אתם אומרים?
אז ככה..
אני מאוד מאמינה במיסטיקנים וכ'ו..
הפעם גייסתי כסף, חיכיתי, ודיברתי עם אחד התותחים בתחום (שהדהים אותי בכמות הפרטים שידע עליי)
הוא הזכיר משבר שעברתי, המשפיע על מצבי הנוכחי
כששאלתי על תחום הזוגיות הוא אמר שכרגע לא כדאי לחשוב על זוגיות בכלל כי אם תהיה לי אכזבה זה עלול לדרדר את המצב הנפשי שלי..שזה גם כמו כל מה שהוא אמר- נכון
אני נאלצת להסכים איתו למרות שזה מעציב אותי מאוד
עד היום לא היה לי חבר ולא התנסיתי בכלום כמעט..
וזה לא הקטע המיני, יש אופציות בשפע
פשוט בא לי באמת- לאהוב, אהבה אמיתית, להרגיש אותה בכל מיתרי לבי.
מעבר לזה שאני בררנית בטירוף, ועוד עם כל מה שהוא אמר לי, זה פשוט ממש הוריד לי את המוטיבציה לחפש קשר
אם עד היום הייתי מיואשת מחיפושים ללא מוצא-עכשיו עוד יותר
הרי זה ברור, לפחות לי, שלא אצא עם מישהו סתם "בשביל הכיף"
א. כי לא כיף לי אם אני לא רואה עתיד משותף
ב. אני לא כזאת כנראה, או, כמו שהוא השכיל להגיד "את אישה של גבר אחד, תחכי, פשוט תחכי.."
בקיצור, אם נסגור עניין ורק בגיל 25 אכיר את אהוב לבי, זה אומר שאני בפיגור של 10 שנים בערך חחח..
-מבאס- טוב נו, אולי לפחות אני אספיק לעשות תואר שני ולהתחתן עם מקצוע לעניין.
וגם אם אנסה להתעלם מכל מה שהוא אמר- אני פשוט לא מוצאת בחורים שמוצאים חן בעיני, פשוט לא, ומי שכן, נראה לי טו מאצ' שווה בשבילי..או פוזאיסט או וואט אבר איך שלא תקראו לזה..
בנוסף, אגדיל לעשות ואציין כי אני חיה אורח חיים דתי(מבחירה לגמרי) מה שמגביל עוד יותר את בחירת בן הזוג..
שמעתי שישראל הם "מעל המזל"- וגם אם כן כתוב בכוכבים, במזלו של האדם x.y ע"י תפילות הוא יכול לשנות זאת
אי לכך ובהתאם לזאת- מרוב שנלחצתי ממה שהנומרולוג אמר, פשוט סיימתי את כל ספר תהילים לבדי בשבת.!
האם התפילות יעזרו? מה אתם אומרים?