אהבה ומיסטיקה!

מילי1991

New member
אהבה ומיסטיקה!

אז ככה..
אני מאוד מאמינה במיסטיקנים וכ'ו..
הפעם גייסתי כסף, חיכיתי, ודיברתי עם אחד התותחים בתחום (שהדהים אותי בכמות הפרטים שידע עליי)
הוא הזכיר משבר שעברתי, המשפיע על מצבי הנוכחי
כששאלתי על תחום הזוגיות הוא אמר שכרגע לא כדאי לחשוב על זוגיות בכלל כי אם תהיה לי אכזבה זה עלול לדרדר את המצב הנפשי שלי..שזה גם כמו כל מה שהוא אמר- נכון
אני נאלצת להסכים איתו למרות שזה מעציב אותי מאוד
עד היום לא היה לי חבר ולא התנסיתי בכלום כמעט..
וזה לא הקטע המיני, יש אופציות בשפע
פשוט בא לי באמת- לאהוב, אהבה אמיתית, להרגיש אותה בכל מיתרי לבי.
מעבר לזה שאני בררנית בטירוף, ועוד עם כל מה שהוא אמר לי, זה פשוט ממש הוריד לי את המוטיבציה לחפש קשר
אם עד היום הייתי מיואשת מחיפושים ללא מוצא-עכשיו עוד יותר
הרי זה ברור, לפחות לי, שלא אצא עם מישהו סתם "בשביל הכיף"
א. כי לא כיף לי אם אני לא רואה עתיד משותף
ב. אני לא כזאת כנראה, או, כמו שהוא השכיל להגיד "את אישה של גבר אחד, תחכי, פשוט תחכי.."
בקיצור, אם נסגור עניין ורק בגיל 25 אכיר את אהוב לבי, זה אומר שאני בפיגור של 10 שנים בערך חחח..
-מבאס- טוב נו, אולי לפחות אני אספיק לעשות תואר שני ולהתחתן עם מקצוע לעניין.
וגם אם אנסה להתעלם מכל מה שהוא אמר- אני פשוט לא מוצאת בחורים שמוצאים חן בעיני, פשוט לא, ומי שכן, נראה לי טו מאצ' שווה בשבילי..או פוזאיסט או וואט אבר איך שלא תקראו לזה..
בנוסף, אגדיל לעשות ואציין כי אני חיה אורח חיים דתי(מבחירה לגמרי) מה שמגביל עוד יותר את בחירת בן הזוג..
שמעתי שישראל הם "מעל המזל"- וגם אם כן כתוב בכוכבים, במזלו של האדם x.y ע"י תפילות הוא יכול לשנות זאת
אי לכך ובהתאם לזאת- מרוב שנלחצתי ממה שהנומרולוג אמר, פשוט סיימתי את כל ספר תהילים לבדי בשבת.!
האם התפילות יעזרו? מה אתם אומרים?

sani48

New member
אולי כן,ואולי לא

את זה רק נביאים יכלו להגיד לך,אבל הכי חשוב שתעזרי את לעצמך,המיסטיקן אמר לך לא להיכנס לקשר זוגי,בגלל שאת חלשה נפשית כרגע בשביל קשר,אבל הוא הציע לך מה כן לעשות,בשביל לחזק את הנפש שלך?כי חוץ מדברים שלילים,לא ניראה לי שהוא נתן לך איזה עצה שתחזק אותך,אז לא יודע מה היתה התועלת בפגישה הזו,חוץ זה שהוא הוא הוריד לך יותר את הביטחון
,אז בואי קבלי עצה ממישהו שהוא לא מיסטיקן,אם את חושבת שאת חלשה עכשיו מדי,בשביל להיכנס לקשר זוגי,על תחכי למשיח,תעבדי על הביטחון שלך,ועל כל מה שאת חושבת שמחליש אותך,אכזבות תמיד יכולות להיות בחיים,ולא משנה באיזה גיל,אז צריך להיות מוכנים נפשית לכל דבר,ברגע שתרגישי שאת מוכנה,ובשלה לקשר,תחפשי מישהו שבאמת שיוכל להתאים לך,שגם כן חי באורח חיים דתי,שיהיה לכם דברים משותפים,והשקפת עולם דומה,ובסופו של דבר,הגורל שלך יפגיש אותך אם מי שאת צריכה,רק על תיהי בטוחה שהגבר הראשון שתתאהבי בו,זה הגבר שמיועד לך לכל החיים,את זה רק הגורל יכתיב,וזה זה לא משהו שאת יכולה לברוח ממנו,אז תתחזקי מספיק,בשביל לדעת להיתמודד עם הכול,ועם באמת יש לך אמונה חזקה,אז תביני שזה לטובה,שיהיה בהצלחה נשמה יפה

Ron W

New member
טוב מאוד שנכנסת לפה

מה הטעם לשלם כסף כדי שיגידו לך מה את ומה את צריכה...
מה דעתך לנסות דברים שלא מתאימים לך כביכול ובכך י-ש-נ-ו אותך
אל תחששי מאף שנוי והתנסות, זה יפתח אותך לעולם רחב הרבה יותר
בסה"כ האושר טמון בכך שנרצה את מה שקיים סביבינו ולא נחפש את הדמיוני לשווא.
אם התיחסת לתפילות זו הקבלה למה שכתבתי. בתפילות את משננת דברים של אחרים
לא את הרצונות שלך ובכך נפתחת להרבה אפשרויות והכוונות שונות - גם זה טוב.

sani48

New member
מה יש להבין?

לא פירטת יותר מדי,ונתנו לך כל אחד עצה ידידותית,על פי התחושות שלנו,אם רוצה שיבינו אותך יותר,תפרטי יותר,לא כולנו קוראי מחשבות(כמו המיסטיקנים )

Megie

New member
זה לא זה...

את פשוט מצפה לתשובות שאין לנו לתת, אולי לעוד כמה פרשנויות או מילות קסם, אבל זה לא קיים... גם בספרי תהילים לא תמצאי פתרונות קסם, ברגע שתתחילי להאמין שאת שווה כל גבר (כי זה ברור שפיצלת אותם לשניים:לא לטעמך ויותר מדי טוב בשבילך) אז לא השארת אופציות רלוונטיות, כולם ילכו או לכאן או לשם.. אל תחפשי תשובות אצל אחרים, כל התשובות נמצאות אצלך.

Megie

New member
אני אגיד לך רק דבר אחד

ותקבלי את זה בדרך שתחליטי לנכון-
אנחנו יוצרים לעצמנו את המציאות-ואם זאת המציאות שאת בוחרת לראות באמונה שלמה לאחר ביקור אצלו-אז זאת בדיוק המציאות שתקבלי אבל אם תבחרי בכל זאת להמשיך לחיות אחרת ולחפש אהבה וזוגיות, זה מה שיקרה.
הכל בידיים שלך.

זו הסיבה שאני לעולם לא אלך לאדם כזה .

כל מה שנאמר, מחלחל לנו לתודעה, ואנחנו משנים את חיינו שלנו לפי מה שאותו אדם אמר!

אתן לך דוגמה, חברה שלי הלכה גם למישהו בסגנון, עם כמה חברות אחרות, היא עצמה לא אדם שמאמין, אז לא ממש שינה לה כדבריה, מה יגידו לה.

אותו אדם אמר לה , לא פחות ולא יותר שכנראה לא יהיו לה ילדים! את יודעת מה זה לשמוע את זה?

אז היא נכנסה לדכדוכים, ולקח לה נצח עד שהיא חזרה לשגרה שלה.

מצטערת, אבל זה נורא בעיני לתת לאדם אחר כזו השפעה על חייך שלך, גם אם הוא צודק, גם אם לא, לא משנה בכלל, את צריכה לחיות את חייך לפי מה שאת מאמינה

ורואה לנכון בשבילך, את תטווי את העתיד שלך, את האהבה שלך, את העתיד ...

אף אחד אחר לא צריך לקבל זכות כמו זו שאת נתת, וחבל שכך - מה שקורה זה, שאת פשוט חיה לפי מה שהוא אמר שיקרה, ובכך בעצם הנבואה מגשימה את עצמה.

אין לך מה להלחץ, ולא לשלם כסף על דברים כאלה בכלל, וגם לא ללכת לזה אם היה חינם.

אם את דתיה - תפני לשדכנים, לאתרים ייעודיים, לחברים או משפחה שאת מכירה - תפעלי למענך ולמציאת האהבה שאת ראויה לה !

לא לאנשים זרים.

אני אומר שלהכיר את הבעיה זה השלב הראשון בפתרון ואת אחרי המקום הזה.
נכון תפילה יכולה לשנות אבל תפילה לבד בלי לעשות טוב לאחרים לא משנה דבר אלא אם מדובר בתפילה של מקובל או צדיק.

מיסתיק כמו רבנים, יש ויש.
אני למדתי על בשרי זמני וממוני שאסטרולוגיה לרוב לא תופסת כלום (אני דגים עם אופק דגים), מצד שני גם אני נעזר במומחה לדעתי הטוב בארץ, אני ל מתחיל קשר בלי לבדוק התאמה נומרולוגית (שם מלא ותאריכי לידה).
בפעמיים בחיי שאמרתי שאנסה נראה מה כבר יקרה ?
עם הראשונה שרפתי כ10 שנים מחיי והחלפתי סטאטוס, השניה רק שברה את הלב וניצלה לכן למדתי לשמור מאוד על הלב ולהזהר כשמכירים.
כפות ידיים יכולות לתת תשובה מעולה על בעיות ושריטות שיש לאדם, לעיתים אפשר לחיות עם מה שמגלים ולפעמים לא.
טארוט במשך שנים צחקתי מזה וסרבתי לקבל את האפשרות הזו בכלל, בשנתיים האחרונות הוכח לי מעבר לכל ספק שזה כלי שכאשר אדם שמבין ומיומן בו אפשר לקבל תחזיות מצויינות בכל תחום: זוגיות, קרירה, בראות, משפחה וכו'.

קריאת תהילים בשבת אחת אינה מעשה גבורה, חשוב לא פחות (אולי הרבה יותר) לקרוא אפילו משפט אחד או 2 ולהבין בדיוק אבל ממש ממש בדיוק מה קוראים ואיך קוראים.

בסופו של יום הקב"ה מזווג זיווגים ולמרות שיש לנו את חופש הבחירה הקב"ה מחליט מתי יפתחו לכל אחד שערי הזוגיות.

שבת שלום מלאת אהבה ובהצלחה לכולנו הסינגלים/ות

למעלה