אהבה וירטואלית

אהבה וירטואלית

חשבתי שאהבה תעשה לך טוב חשבתי שלמרות המרחק הרגשנו קרוב מילים מילים זרמו ביננו נתנו לרגש לחבר את עצמנו ואני הרגשתי אותך עמוק בלב ופתאום במקום חום נהיה כאב כשהתקרבתי יותר מידי למקום שהיה אסור חטפתי כזאת מכה שאת ליבי שברה וידעתי שזה אסור שאני משחק באש ונזהרתי מלפגוע אבל לא עצרתי כשהיינו מאוחדים בלבבות תקעת לי סכין בלב והשארת אותי לבכות הייתי מופתע והכאב רב לקח לי שבוע להתאושש למרות הכל אני עדיין אוהב ועלייך חושב רק קצת יותר מודע למגבלות המקום והשעה נתתי לך אהבה ללא גבולות ואת הרגת אותי כהגנה עצמית כמה חבל שלא ראית ולמרות הכל אותך אוהב ואת האפשרות שיום אחד ניפגש ובאמת נתאהב

Mrs.Dvash

New member
לא יודעת כ``כ מה להגיד לך...

כי נסיוני באהבות שכאלו שפר וגם לא שפר. היו כאבים גדולים, ושמחות גדולות. אהבות ענקיות שנמוגו תוך שניות ושתיקות ארוכות שהחזיקו מעמד ונבנו, והתעצמו, והתפתחו ונהיו למערכת יחסים... אמממ... מה אגיד לך?, אני מקווה שיסתדר לך ושכן ייצא מזה משהו, ואם לא מקווה שלא יכאב לך יותר מדיי.

tairon

New member
קטונתי מלייעץ לך מה עושים במצב

שכזה... אבל רציתי ללא קשר לאחל לך אחלה בוקר ...

אריה יקר

קראתי וקראתי ולא האמנתי... (!) חשבתי שאני כתבתי את זה, ובכל זאת.. הבחירה שלי היא לנתק. לסגור את הפשפש. צריך לחשוב קדימה. פשפש פתוח מזמין אותנו לחלום על אפשרות של פרק ב`. והחלום הזה לא מאפשר לשום דבר אחר לקרות באמת. בין ענג.. לענג הבא יש גבול. ולגבול הזה קוראים כ א ב . ואם לא סוגרים את הפשפש, מתפתים לעבור דרך הכאב הזה שוב ושוב ושוב... כמו פרפר שנמשך אל האש.

אל תשמע בקולי...

אבל אל תעשה מה שאני הייתי עושה, כי אתה זה לא אני. ואני אינני במקומך, זה מופרך. תעשה רק מה שאתה מרגיש.

תודה לגעת במהויות

תודה לך. טוב לדעת שאני לא לבד עם התחושות אבל התגברתי אני מרגיש שהכל תחנות בדרך לאחת האמיתית. אני לא מוותר על התום והאהבה שלי קצת כואב וממשיכים גור אריות :) מצורפת הודעה שכתבתי אני חושב שזה נוגע

וגם לך תודה.

תודה על ההתייחסות... במקרה עברתי כאן, בדרך כלל אני משתתפת בפורום ``מודעות פנימית``... אתה כותב נפלא! מה גם שהזדהיתי עם כל מילה... ובלי קשר ועם קשר מסויים עקיף... גם אני אשלח אותך לקרוא משהו מפרי ``עטי``...

מקסים!!!

אנחנו מדברים באותה שפה אשמח להכיר אני בצאט בחדר 30פלוס בלילות גור :)

למעלה