אהבה וירטואלית

anish1

New member
אהבה וירטואלית

משהו מאוד מוזר קרה לי לאחרונה , אני כבר שנתיים בלי חבר, ולפני כשמונה חודשים הכרתי וירטואלית בחור נחמד שהיתה לו חברה בזמן שהכרנו, השיחות היו באותו הראש , והיה מאוד נחמד, לפני כשלושה חודשים הוא נפרד מהחברה לפחות זה מה שאמר והשיחות בינינו הפכו ממש אינטימיות, מה שכן מעולם לא נפגשנו, בערך בתקופה זו הרגשתי שאני מתאהבת בו, הצעתי מספר פעמים להיפגש אבל הוא התחמק, בהתחלה בשל כך שלא היתה לי תמונה והשבוע השארתי לו הודעה שאם לא נפגשים אני מפסיקה לדבר איתו (הסיבה היא שאני מרגישה שאני משתגעת וסתם חבל על האנרגיות שלי ). מאז (4 ימים) הוא לא חזר אך אני עדיין חושבת על הבחור שמעולם לא הכרתי באופן אמיתי אלא רק וירטואלית. האם זה הגיוני, כי אני כבר זקנה - 29 . מתי יגיע כבר הדבר האמיתי?????????

עדה ב

New member
תרגעי../images/Emo140.gif

קודם כל, 29 זה לא זקנה!!!!!!!!! הלוואי עלי. אבל, רק כדי שתרגעי, אני התחתנתי בגיל 35 והיום יש גם שני ילדים מקסימים. תפסיקי לחשוב על זה ותראי שבסוף זה יגיע. אה ועוד דבר, תעזבי משטויות של אהבה וירטואלית.

נגמלת1

New member
מסכימה עם עדה../images/Emo45.gif

אוי ואבוי שאת רואה את עצמך זקנה בגיל 29- זה כבר מעיד על עיוות בתפיסה שלך את עצמך. וכמו שאמרה עדה- עזבי אותך משטויות וירטואליות- יש חיים שם בחוץ, מעבר למסך המחשב...

גרא.

New member
יש כל כך הרבה סיכון ביצירת קשרים

וירטואליים,עם דמות ויטואלית,דמיונית,שאולי לא קיימת כלל.ואולי מי שמתחבא מאחוריה,מם הסתם גם במקרה שלך,זה גבר,כנראה,גם זה לא בטוח,המחפש למצוא דרך האינטרנט סטוץ´ קל.,יתכן שהוא נשוי,או סתם נער בן 14 שמשטה בך.לכן אניש יקרה,אהבה אמיתית,מקיימים עם אנשים חיים,בשר ודם שאת יכולה לראות, להריח,למשש,להקשיב ולהתרשם בצורה בלתי אמצעית.לא האינטרנט יושיע אותך,וודאי לא הכרות דרך צ´טים.אלא הכרות של ממש,כן גם דרך אותם משרדי הכרות,המפרסמים עצמם באינטרנט..בהם לפחות יש תמונה,יש יותר פרטים,יש לכאורה הרבה יותר בטחון,שזהו? זה.ולא מתחזה אנונימי..את יכולה להכיר בחורים,בהמון דרכים נוספות,כמו כניסה לאתרים שהזכרתי,מסיבות וטיולים של פו"פ,יצירת קשר דרך מודעות בעיתונים,במדור בו מפרסמים גברים את מרכולתם, חוגים לריקודי עם,חוגי תרבות שונים,עבודה התנדבותית,וכמובן גם הצטרפות לסדנא טיפולית שעוסקת בין היתר ביחסי אנוש..תמיד יהיה שם מישהוא נחמד, שתוכלי להתבונן בו היטב,דרך השתתפותו בסדנא..אז אניש,העיקרון הוא,אל לחכות שהדבר האמיתי יבוא..אלא ליזום מה שיותר פעילויות כדי למצוא לבסוף את mister right ...

למעלה