אהבה וזוגיות

אהבה וזוגיות

שלום לכולם, הסתובבתי לי קצת בפורם ומאוד נהנתי. אני חושבת שהפורם הזה ממש פנינה. וישר כח למיכל ולכל המלאכים הנחמדים שכותבים כאן דברים כל כך חכמים ומתוך רצון אמיתי לעזור לאנשים אחרים. הייתי רוצה לעלות לדיון את כל נושא הזוגיות ומערכות יחסים. השאלה המועלית כאן לדיון מבחינתי ואשמח שנקח לכל כיוון שמעניין, איך מזמנים את בן/בת הזוג הקוסמי/ת, האמיתי/ת ,המתאים/ה ביותר. שולחת לכולכם הרבה אור, חיוכים ואהבת חינם.

שלום לך אור ואהבה ../images/Emo24.gif

היי אור ואהבה!!! ברוך בואך לפורום!
שמחה אני כי העלית את השאלה. אני מציעה לך לעשות את הפעולות הבאות. הדליקי נר נניח להבון ושימי אותו על צלחת קרוב לתחתית שלה. בצד ימין שימי להבון ריק מלא מים. בצד שמאל שימי להבון שנגמר ויש בו שאריות שעוה, שם הדליקי כמה עלים של מרווה. נוצר לנו משולש שקודקודו כלפי מטה ובקודקוד מודלק הנר. התחילי להתבונן בנר, המרווה תסתיים לדלוק ולהפיץ ריח. תוך כדי התבוננות בנר בצבעים המשתנים של הלהבה ותוך כדי ריכוז דמיני את בן הזוג הקוסמי שאותו היית רוצה לפגוש. התמידי בתרגיל 40 יום ברצף. במידה ופיספסת יום התחילי את התהליך מחדש. אחרי 40 יום אני מחכה לסיפור שלך מעל הדפים הללו. ב ה צ ל ח ה. מרשה לך לרשום לי שאלות להבהרה למייל שלי: [email protected] רבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול. מיכל

למיכל

תודה על קבלת הפנים החמה. לצערי, לא ממש הבנתי את ההסבר לגבי הנרות. איך אני יכולה להשתמש בנר ריק? אשמח אם תסבירי שוב. האם הנר צריך להיות על הצלחת או לא? ובעצם מה המשמעות של התרגיל? האם בעצם הפעולה אני מזמנת את בן הזוג הקוסמי? האם זה משהו שמלמדים בקבלה? אני גם לומדת קבלה וזה לא ממש מוכר לי. מהיכן התרגיל שאוב? האם התנסית והצלחת? אשמח אם תשתפי אותי תודה ויום מלא באור ואהבה.

תרגיל התבוננות ../images/Emo24.gif

היי אור ואהבה!!! התרגיל שהצגתי הוא תרגיל התבוננות אל תוך נשמתך. כן בהחלט התרגיל שאוב מן הקבלה הסימבולית. יש פסוק שאומר: "נר השם נשמת אדם"... הנר משול לנשמה. ביום שתוכלי להתחבר לנשמתך באמת נשמתך העליונה ביום זה תוכלי לאתר את נשמתו של בן זוגך הקוסמי מכוון שהנכם מחוברים. גם הוא צריך להסכים להתבונן בך זכרי זאת... פרטים נוספים על תרגילים כאלה ואחרים תוכלי לקבל במייל שלי. לגהי הנרות בואי נדמיין משולש: * * * הכוכבית הימינית אני מתקנת את הנאמר מעלה אני שמה @ להבון דולק. בקוד קוד השמאלי אני מדליקה מס´ עלי מרווה בקודקוד התחתון אני שמה כלי קטן עם מים. בסך הכל להבון אחד דולק. ככל שמדליקים יותר נרות ככה מצטברים כמויות של להבונים ריקים שסימו לדלוק, ניתן למחזרם ולהשתמש בשאריות השעווה שבתוכם ולהדליק את עלי המרווה בקודקוד של המשולש השמאלי כמו שאמרתי למעלה. אם תנקי את שאריות השעווה יווצר כלי קטן שיכול להכיל מים אשר אותם את שמה בפינה התחתונה. את שלושת הכלים הקטנים את שמה על צלחת המכוסה בנייר כסף. נוצרה לך צלחת יפה שמאפשרת לך לבצע את התרגיל. המשמעות של כל דבר: כמו שאמרתי הנר הוא התקשורת לנשמה האור. המים הם אלמנט של טיהור והמרווה שמציתים אותה היא עושה פעולה של קטורת ומסלקת אנרגיות שליליות. ביחד יצרנו משולש תחתון. אם מוכרה לך קצת שפת הקבלה אנחנו יצרנו את המשולש של חסד גבורה תפארת. אם קצת דמיון בהחלט אפשר לומר שיצרנו גם את המשולש נצח הוד מלכות. אז אם הנושא אינו מוכר לך יש בהחלט מקום ללמוד דברים חדשים. כעת התבונני בלהבה ותתחילי לדמיין את בן זוגך הקוסמי לפריטי פרטים . זאת כמובן לאחר שבקשת שיתגלה בפנייך. אולי יקרה הנס כבר בחודש כסלו חודש הניסים הבא עלינו לטובה עוד שבוע ב15.10 . אז שוב בהצלחה. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

למעלה