אהבה ודמויות

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
אהבה ודמויות

ברוח הולנטיין, לדמויות במשחק שלכם היו סיפורי אהבה? מחר (כלומר, מאוחר יותר היום) אני אזכיר לאנשים בפורום על הרומן של אדריאן ודומיניק. אשמח לשמוע סיפורים של דמויות אחרות

גורבש

New member
רוב הדמויות ארוכות הטווח שלי היו מעורבות

בסיפורי אהבה ונישואין. לרוב בדב"שים, אך הייתה גם דמות שהתאהבה (אהבה נכזבת) בדמותה של אחת השחקניות, השחקנית לא אהבה את העניין...

Serpent Axis

New member
לא הייתי נכנס לזה

אהבה ורומנטיקה יכולים להיות Hooks לסיפורים וליצור תסבוכות עלילתיות מעניינות (שייקספיר עשה מזה מחזות שלמים) - אבל רובם המוחלט של המנחים בארץ ובעולם שמים דב"שים שמעורבים עם הדמויות למטרה אחת בלבד: שהנבל יחטוף אותן, כדי שיהיה לו hold על הדמויות והן יצטרכו לצאת להצלת האהוב\ה החטוף. כמו שקורה בערך כל סרט אקשן סוג ח'. הנאהבים שבסכנה זה משהו שיכול להיות מעניין, אבל למרבה הצער: Familiarity breeds contempt. הצד השלילי של הדברים האלה יכול לגבור על הדברים שזה מביא לסיפור - משחקי פוצי מוצי וpillow talk הם משהו שאולי שני שחקנים יהנו ממנו בצד, אבל יגרום לכל השאר להרגיש די לא בנוח. שחקן שהדמות שלו מעורבת עלול להיות מוסח משאר הדברים ולהתרכז בעצמו ובעלילת-המשנה הקטנה שלו - וסביר להניח שזה משהו שלא יכול לערב את השחקנים האחרים. באופן אישי, זה מרגיש לי מוזר ולא נוח ובד"כ אני מעדיף להשאיר את סיפורי האהבה לחיים האמיתיים.

DDN

New member
אם כבר העלית את הנקודה

בקבוצת "העולם החדש" בה שיחקת את לוקאס שהחלפת באוסמן, הרומן בין נידה ובר, הורגש, הפריע לך ברמה מסויימת? אבל בזה אתה צודק, דבר כזה הוא אישי לשחקן, וממש לא אמור לערב את השחקנים האחרים.

DIDGIN

New member
אני לא הרגשתי אותו

או אולי פשוט לא זוכר אותו

DDN

New member
קבוצה אחרת

אתה היית בקבוצה עם lore, ביצה, גיל וmajor mouse הוא היה בקבוצה עם Blue Beetle וIhavenonick (כן, אני ממחזר מערכות, במיוחד כשלא יוצא לי להריץ אותן עד הסוף. מערכת "העולם החדש" עוד תרוץ שוב)

DIDGIN

New member
מוחזרו גם דמויות שחקן?

אני יכול להישבע שלפחות נידה הייתה גם בקבוצה שלי...

DDN

New member
לא.

נידה, הייתה הדמות של גיל בקבוצה שאתה שיחקת. בגלגול השני, נידה הייתה מלאכית במסווה. הקשר לנידה המקורית היה מקרי בהחלט. מחזור שמות אבל יש לך זיכרון טוב
(אגב, את אוסוולד של lore כן תכננתי למחזר, אבל הם לא הגיעו לשם)

דרגורן

New member
אפשר להגיד את זה על כל דבר

אני לא יכול להגיד ששיחקתי מאות משחקים בהם דמויות היו מאוהבות, אבל בכמה משחקים שבהם זה קרה, מעולם לא חטפו אף אחד מהם. בנוסג'וט שתי דמויות של שחקנים היו מאוהבות, ואף אחת מהן לא נחטפה (וגם לא היו למנחה תוכניות לחטוף אף דמות), ומצד שני השחקנים שיחקו את זה מעולה וזה ממש לא הפריע לשאר. אפשר להגיד על כל אלמנט שאפשר לעשות אותו רע, אם זה רקע לדמות: המשפחה שלי נהרגה ע"י (הכנס שם אויב פה) או יש לי משפחה (ואז המנחה יחטוף אותם בכל הזדמנות כמו בכל קומיקס סופר גיבורים) מצד שני, בהנחה שהמנחה והשחקנים עברו את גילאים העשרה (במוחם/נפשם ולא רק בגילם הפיזי) - כל אלמנט כזה יכול להעשות בצורה טובה ולהעשיר את המשחק. היו לי דמויות שהייתה להם משפחה - ולמרבה הפליאה, הם לא נחטפו... ואחרי ה-RANT - אין ספק שזה צריך לבוא ממקום נוח. אם לך זה מרגיש מוזר, אז בהחלט אין שום סיבה להכניס את זה למשחק.

Nihau

New member
אהבה זה עיניין מסובך לשחק

היו לי כמה דמויות בעלות חיים רומנטיים... למעשה כמעט כל הדמויות מהחצי השני של ניסיוני במ"ת. דמות אחת הייתה מעורבת בשני רומנים חד צדדיים- אחד מכל צד של המתרס. דמות אחרת הייתה מעורבת במשולש מסובך במיוחד עם מאהב ומאהבת... זו היתה חוויה מיוחדת לשחק מהרבה בחינות ומשהו שלא אחזור עליו בקלות ראש. הרומן הכי מוצלח נגמר בחתונה באפילוג שבסוף המערכה, אבל באותו משחק היו כמה כמה אהבות נכזבות לדמויות של שחקנים אחרים. לדעתי שחקנים צריכים להגיע למקום שבו בחייהם האישיים האלמנט הרומנטי הוא מובן מאליו, ואז האלמנט הזה זולג וזורם לתוך המשחק מעצמו.

למעלה