אהבה וגיל?

cuybheu

New member
אהבה וגיל?

שלום לכולם, אני חדש פה. שמי איציק עוד חודש אהיה בן 22. הכרתי מישהי ממש חמודה, ויש בנינו תקשורת טובה, ואפילו קבענו לצאת (אנחנו עובדים יחד שם הכרנו). ממש רציתי אותה עד שסיפרה לי שהיא בת 25. עכשיו אני בדילמה. מצד אחד תמיד אומרים שאין גיל לאהבה ובלה בלה בלה, מצד שני היא בגיל שעוד שנה שנתיים היא בטח תרצה להתחתן ואני ממש לא בקטע הזה לפחות בארבע שנים הקרובות. מה עושים? היא ממש מתוקה, וממש זורמת בקטע. האם זורמים בלי לחשוב? האם זורמים למרות הגיל? האם לא להיכנס לזה בכלל? מה דעתכם??? איציק

אני לא חושבת שאהבה מותנית בגיל

[אבל זה בגלל שלרוב אני פשוט לא חושבת
]. מאיפה לך לדעת מה היא תרצה עוד שנה שנתיים? מה אתה תרצה עוד שנה שנתיים? אני לא יודעת מה אני ארצה מחר. כשיש עוד בן אדם בחיים, הרצונות משתנים, מתגמשים, מתפשרים. אם היא מוצאת חן בעינייך, גיל הוא ממש לא אישיו פה.
וברוך הבא

אתה לא יכול לדעת מה היא תרצה

עוד שנתיים, והאמת היא שאתה גם לא יכול לדעת מה אתה תרצה. יש לי המון חברות רווקות שגם בכלל לא מתכוונות להתחתן, ואנחנו כבר עברנו את גיל 30. אתה פשוט לא יכול לדעת. חוץ מזה בטח שאתה צריך לזרום. תכיר אותה יותר טוב ועם הזמן גם תדע מה תוכניותיה לעתיד. זה לא בסדר שאתה מסיק מסקנות סתם בגלל כרונולוגיה.

Rנבוני

New member
אתה יכול לזרוק לה את זה

באמצע שיחה ולראות מה היא אומרת על זה היא לא רוצה סתם לאבד אותך אבל אם היא רוצה להתחתן בקרוב היא תגיד לך את זה ותחליטו ביחד
Rנבוני

גם אני חושב

שכדאי לך מאוד לזרום עם זה. עם תחילת הקשר לחשוב ישר על נישואין? יש לכם עוד הרבה בדרך לשם. אישית, גם אם הייתי יודע שהקשר יסתיים עוד שנתיים, הייתי ממשיך איתו. המדד העיקרי שלי לקשר היה מידת הסיפוק שלי ממנו. גם אם יהיו חילוקי דעות בנושא הנישואין בעתיד, אם הקשר יהיה מספיק חזק אתם תוכלו לגשר עליהם. בקיצור: אם, אם, אם, ולכן לא כדאי להעמיק בשאלות האלה. תזרום ותיהנה, גבר גבר

לדעתי...

אתה עושה טעות, שאתה קובע בשבילה מה היא רוצה בעתיד, שעדיין לא הגיע בכלל, וטעות נוספת, שאתה סוגר את עצמך ל-4 שנים הקרובות, וככה אתה עלול להפנות עורף למה שיכולה להיות אהבה יפה וזורמת... מאיפה אתה יודע מה יהיה? לך עם הלב שלך, חומד, ותזכור רק, שהפחד הוא ההפך מהאהבה, ואם רוצים אהבה, צריך להתגבר על הפחד. כי הפחד ורק הפחד הוא המיכשול שלך. כשאני הייתי בת 16 ידעתי, שאני לא רוצה להתחתן לפני גיל 35. אל תחשוש מפני העתיד... אל תפחד להיות מאושר.

Multic82

New member
Go on it!!!

Nothing bad cant happen at all! In the end of the list he she is the only one for you nothing bad in that that u will marry in 23 and not in 26! I am a man that had the same spoken but in age of 17 and she was 22 we was 2 years together!

ymz

New member
מה קשר?

עברתי את גיל 27 ולפי הגדרתך אני אמורה להיות לחוצת חתונה ואיכשהו אני ממש לא
מצד שני , חבר שלי שהוא יותר צעיר ממני זרם עם הקטע ותראו מה קרה לו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=378

תודה

אני באמת נהנית וגם הוא. אנחנו דוגמא טובה לזה שבאהבה אין חוקים, כי גם הפרשי גלאים, במראה החיצוני אנחנו ממש לא דומים לאנשים שיצאנו איתם בדרך כלל, וגם אוהבים דברים שונים לגמרי אבל טב לנו ביחד. בנוסף, אני מאמינה גורל אז כנראה היינו אמורים להפגש מתישהו בחיים. אני אסביר: כשהייתי בצבא גרנו ממש קרוב אחד לשניה ,כמה שנים אחרי זה עבדתי עם אחותו והוא הגיע כמה פעמים למקום העבודה, כשגרתי בר"ג הוא היה עובר ליד הבית שלי לפחות 3 פעמים בשבוע ואף פעם לא נפגשנו. כנראה שבכל זאת היינו אמורים להיפגש ובסוף זה קרה באינטרנט. חוץ מזה תמיד ידעתי שיהיה לי חבר רציני בשם שי.

ymz

New member
אוופס, שלחתי את זה בשמו.

טוב נו הוא כבר אמר שהשתלטתי לו על המחשב

למעלה