אהבה ואכזבה

elya11

New member
אהבה ואכזבה

אז ככה לאחר 12 שנות נישואים הגעתי למסקנה שזה פשוט לא זה. אנחנו כבר לא משדרים על אותו גל כלל , הרגש אבד והסקס בעקבותיו. איך משתפים אותו בכך? הוא בעל תורם, מפנק עוזר והכל . בנוסף לכך הרגש נמא במקום אחר..... קצת כואב לדבר על כך. מה עושים? מתפשרים עם מה שיש ונשארים כך ... בכל זאת יש גם יורשים.

ב12 השנים הראשונות אני

וזוגתי רק התחלנו לבנות את הבית. את הגית למסקנות הרבה הרבה לפני אבל אנו באותה ביצה או ספינה, זה אותו הדבר, נגמר הרגש ונגמר החשק ונגמר הסקס ואז הכל נגמר. כי הסקס הוא הדבק שמאחד אותנו (לפחות במובן הפיזי), אבל כשאין גם נגיעות (האם את עדין נוגעת בו) זהו סימן מובהק לשינוי בתייחסות של אחד לשני. מה עושים? מי שיכול ולא רוצה להיפרד ממשיך עד שהמשבר מחריף ויש כאלה שחותכים מיד ומקווים לטוב.

elya11

New member
אהבה ואכזבה

כן אני עדיין נוגעת ומתנהגת כרגיל אבל זה לא פשוט. יש לך ילדים? איך הגעתם למצב כזה?

jolly

New member
אוי...

אצלי זה הגיע אחרי 7 שנים ... האם את חשה שאת גרה עם שותף לדירה במקום עם בעל ? האם נגמרו נושאי השיחה המשותפים ? גם אני חוויתי את כל שתיארת, החלטתי לחתוך ועזבתי את הבית. אינני יכול לומר שאני שלם בכל % 100 האחוזים עם המעשה שעשיתי, אך תמיד יהיו ספקות. חשבי לרגע, אכן נחמד לשתף אותנו, אך היה עדיף לשתף את בעלך, דברו על כך. מי בדיוק איבד את הרגש ? את? שכן כתבת "הוא בעל תורם, מפנק עוזר והכל " ומה לגביך ? האם את פינקת אותו ? האם את מחזירה לו באותה מטבע או מתרחקת ממנו ??? לא למהר לחתוך, לנסות יעוץ זוגי, לעיתים אדם אובייקטיבי יכול לעזור, ולעיתים בעזרתו תגיעו למסקנה שקיימת בעייה, אולי בלתי פתירה. קל להרים ידיים, אך נסו לפני שתעשו כן.

adam33

New member
ההפך הנכון

תראי את התכונות הטובות שיש לך ממנו..עוזר מפרגן אוהב..אז נכון שאת רוצה גם את ההתרגשות ..אוליי תעזרי לו ללמוד? תמיד יהיו אחרים שהם " יותר טובים" יותר מרגשים" יותר דון גואנים" אבל רק את יודעת עד כמה ביכולתך להפוך הכל ולנסות לשנות את הקיים שיכול להיות שזה מאוד קשה .. אבל מי אמר שלא שווה לנסות עם בעלך ??? ויש דברים שונים שיכולים לגרום להתרגשות.. ויש דברים שיכול להיות שהוא לא מודע אלהם וצריך להראות לו אותם שאם הוא יעשה אותם הם אלו שיעשו לך את זה.. שווה לדבר ולנסות..ובטאקט..

seeyou

New member
תופעה מוכרת!-../images/Emo140.gif

אני מניח שההרגשה התחילה הרבה לפני ! מצב לא קל,לא רק עבורך. פעם היו אומרים שאחרי שיש כבר יורשים אנו לא שייכים רק לעצמינו כיום,יש גישה אחרת ישנם כאלו שפשוט "שוברים את הכלים" איזו גישה יותר נכונה-טובה-זה אישי,שונה ממקרה אחד לשני,ורק הזמן יכול לתת תשובה נכונה כו הדרכים מובילים לרומה-השאלה האם גם לאושר?

לא ממהרים לותר

משתפים את הבעל ומתחילים לחדש.הולכים לבילויים חדשים ומעוררים,מפתחים תחביב משותף הולכים ליעוץ.האם באמת את חושבת שלהתגרש זה איזשהו סוג בילוי מרגש חדש?

למעלה