אהבה התלויה בדבר

אהבה התלויה בדבר

אם לא היית אוהבת אותי, לא הייתי אוהבת אותך. אם לא היית קופצת לעומתי בכל פעם שהגעתי אלייך, נרגשת, סמוקה וממהרת לכרוך את זרועותייך סביבי, לא הייתי מגיעה. אם לא היית רוצה כל כך לגעת בי, נסערת ממגעי, עוצרת את נשימתך בכל פעם שנישקתי אותך, יונקת אותי בשקיקה של אהבה, לא הייתי נוגעת בך. אם לא היית מתקשרת אלי בכל פעם שנסעתי, נלהבת למשמע קולי, לא הייתי מדברת איתך. ויום אחד הפסקת להתלהב. יום אחד כבה בך הניצוץ המתרגש, המשתנק, זה שגרם לך להסמיק, להתבלבל, לרצות. יום אחד הפסקת לרצות אותי כאילו אין עוד אחת כמוני בעולם. יום אחד הפכת להיות עוד אחת שאין לה עניין בי. ואני, יותר משכאבתי את חסרונך, כאבתי את חסרון אהבתך אלי. חסרתי את המלאות שבה עטפת אותי, כל כולך, ללא סייג. התאבלתי על סופה של אהבה שלך, שלא מומשה עד תום, שלא זכתה לקיום משל עצמה. יותר משהתאבלתי על לכתך, בכיתי על סופה של אהבתך.

../images/Emo183.gif

זאת בגרות נבונה להגיע להבנה הזאת. לחשוב שאת נמצאת איתה רק כי היא אוהבת אותך, באופן מוזר זה באמת אהבה שתלויה בדבר. בילבל אותי.

מרגש

התחברתי מאוד לרגשות שלך,גם אני מרגישה כך בשעת ריחוק וכעס, מתאבלת על האהבה שנעלמה. אני גם בדיעה של צעיף לבן, בגיל מסוים,לפחות כך אני מרגישה, אנחנו אוהבים כשזה טוב, כשאוהבים אותנו, ולא אהבה עיוורת כמו בגיל טיפשעשרה. אינתי

במה זה תלוי? (המשך)

אני אוהבת אותך. את יודעת את זה. זה לא נעלם. אהבתי אותך, כמו שלא אהבתי אף אחת קודם לכן - ממבט ראשון, עוצר נשימה, הולם בדופק, מרעיד ברכיים. אהבתי אותך עוד לפני שבכלל הבחנת בי. עוד לפני שידעת מי אני. עוד לפני שחשבת שאת בכלל יכולה לאהוב אותי בחזרה. אבל את פחדנית. פוחדת מהאהבה שלי, פוחדת מהאהבה שלך, פוחדת מלהתאהב, מלשחרר, מלהרגיש חולשה, מלוותר. רק נהנית לך מתשומת הלב, מהפינוקים, מהכמיהה שלי, מכל מה שידעתי להרעיף עלייך, מכל מה שנתתי לך. וכן, נתת בחזרה, אבל מתוך פחד. מתוך חשש, זהירה בכל צעדייך, חוששת מכל התקדמות. וככה אני לא יכולה לאהוב אותך. לא ככה. לא מתוך פחד. רוצה שתבואי אלי באומץ, בלי פחדים, בלי חששות, בלי מחבואים. אל תתאבלי על לכתי, אל תבכי על סוף אהבתי. בכי על הפחדים שלך, שלא נותנים לך להמריא. קונני על כל מה שעוצר אותך מלהשיג את מה שמגיע לך. על עצמך, שלא מאפשרת לך לקבל את אהבתי. (ותודה למגיבים)

תודה, רינתי

כנראה שבנסיון לראות את הדברים מזוויות שונות, פגעתי גם בזו שלך... תודה על התגובה ק.

princhipeta

New member
אמיתי עד כאב

נגעת ישירות באמת, הזדהתי.

המילים שלך

נתנו לי עוד משמעות למילה אהבה. לאהוב- זה מעבר ל-"סתם" רגש. מרגש ואמיתי.

למעלה