אהבה היא שפה קשה...

בר

New member
אהבה היא שפה קשה...

לפעמים אני שוכב במיטה ותוהה לעצמי,למה אני לא יכול למלא את הצד החסר במיטה ? כל פעם זה מתמלא זמנית,לא מסתדר לי וזה נגמר ואני ממשיך הלאה. גיליתי שאני ממש מנוסה כבר בפרידות שהפכתי להיות 'אטום' לעניין וזה כבר לא מפריע לי,אז ניסיתי עוד פעם ולא הצליח ושוב אני מנסה ושוב לא מצליח,למה ? מה אני עושה לא נכון שמשך כל השנים האחרונות הללו,אני לא מצליח להחזיק קשר לקצת יותר משלושה-ארבעה חודשים ? הבנתי רק דבר אחד,כל אחת שהייתה בקשר זוגי עימי,ניסתה לשנות אותי בכדי שאתאים לה,כמעט כל אחת. כנראה שזה משהו שהרחיק אותי די מהר ואיפה שהוא כיבה לי את הלהבה. איך אני מתגבר על זה ? איך אני מתמודד עם הבעיה של אי המשכיות בקשרים נבנים ? אני רוצה קשר אחד שיהיה האחד האחרון,זהו,אין לי כוחות לנסות שוב ושוב ושוב ושוב... יש למישהו או מישהי את המתכון המוצלח להצלחה בקשרים !?

ללמוד את השפה /tapuzforum/images/emo13.gif

האקס שלי תמיד היה אומר על זה ``צריך להשתנות אחד בשביל השניה וההיפך`` אומנם לא צריך לשנות ממש דפוסי חיים עיקריים, אבל בהחלט לשנות דברים שהורגלנו אליהם מהתחלה למען הבן/בת זוג... אני גם חושבת שפשוט צריך לדעת לאהוב את מי שבאה (כמובן אם זה מתאים) לחיות עם כל השינוים, ללמוד לדעת לוותר, לבנות איתה סיפור חיים... מי אני שאני יודעת את שפת האהבה? /tapuzforum/images/emo3.gif אבל רק ניסיתי להוסיף נקודה... לילה טוב /tapuzforum/images/emo140.gif‎

הלוואי שהיה לנו כזה מתכון...

אם היה... אז.... היינו נמצאים בקשר אחד עד סוף חיינו!!! מאושרים.. ואוהבים... וכמובן מצליחים!! אבל, ישנם הרבה צפרדעים שצריכים לעבור בכדי להגיע לנסיך/ת חלומותינו.... בתקווה שכבר עברנו את מכסת הצפרדעים.... לילה טוב!

ח.ח.ח... מה שנכון נכון!!

הבעיה היא שיש יותר צפרדעים מאשר נסיכים.... ומשום מה אני נתקלת רק בצפרדעים!! =)

Reddit

New member
אם

אתה הוא זה שחותך את הקשרים האלו כל פעם מחדש אחרי תקופה של 4 חודשים, אז אכן ישנה פה בעיה. אין לי מתכון טוב לקשר מוצלח אבל אתה יודע, עד כמה שזו קלישאה, שלשניים צריך טנגו וכדי שקשר יהיה מוצלח וטוב צריך שני אנשים בשלים טובים ומוכנים לזה, ויותר מכך - שני אנשים, שיודעים לאהוב, זה מאד נכון. לדעת לאהוב, זה המפתח. ולדעת לאהוב הכוונה היא לאהוב מה שיש שם בקשר, להתגמש, לא לשבור את הכלים מהר אלא לדעת להתמודד גם אם מנסים לשנות אותך, כמו גם לדעת לדרוש את היחס המגיע לך. אני לא יודעת מה היה לך שם אך אני מבינה שאתה מנסה (כמו כולנו) להשיג תשובות ולהבין מה היה לא בסדר ואיך משנים את זה.. כי אם זה הופך למחזורי, זה אומר שאכן יש פה משהו.. זה הזמן להסתכלות פנימית. התשובות נמצאות שם אצלך, אתה צריך להגיע אליהם.. הייתי אולי במקומך אפילו מנסה לדבר עם אותן אקסיות.. לפחות חלקם, כדי לנסות להבין למה זה התפרק ומה לא היה נכון. ואתה לא אטום, האטימות הזו זה בסה"כ מנגנון הגנה שפיתחת עם השנים כדי להפוך את זה קל יותר.. יהיה בסדר. אני מאמינה שברגע הנכון כשאנחנו מקבלים שליטה ומבינים איפה טעינו ואיך נתנהג מעתה ואילך - יחול שינוי. לילה טוב.. .

free soul

New member
עדיין לא מצאת את האחת והיחידה שלך..

אל תכנס לחששות וחרדות.. זה יבוא.. כל קשר עם כל אדם מלמד אותך משהו מסויים בחיים, צריך להגיע איתם למסקנה. גם לטוב גם לרע.. כשיש זוג אוהבים עדיין יש בעיות, לא הכל פורח וזורח.. תמיד צריך לעשות משהו שזה ימשיך להצליח, לא צריך להשתנות בשביל האדם שאתה אוהב במאה אחוז.. ברגע שאתה עם בחורה ואתה מרגיש שוואלה חבל לך שתפספס אותה ושהיא מתאימה לך בול אולי צריך לעשות משהו עם עצמך כדיי להשתנות קצת, לא צריך להיות עקשן ולהגיד:"היא תקבל אותי איך שאני, אם לא שתחפש לה נסיך אחר.." אח שלי לדוגמה השתנה ממש בשביל החברה שלו [ארוסתו
] וכן, היא שינתה אותו קצת.. אני שמחה שהיא שינתה אותו והעמידה אותו על המקום בכל מיני התנהגויות ודפוסים. גם כשיש זוג נשוי ישנן בעיות, גם במוסד הזה לא הכל זוהר.. תמיד צריך לעבוד על הקשר, תמיד.. רק כדיי שימשיך להצליח, במיוחד אחריי הנישואין.

בארי, לדעתי

נשמע שאתה ממש במגננה ש "כולן רוצות לשנות אותי". במקום זה תחשוב שאתה משתנה למען מטרה טובה- אהבה. וזו לא חייבת להיות התפשרות בעלת תוצאות דרמטיות. לפעמים השינויים הקטנים הם אלה שעושים את הזוגיות ליותר נינוחה ונעימה. אז לא כולן רוצות לשנות אותך. תרצה אתה להשתנות עבור מישהי שאתה אוהב.

בר

New member
משהו שאת הכנסת לחתימה שלך...

" ... אני הכל. אבל מעל הכל ... אני - אני . " ומי יודע אולי תבוא עוד מישהי שתצליח לשנות אותי...

גבי 2007

New member
תרשום תרשום...

תחשוב טוב על מה שאני אומר כי זו יכולה להיות נקודת מפנה בחייך! אתה כנראה נמשך לבחורה עם אופי שונה משלך! כנראה אתה מתאהב בהופכית שלך וזה מה שמחרבש הכל, בהתחלה יש תשוקה והתאהבות אך עד מהרה יש ריבים ופיאסקו,רובנו נמשכים לנפש הנגדית שלנו ובתוך זמן זה מקלקל הכל... אתה צריך לחפש יותר התאמה , אחרת לא תצא מהמלכוד הזה!

עד שהכרתי את בן זוגי גם כל הקשרים שלי

היו קצרים והאמת שלי מאוד עזר שהייתי בטיפול במקביל לקשר שלנו לאורך מספר חודשים, והטיפול עזר לי להבין כמה דברים לגבי עצמי ולהשלים עם העבר שלי ועם מה שהיה ולהסתכל על ההווה וזה בהחלט הסיבה לכך שאנחנו ביחד כבר שנה ושבעה חודשים
. לגבי מה שכתבת, שכל הבנות שהיו איתך ניסו לשנות אותך- אולי תנסה לחשוב מה בהתנהלות/התנהגות/מראה/אחר לא מצא חן בעיניהן והן ניסו לשנות ותשאל את עצמך מה אתה היית משנה בהקשרים האלה ואולי שווה לעבוד על עצמך.

למעלה