אהבה היא זכות

אהבה היא זכות

ולא חובה הרבה אנשים לוקחים את האהבה כמשהו שאי אפשר , שהם כביכול לא יכולים בלעדיו, ואז מפרשים את זה- כאהבה וזה לא!! חושבת שצריך לעשות חושבים אדם עם עצמו ולבדוק-- האם אני מכור לאדם הזה? האם אני באמת אוהב? ככה שאני יכול לתת לו את החופש להיות הוא עצמו? האם אני מרגיש שאני בסיר לחץ? האם אני חושד בו שהוא לא רק איתי? האם אני יכול לחשוב עליו בחיוך ולהיתגעגע כשהוא לא לידי או שאני בוכה כי אני משותק? ועוד ועוד....... אהבה היא זכות....... היא לא באה במקום ה``אני שלי`` אהבה היא נתינה ללא מחשבה על תמורה- כי אני נהנה וזה עושה לי טוב ומספק אותי, לא מומלץ לאהוב מתוך הפחד להיות לבד -- זו לא אהבה -- זה משהו אחר שדורש טיפול או משהו אחר אדם ששלם עם עצמו פחות או יותר יכול לאהוב בשלמות!!!!!!!!

האהבה היא..........

לשלווה ורוגע האהבה היא אכן זכות ומתנה שלא כל אחד זוכה לקבלה ויותר מכך להעניק, האהבה היא חסרת שליטה, כשמתחילים לאהוב כבר אין אפשרות בחירה, אהבה אינה מכירה שום חוקים מלבד חוק האהבה.

ב א ר י

New member
אני מסכים ולא מסכים איתך.

אהבה היא אכן זכות. אבל אהבה היא לא נתינה ללא מחשבה על תמורה,כשאדם אוהב הוא רוצה גם להיאהב,זו התמורה היחידה. אם אין אהבה הדדית,אין זו אהבה אמיתית,זוהי אהבה תלותית. אם אין כנות וביטחון באהבה,אסור להמשיך באהבה הזו. אהבה בנוייה,מכנות ואמינות הדדית. זוהי אהבה. שלווה ורוגע ארצה לדעת בבקשה את שמך. אם תוכלי לומר אשמח מאוד. בארי.

למעלה